Review / Beauty | Zilvershampoo Schwarzkopf

silvershampoo.schwarzkopf.kimmetjekims

Normaal zou ik dit soort shampoos niet zo snel gebruiken misschien, maar het geeft echt een super leuk effect, vind ik! In juni deed ik met twee vriendinnetjes mee aan de colorrun, dat verliep allemaal niet zo leuk. Ik had net een paar weken leuke highlights in mijn haar toen we na de colorrun erachter kwamen dat de verf niet meer uit ons haar wilde. Draaaama, want ik was echt net een kanarie; mijn haar was knalgeel. Toen ben ik natuurlijk naar de kapper gaan, het moest toen bruin geverfd worden. Iedereen vond het leuk staan, maar als je blond gewend bent wil je dat wel graag weer. Dus na een maandje had ik het alweer blond. Jammer genoeg kwam de gele kleur nog steeds erdoorheen en vertelde de kapper mij dat ik het met zilvershampoo moest gaan wassen. Na de eerste wasbeurt was mijn haar een beetje lila-kleurig. Maar al snel was dat weg, na een aantal keren wassen zag ik echt al verschil, de lila-kleurige plukken zijn grijze plukken geworden en zijn ergens best wel (heel erg!) leuk.

Schwarzkopf.silvershampoo.reflex-silver

De shampoo kost € 5,49 en is te verkrijgen bij de drogist, ook heb ik hem wel eens bij de supermarkt gezien. Reflex-Silvershampoo van Schwarzkopf is voor mij echt een uitvinding; en vooral deze van Schwarzkopf, want na een paar keer wassen zie je echt wel verschil.

Highlights.silvershampoo.schwarzkopf

Op deze foto hierboven is het best goed te zien dat ik het daar nog maar net heb gewassen met de zilvershampoo. Er zit daar nog een klein beetje een gloed van lila over mijn haar heen. Maar ondanks dat ben ik echt blij met deze shampoo en wil ik iedereen deze aanraden die last hebben van een gele gloed, of gewoon een super leuk kapsel willen hebben.

Kimmetjekims.Ik zelf

Zouden jullie het aandurven om deze shampoo te proberen?

Liefs Kimberley

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + = 16