WINNEN: Win een Moschino Pink Fresh Couture parfum

winactie

Het is écht alweer te lang geleden dat ik een winactie heb georganiseerd. Daarom is het weer eens tijd om mijn trouwe volgers én wellicht nieuwe volgers een kansje te geven om iets leuks te winnen. Dit keer maak ik het niet heel groots, je kunt alleen wel echt iets leuks winnen. Namelijk een 50 ml eau de toilette: Moschino Pink Fresh Couture! Welke girly-girl wil deze nu niet? Of misschien wil je hem wel voor iemand winnen natuurlijk. Meedoen is heel simpel, daarom verwijs ik jullie graag door naar de volgende pagina:

WINACTIE KIMMETJEKIMS FACEBOOK JUNI 2017

winactie

De winactie sluit 30 juni, dus doe snel mee!

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 23 juni 2017 / 07:16

  Te leuke winactie dit! Uiteraard heb ik al meegedaan via je Facebookpagina. Ik ben al zo lang benieuwd naar deze geur en ik vind de verpakking ook echt te leuk dus ik zou deze met heel veel plezier toevoegen aan mijn parfumstash! Haha en ik denk dat ik er ook wel een leuk geintje mee kan uithalen met mijn vriend!

 2. 23 juni 2017 / 08:04

  Uiteraard heb ik mee gedaan met deze leuke winactie! Het flesje is echt zo gaaf! Een schoonmaak flesje :)

 3. marina
  23 juni 2017 / 17:34

  Haha. Alleen de verpakking is al leuk. Ik kan dit merk nog niet maar ben wel benieuwd hier naar. Ik doe zeker mee. Dit zal mijn dochter ook leuk vinden!

 4. Marian B
  23 juni 2017 / 19:15

  Haha dit is inderdaad echt iets leuks! Alleen voor het flesje doe ik al mee 😉

 5. 23 juni 2017 / 19:43

  Wat een leuke winactie zeg! ik doe graag mee :)

 6. 29 juni 2017 / 15:03

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit geurtje. Ik heb al een reactie achtergelaten via facebook (lieke van veen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 9 = 11