Wishlist | Birthday wishlist

birthday-wishlist-kimmetjekims
Het is bijna weer zover: 4 september! En dat betekent dat ik jarig ben. Super leuk natuurlijk, want wie vind het nou niet leuk om jarig te zijn? Al die gezelligheid, cadeautjes en al die lekkernijen. Ik vind het altijd weer een feestje. Toch vind ik het stiekem wel een beetje ‘schrikken’ dat ik ‘alweer’ 22 jaar word, maar oké! Ik heb vandaag een wishlist gemaakt, een birthday wishlist. Wat lijkt jou het leukst om te krijgen voor je verjaardag?

Het is altijd afwachten wat je krijgt natuurlijk, maar ik ben eigenlijk altijd blij met alles. Mijn wishlist staat meestal vol met dure items, maar de kleinere dingen waardeer ik meestal het meest. Van die leuke, kleine spontane spulletjes!

1. Michael Kors Jet Set Travel Crossbody Optic White
Michael Kors is echt één van mijn favoriete merken. Zo’n kleine tas vind ik altijd super handig als ik ergens naar toe ga waarbij ik niet veel nodig heb. Hier kan ik mijn geld, mijn pasjes, mijn oordopjes en mijn mobiel in kwijt. Ook vind ik dit formaat tas super handig wanneer ik een avondje ga stappen.

2. Etos Forever Love eau de toilette 
Deze parfum heb ik al eerder gehad, en hierover heb ik in het verleden ook een artikel geschreven. Dit artikel is hier te vinden. Dit geurtje heeft echt wat weg van Si, Georgio Armani. Ik vind dit echt een heerlijk luchtje en aangezien ik deze zo vaak op doe, is deze nu helaas alweer op. Daarom staat ‘ie gewoon weer op mijn wishlist!

birthday-wishlist-kimmetjekims

3. My Jewellery iPhone 6 case
Ik denk dat ik bijna zwem in de iPhone 6 cases, maar ik vind dat zo ontzettend leuk! Elke keer weer een andere case om mijn iPhone, jaaa! Toen ik deze nieuwe beauty zag van My Jewellery was ik gelijk verliefd. Ik vind de vrolijke cases van My Jewellery altijd zo leuk. De nieuwste met kersen vind ik daarom ook echt te pretty.

4. Fujifilm Instax Mini roze
Ontzettend blij ben ik met mijn nieuwste fotocamera van Olympus. Het is en blijft gewoon een prachtige camera, maar daarnaast lijkt het mij altijd nog leuk om een Instax mini te hebben. Kijk alleen al hoe deze camera eruit ziet, te snoeperig. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om foto’s vast te kunnen houden en niet alleen online te hebben. Daar is deze camera perfect voor natuurlijk!

5. Mac pink nouveau
Zoals jullie weten ben ik gek op roze, en op Mac Cosmetics. Daarom is dit echt een kleurtje die ik nog graag zou willen hebben. Inmiddels heb ik alweer 6 lipsticks van Mac, wat ik behoorlijk veel vind voor mijn doen. Maar deze mag toch zeker niet ontbreken? Daarom ook deze op mijn wishlist.

6. Happy Plugs marble
Oordopjes kan ik eigenlijk altijd wel gebruiken! Want waar neem ik ze niet mee naar toe? Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren wanneer ik even een stukje in de trein zit of wanneer ik even lekker op mijn bed zit. Deze Happy Plugs zijn natuurlijk wel erg leuk, en het heeft ook nog eens een marmeren print. Hebben, hebben, hebben!

7. Kimmetjekims
Nu zul je wel denken, kimmetjekims? Ja, ik hoop gewoon dat ik wat leuke spulletjes krijg die ik kan gebruiken bij mijn blog. Zo hoop ik stiekem dat ik lampen krijg voor bij het filmen (die staan al heel erg lang op mijn wishlist) en ook vind ik het altijd leuk om producten te krijgen die ik kan gaan reviewen voor mijn blog.

birthday-wishlist-kimmetjekims

Dit is gewoon puur een wishlist, ik vind het leukst aan mijn verjaardag dat ik een lekker stukje gebak krijg en dat er allemaal lieve mensen op bezoek komen.

Wat vinden jullie van deze wishlist? Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Kimberley

23 Reacties

 1. 2 september 2016 / 06:21

  Ik vind de tas van Michael Kors echt prachtig. Ik vind het zelf ook een erg mooi merk. De lippenstift ziet er ook echt heel mooi uit en de iphone case is echt te schattig!

  Alvast gefeliciteerd meid!

 2. 2 september 2016 / 07:12

  Leuke items! Ik gebruik mijn instax echt werkelijk nooit.

 3. 2 september 2016 / 07:31

  Ohh wauw, die tas van Michael Kors vind ik prachtig! Wit is wel een moeilijk kleurtje, zou je niet bang zijn dat zie gauw vies wordt?

 4. 2 september 2016 / 07:53

  Heb je stiekem gewoon mijn wishlist overgenomen? Haha. Ik wil ook al ontzettend lang een kleine Michael Kors tas aangezien ik al 3 grote heb. Ik wilde er één op één van m’n laatste dagen in Frankrijk kopen maar toen kreeg ik last en moest gelijk naar huis.. Zo irritant!

 5. 2 september 2016 / 08:18

  Wat een leuke wishlist! Die oordopjes zijn echt geweldig, love marble <3

 6. 2 september 2016 / 08:19

  Wat een leuke wishlist is dit zeg, ik zou dit ook allemaal wel willen! Alvast een gelukkige verjaardag ! 😀

 7. 2 september 2016 / 08:26

  Wat een mooie wishlist! Ik word helemaal blij van al die roze items. Ik wens je alvast een gelukkige verjaardag en ik hoop dat je leuke cadeautjes krijgt :)

 8. 2 september 2016 / 10:35

  wauw die oordopjes zijn onwijs mooi! instax krijg je geen spijt van maar het instellen van belichting is wel irritant 😛

 9. 2 september 2016 / 11:35

  Super leuke wishlist Kim! Die marble oortjes… oh my god. I need them hihi! Ik ben benieuwd naar wat je allemaal zal krijgen :) x

 10. 2 september 2016 / 12:00

  Heel leuk leuk om te lezen! Ik wil een heleboel dingen graag, maar waar ik nu echt voor aan het sparen ben is een iPhone 6. De oordopjes zijn trouwens echt te leuk gewoon!

 11. 2 september 2016 / 12:42

  Wat een prachtige tas staat er op je wishlist! Ook de instax mini camera staat ook nog steeds op mijn lijstje, alleen ik vind de foto papiertjes zo duur helaas. haha.

 12. 2 september 2016 / 13:21

  Wat een leuke wishlist! Ik kan gewoon niet kiezen wat ik het liefst zou krijgen uit je wishlist! :)

 13. 2 september 2016 / 13:52

  Leuke wishlist, een tas is altijd wel leuk voor op je verjaardag! Ik zit de laatste tijd ook na te denken over zo een kleine camera, hoe leuk is het om meteen die foto vast te hebben? Zo cute en romantiiiisch.

 14. 2 september 2016 / 14:00

  Alvast gefeliciteerd! Ik ben ook bijna jarig dus ga binnenkort ook maar aan mijn wishlist maken hihi. Ik vind de tas zo prachtig! Echt heel erg mooi

 15. 2 september 2016 / 17:18

  Zo’n Instax camera is echt tof! En die oordopjes dan, aaah die wil ik ook. Ze zijn zo mooi! Ben benieuwd wat je gaat krijgen van deze wishlist. :)

 16. 2 september 2016 / 17:50

  Wat een leuke wishlist, alvast een gelukkige verjaardag en hopelijk mag je een paar items doorstrepen :)

 17. 2 september 2016 / 18:45

  Wat een leuke items staan er op je wishlist!

 18. 2 september 2016 / 20:47

  Gebak is een vereiste op een verjaardag, vooral je eigen 😛 je bent echt al snel jarig! Ben benieuwd wat voor mooie cadeaus je krijgt :) en maak er een leuke dag van natuurlijk! Zo’n instax mini zou ik ook nog wel willen :O maar ik moet nog een maandje wachten met jarig zijn.

 19. 4 september 2016 / 10:16

  Wat een leuke dingen, die oordopjes & tas kunnen ook zo op mijn wishlist hihi.

 20. 7 september 2016 / 09:31

  Mooie items zeg! Dat MK tasje vind ik geweldig ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 5