Een zomers kleurtje in de herfst met Bondi Sands

kimmetjekims-bondi-sands
De zomer is alweer een tijdje voorbij en ik loop alweer in mijn winterjas rond. De zomer was voor mij weer super! Maar dan komt dit in mij op: ”The tans will fade but the memories will last forever”. Het is nu dan wel herfst, ook een leuk seizoen, maar mijn bruine kleurtje is nu helaas bijna wel helemaal verdwenen. Tijd om er een product bij te pakken die er voor zorgt dat ik toch mijn bruine kleurtje behoud!

Over Bondi Sands
Vanaf april 2018 is het iconische Australische tanning merk Bondi Sands verkrijgbaar in Nederland. Bondi Sands beloofd je een gewilde Aussie flow zonder de nadelen van de zon of zonnebank te geven. Dit maakt mij natuurlijk wel erg nieuwsgierig! Bondi Sands is niet alleen een merk voor een risicovrije gebruinde huid, maar dit merk is ook tegen het testen op dieren en alle producten zijn dus dierproefvrij.

Gebruik van het product

kimmetjekims-bondi-sands kimmetjekims-bondi-sands-2 kimmetjekims-bondi-sands kimmetjekims-bondi-sands

Hier boven zie je 4 foto’s, waar ik bij foto 1 het product aanbreng op mijn arm. Op foto twee zie je dat het product heb verdeeld en foto 3 is wanneer het is ingetrokken. Op foto 4 kun je duidelijk zien dat er een randje zit naast mijn horloge. Dit is dus het kleurverschil! Mijn huid ‘normaal’ en mijn huid met Bondi Sands.

kimmetjekims-bondi-sands

Mijn ervaring met het product
Mijn ervaring met het product? Heel eerlijk gezegd had ik nog niet vaak een tanning product gebruikt. Ik ben van mezelf in de winter niet super wit, dus ik vind het zelf niet echt een must. Maar proberen moet natuurlijk altijd eens een keer kunnen. Ik vind Bondi Sands echt een heerlijk merk voor dit soort producten. Ik hoor wel eens van mensen om mij heen dat ze enorme last hebben van een oranje huid, handen die meekleuren en allerlei andere vegen die je niet wilt met een soort gelijk product. Maar bij deze? Helemaal geen last van, en als je het niet weg krijgt met water heb je gewoon de ‘eraser’ pot. Hoe fijn! Daarnaast ruikt dit product ook heerlijk naar kokos, normaal niet mijn favoriet; maar deze overheerst niet en dan vind ik de kokosgeur heel prettig.

kimmetjekims-bondi-sands

Prijzen en aanschaffen
Alle producten van Bondi Sands zijn verkrijgbaar bij Etos. Elk product heeft haar eigen prijs en die hieronder vermeld staan.

– Bondi Sands Reusable Self Tan Application Mitt, € 5,99
– Bondi Sands Dark Tanning foam 200ml, € 19,95
– Bondi Sands Tan Eraser 200ml, € 19,95
– Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk 375ml, € 16,99

kimmetjekims-bondi-sands

Willen jullie ook zo mooi bruin zijn in de herfst? HAPPY TANNING!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

1 Reactie

  1. 29 oktober 2018 / 07:54

    Wat een mooie foto’s Kim! Ik gebruik niet zo vaak zelfbruiner meer maar het lijkt me wel fijn om een mooi kleurtje te hebben in het najaar. Ben wel benieuwd naar de mousse, dat vind ik het fijnst werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 87