YouTube | Vlog #2 – Midgetgolf, Black head masker & Lori vogels

Vlog #2-2

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten ben ik sinds kort begonnen met YouTube. Het is allemaal wel even wennen, maar ik vind het nu al geweldig leuk om te doen. Dus naast artikelen op mijn blog komen er nu ook regelmatig video’s online van mij!

In deze vlog ging ik een middag met mijn ouders midgetgolfen en een dagje naar een dierenpark. Daarnaast testte ik ook het gezichtsmasker van Maybeauty die deze week online kwam op mijn blog.

Lijkt het je leuk om een bepaalde video te zien? Laat het dan eventjes weten in de comments! Ik zou het super leuk en lief vinden als je abonneert: https://www.youtube.com/channel/UCytY5nIzpvCxKky98zgm0Sw

Liefs Kimberley

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 8 =