WINACTIE | WIN MAC COSMETICS EN MEER!

mac-cosmetics-winactie-kimmetjekims

WINACTIE! JA, dat lees je goed! Waarom een winactie? Ik houd een winactie omdat het zo goed gaat met mijn blog en ik het enorm waardeer dat jullie zulke lieve reacties op mijn blog plaatsen. Daarom verloot ik onder iedereen die meedoet met deze winactie erg leuke producten.


Wat kun je winnen? 
♡ MAC COSMETICS – Soft & Gentle highlighter t.w.v. € 29,50
♡ MAC COSMETICS – Retro Matte Lipstick t.w.v. € 19,50
– welke het exact is, blijft een verassing! –
♡ BALMI – Super Cube Lipbalm t.w.v. € 4,95

Hoe kun je meedoen? 
♡ SAVE dit bericht op Bloglovin’
♡ VOLG mij op BLOGLOVIN
♡ VOLG mij op INSTAGRAM
♡ LIKE mijn FACEBOOKPAGINA


– let op, ik verstuur het pakketje alleen binnen Nederland
– de winactie loopt tot 4 MAART 2016 en ik stuur de winnaar 5 MAART 2016 een persoonlijk bericht
– geef dus een geldig e-mail adres op, na 48 uur geen reactie loot ik opnieuw
– laat in een reactie weten dat je meedoet en waarom

winactie-kimmetjekims

Laat je even weten dat je meedoet? HEEL VEEL SUCCES!!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

125 Reacties

 1. 19 februari 2016 / 06:58

  Ah wat een gave winactie! Je merkt inderdaad dat je blog groeit! Ik doe graag mee! (Heb alle stappen gedaan…) duimen! Liefs! X

 2. 19 februari 2016 / 06:58

  Aah wat geweldig! Ik doe graag mee omdat ik je blog graag lees en volg en omdat Soft ‘n Gentle al heel lang op m’n verlanglijstje staat! Gave actie meis 😀

 3. 19 februari 2016 / 07:13

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee!! Niet alleen omdat ik áltijd je blog lees, maar ook omdat ik het je gun.
  Ook wel een beetje omdat ik nog niks van MAC producten heb en ze dol graag wil uitproberen 😉
  Succes met de winactie!

 4. Janine Hilverts
  19 februari 2016 / 07:28

  Super gave win actie ! Ik heb alle stappen gevolgd en ben heel erg benieuwd, lees je blogs altijd!

 5. 19 februari 2016 / 07:30

  Halleluja, wat een gave winactie Kim. Je blog groeit zo snel en je doet het zo goed, trots op je meid, ik gun het je van harte! Ik doe ontzettend graag mee met deze winactie omdat het mij heel leuk lijkt om al deze mooie producten te testen. Tevens ben ik op 6 maart jarig en wordt ik 15, dus dit zou echt een super super super gaaf verjaardagscadeau zijn! Fingers crossed! X

 6. 19 februari 2016 / 07:38

  Ik had graag mee willen doen maar ik geef iemand anders liever de kans om deze fantastische items te winnen. MAC Soft & Gentle heb ik al en heb daarom liever dat iemand anders deze producten wint! Succes met het kiezen van een winnares lieve Kim!

 7. 19 februari 2016 / 07:43

  Super gaaf! Ik doe mee!
  Ik volg je nu op Bloglovin (dacht dat ik dat allang deed, maar nee dus! Bij deze wel, en heb het bericht gesaved)
  Ik volg je ook al een lange tijd op Instagram, en heb je Facebook pagina geliked.

 8. 19 februari 2016 / 07:47

  Wauw wat ongelooflijk lief van je! Soft & Gentle staat al jaren op mn wishlist, maar omdat ik niet zo’n groot inkomen heb mot ik dat toch elke maand weer laten doen. Mn hart springt een gat in de lucht als ik win! En ik zou alles delen met mn moeder! Ik weet dat ze de mac lipsticks ook erg fijn vind namelijk en ze verdient wel een leuke verrassing nadat ze mij een maand lang geholpen heeft na mn operatie. Ik volgde je al bijna overal, alleen op fb nog niet. Maar nu wel!

 9. 19 februari 2016 / 08:00

  Hi girl! Ik volg je al een hele tijd met plezier op instagram en lees je blogs regelmatig. Ik wist niet dat je een Facebook pagina had, maar deze heb ik nu natuurlijk meteen geliked! Ik zou heel graag de MAC lipstick winnen of de MAC soft and gentle!

  Ik heb alle stapjes doorlopen! En mn vriendinnen gevraagd om je ook te volgen. Nu duimen maar!

  Liefs, Lieke Biemans
  http://www.whatliekeloves.nl

 10. 19 februari 2016 / 08:05

  Hey Kim! Wat een super coole winactie. Ik doe graag mee omdat ik heel benieuwd ben naar MAC producten, maar nooit de kans heb gekregen. Zoals je vast wel weet volg ik je een tijdje op Instagram en de rest heb ik ook geliked/gevolgd! Succes X Julia

 11. 19 februari 2016 / 08:09

  Wat een ge-wel-dig-e winactie! Ben dol op MAC en zooo benieuwd welke Retro Matte Lipstick het is! Ik doe dan ook heel erg graag mee. Ik volgde je overal al dus heb nu ook het bericht op Bloglovin’ gesaved. Fingers Crossed, hihi! X

 12. Ilsiee prins
  19 februari 2016 / 08:14

  Woooowie, onwijs gave actie zeg! 😀 Fantastisch dat je dit voor de lezers van je blog organiseert… Ik maak heel erg graag een kansje, had zelf een mac lipstick maar die heb ik helaas moeten wegggooien.. Zal super zijn een nieuwe te mogen winnen!
  Volg je op bloglovin & facebook!
  fijn weekend, Groetje ilsiee

 13. 19 februari 2016 / 08:44

  Ik heb alle stappen gedaan, super gave winactie meid.
  Hopelijk gaan er veel mensen aan mee doen.

 14. 19 februari 2016 / 09:00

  Heel leuk dat je een winactie houdt! Ik doe er alles aan om mijn eerste Mac product binnen te hengelen.
  Liefs,
  Elles

 15. 19 februari 2016 / 09:08

  Ik doe graag mee! Ik volg je op alle kanalen. Ik doe mee omdat ik het geld niet heb voor Mac producten maar toch er benieuwd ben naar dit merk.

 16. 19 februari 2016 / 09:11

  JAAA wowie, ik doe zeker mee, wat een gave winactie meis <3 Ik volgde alle stappen al, en de reden dat ik meedoe is heeel simpel: 10 maart ben ik jarig en het zou dus een supersupersupergaaf vervroegd verjaardagscadeautje zijn! Liefs

 17. Yvette Stoelwinder
  19 februari 2016 / 09:42

  Weer een super leuke win actie Kimmie,
  Lijkt me gaaf om te winnen, je weet hoe graag ik iets van Mac zou willen hihi
  Ben benieuwd!!

  P.S je doet het echt goed hoor toppertje

 18. Sanne Faber
  19 februari 2016 / 10:24

  Done! Ik vind het echt een super leuke winactie! Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik heel benieuwd ben naar de MAC artikelen. Ik heb nog niks van MAC, maar het staat wel al een tijd op mijn verlanglijstje. Ik ben benieuwd! ☺️

 19. 19 februari 2016 / 10:50

  Wauwie, wat een geweldige winactie <3 Ik doe natuurlijk mee! Ik heb nog nooit wat van MAC geprobeerd (shame on me) en dat zou ik héél graag willen, dus ik wil graag een poging wagen! Ik heb alles gedaan om kans te maken. Succes allemaal!

 20. 19 februari 2016 / 10:58

  Mega leuke winactie ik doe mee heb alle stappen gedaan. Echt mega leuk dat je een winactie doet.

  Jessicasthing@gmail.com is mijn email adress

  De reden dat is meedoe is dat ik nog nooit iets van Mac heb geprobeerd en ik doe dit jaar examen het lijkt me mega gaaf om dit te winnen zodat ik het na mijn examen kan open maken als leuk examen cadeautje.

 21. 19 februari 2016 / 12:18

  Ontzettend leuk dat je deze winactie organiseert Kimberley! Terecht dat je blog groeit want je doet het ontzettend goed! Ik sla deze win actie over aangezien ik Soft & Gentle al heb.

 22. 19 februari 2016 / 12:43

  Wat een suuper actie!! Ik doe heeel graag mee! Ik ben dol op Mac en de highlighter zou ik graag aan mijn moeder willen geven als ik win! Ik wist niet dat je een facebook pagina had dus die heb ik gelijk nog geliked! Ben benieuwd! Duimennnn xoxo

 23. 19 februari 2016 / 12:49

  OMG wauw, die highlighter wil ik al zo lang hebben! Dit zou echt geweldig zijn <3 En naar de lipstick ben ik natuurlijk ook heel benieuwd! Ik doe graag mee dus! Ik volgde je al op Instagram, Bloglovin (en heb nu het bericht geliked!) en ben je op FB gaan volgen. Nu maar duimen! 😀

 24. 19 februari 2016 / 13:00

  Wauw wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen gevolgd. Ben erg benieuwd naar de lipstick!

  Liefs, Chantalle.

 25. Tamara TS
  19 februari 2016 / 13:42

  Wat een fijne actie! En natuurlijk ook heel fijn dat het goed gaat met je blog! Ik doe heel graag mee, omdat ik op een lippenstift na nog geen MAC spulletjes heb, maar er wel heel goede reviews van lees en er nu zelf ook nieuwsgierig naar ben. Ik was al volger op BL, maar nu ook op Instagram (paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul). Natuurlijk ook gesaved en gedeeld.

 26. 19 februari 2016 / 13:54

  Kim <3 Wat een toffe winactie! Ik doe zeker graag mee :) Ik heb zelf nog maar één exemplaar van Mac en dat is een lipstick, ik ben dan ook erg benieuwd naar andere producten van dit merk. Ik heb het artikel Gesaved, en ik volg je op alle social media :) Liefs Gea.

 27. 19 februari 2016 / 14:19

  Altijd welkom Kim! ziet er al goed uit en wie wilt nou niet iets van MAC? awesome producten en ik maak er ook altijd graag looks mee! liefs en ik volg je op alles

 28. Karen
  19 februari 2016 / 14:55

  Gaaf! Ik doe mee! Alles gedaan.
  Ik doe mee, omdat ik ook graag de trotste eigenaar van een aantal prachtige MAC-producten wil zijn :)
  x

 29. 19 februari 2016 / 16:32

  Gave winactie! Ik heb zelf Soft ‘n Gentle al, dus ik sla hem helaas over. :)

 30. 19 februari 2016 / 16:39

  Wow Kim, wat een leuke winactie! Ik doe ook een poging! Ik volg je overal al op en had je fb-pagina al geliked. Waarom ik mee doe? Omdat Soft & Gentle al heel lang hoog op mijn lijstje staat, een nieuwe MAC lipstick altijd welkom is en ik een heuse verslaving aan lippenbalsems heb hihi. Ik ben benieuwd!

 31. Kimber B
  19 februari 2016 / 17:41

  Hoiiii!
  Ik zou deze winactie héél erg graag willen winnen!!!!!!!! Ik heb alle opties gevolgt die je moest doen om mee te doen. Ik wil al een tijdje de soft & gentle highlighter. Dus ik ben heel benieuwd. Ook is een nieuwe lipstick altijd welkon ☺ Ik heb nog geen retro matte dus ik ben benieuwd. Ik heb geen idee of ik kans maak, maar niet geschoten is altijd mis. Succes iedereen

 32. 19 februari 2016 / 18:02

  OMG!!! Wat een gaaf pakketje zeg! Ik doe zeker mee! Ik heb alle stappen gedaan! -x-

 33. 19 februari 2016 / 18:44

  Wauw dit is geweldig! :) Soft & gentle staat al lang op m’n wishlist en ik ben gek op de lipsticks van Mac! Ik heb alle stappen gevolgd.

 34. 19 februari 2016 / 18:49

  Ooooh Kim wat een super actie! Ik heb soft&gentle al in mijn bezit dus hoe graag ik de lipstick ook wil, ik gun deze prachtige prijzen aan iemand anders. Heel veel succes iedereen! <3 Ik heb je FB en je Bloglovin trouwens snel gevolgd, waarom deed ik dit nog niet?

 35. 19 februari 2016 / 19:42

  Ja, ik doe mee! Ik ben zo benieuwd naar die Soft & Gentle. En natuurlijk ook naar welke lipstick jij uitkiest 😀
  Je blog groeit inderdaad als een speer. Ga zo door!

 36. Jolijn
  19 februari 2016 / 19:50

  Leuke actie! Ik doe graag mee (:

 37. wendi
  19 februari 2016 / 20:43

  ik doe meeee, vooral omdat ik alleen goedkope make-up gebruik, en ik wil wel is weten of duurdere make-up veel beter is of niet
  email: wendi.y@hotmail.com

 38. 19 februari 2016 / 21:05

  Hi! Wat een toffe winacties ❤ Ik zou echt een moord doen voor Soft&Gentle.. Haha. Ook volg ik je natuurlijk op Bloglovin’, Instagram èn Facebook en ik heb je bericht gesaved.

  Xx Tionne

 39. wendi
  19 februari 2016 / 21:21

  ik doe meee, vooral omdat ik alleen goedkope make-up gebruik, en ik wil wel is weten of duurdere make-up veel beter is of niet
  email: wendi.y@hotmail.com

 40. Laila
  20 februari 2016 / 07:46

  Hay Kim! Super toffe blog! Kijk er elke dag wel op als ik naar school ga! De leuke outfits, de foto’s en de winacties zijn echt mijn favoriet! Ik zou niet iedere dag een blog kunnen bijhouden dus ik vind dat heel knap van je haha! De winactie van MAC is echt super cool! Ik heb de stappen gevolgd en nu maar hopen

 41. Inge van den berg
  20 februari 2016 / 08:52

  wat een gave actie met M.A.C. producten. Ik doe graag mee en heb ook op Facebook gedeeld. Meer lezers voor je blog is altijd leuk Fijne dag.

 42. 20 februari 2016 / 10:14

  Wat een gave winactie zeg! Ik zou graag Soft & Gentle toe willen voegen aan mijn highlighter collectie. Het zou tof zijn om deze te winnen :)

 43. Iris van der Velde
  20 februari 2016 / 10:30

  ohooooooooo wat heb je een geweldige winactie!!! :-) ik doe ZEKERWETEN mee!!
  Ik ben gek op beauty producten en al helemaal op die van mac.
  Sinds kort zijn mijn vriendin en ik bezig om een blog op te zetten waar we ook verschillende producten willen testen en reviewen.. heeeel graag dus!!

 44. 20 februari 2016 / 11:27

  Wauw, wat een prachtige producten. Ik doe mee, omdat ik zelf nog geen één product van Mac heb :) en ik er wel heel graag één zou willen hebben.

 45. Marlies hendriksen
  20 februari 2016 / 12:17

  Ik doe graag mee met je mooie winactie! Je blog is echt super leuk en er staan altijd leuke artikels op. Ik heb alle stappen gedaan :)

 46. Jan
  20 februari 2016 / 12:26

  Ik waag graag een kansje, zo’n top product mag je toch niet missen bij je cosmetica !

 47. Femke
  20 februari 2016 / 12:43

  Super leuke winactie, ik doe daarom dan ook graag mee! Oh ja, ik heb ook alle extra dingen gedaan om kans te maken! :) xoXo Femke

 48. Marian
  20 februari 2016 / 13:00

  Fijn dat het zo goed gaat me je blog! En een mooie winactie! Ik doe graag mee, zou leuk zijn eens iets van MAC COSMETICS uit te mogen proberen.

 49. Feinette
  20 februari 2016 / 16:28

  Wauw wat een super mooi pakket! Ik doe graag mee aan de winactie.

 50. 20 februari 2016 / 16:36

  Ik doe mee omdat ik dol graag mijn mac stash wil vergroten, leuke winactie

 51. 20 februari 2016 / 17:56

  Wauw Kim, wat een ontzettend gave winactie! Soft & Gentle staat echt al mega lang op mijn wishlist. Ik zou graag meer producten van Mac willen, het is echt een heel fijn merk! Ik volgde je al overal en heb dit bericht gesaved op Bloglovin. Ik ga duimen :) Liefs

 52. Sarah
  20 februari 2016 / 19:35

  Gave winactie, prachtige producten! Ik ga duimen, I love Mac!

 53. JeanF
  20 februari 2016 / 19:57

  Ik doe graag mee, Wil dit merk wel eens uitproberen.

 54. Lieke blondeel
  20 februari 2016 / 22:29

  Wow wat een super leuke actie ! Ik volg je al een tijdje maar ben een stille volger maar dit keer stuur ik toch een berichtje ! Ga zo door met bloggen want je doet het super leuk ! En waarom ik dit pakketje wil winnen is omdat ik mega fan van Mac ben
  Ik volg je op bloglovin : Lieke blondeel
  Insta : Liekeblon en Facebook Lieke blondeel !

 55. Hanna
  21 februari 2016 / 08:44

  Alle stapjes gedaan, Mac sof and gentleman staat al zo lang op mijn wishlist, maar de prijs houdt me nog tegen. Het zou zo ontzettend leuk om deze dus te winnen. En zo tof als je nog niet weet welke lipstick je precies kan winnen, voor de winnaar sspannend tot op het laatste moment. Top!

 56. Ilja W
  21 februari 2016 / 10:44

  Ik doe mee! Maar dat wist je door mijn reactie al 😉 Ik ben onlangs pas begonnen met MAC, ik heb nu een lippenstift en een foundation en ik vind het echt heel erg mooi. Daarom zou ik ook graag deze producten winnen om mijn collectie uit te breiden en wat andere producten van hun te proberen

 57. Kimberley
  21 februari 2016 / 11:01

  Hee Kimberley,

  Ik doe heel graag mee! Wat een leuke winactie!
  en ik weet iemand die ik heel blij kan maken met de lippenstift!

  Liefs,
  Van ook een Kimberley

 58. Yasmin
  21 februari 2016 / 11:17

  Ik doe mee!!! Ik ben super enthousiast over je blog :) Je feed op instagram is geweldig. Keep up the good work . Xx Yasmin

  • Justalovelysimplelife
   21 februari 2016 / 23:18

   Ik ben btw @justalovelysimplelife

 59. 21 februari 2016 / 13:50

  Ik doe mee! Ben 5 maart jarig, zou dus een mooi cadeautje zijn

 60. 21 februari 2016 / 14:53

  Wat een toffe winactie! Ik heb laatst mijn eerste MAC product gekocht en ik ben verliefd geworden op dit merk. Ik zou het geweldig vinden om nog meer prachtige producten uit te mogen proberen en hier reviews over te schrijven op mijn blog!

 61. Nadia
  21 februari 2016 / 20:43

  Gave actie, Kimberly! Tuurlijk doe ik mee, wie zou dit leuke MAC niet willen hebben.

  Ik heb alle stappen gedaan.

 62. 21 februari 2016 / 21:12

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou heel graag de lipstick willen winnen. Al m’n vriendinnen zijn er aan verslaafd, Mac lipsticks. Ik was sceptisch. Tot vandaag m’n goedkope lipstick toch weer uitliep.. Nu ben ik toe aan een ‘echte’! Liefs Josine

 63. Peggy Elizen
  21 februari 2016 / 21:31

  Het lijken me heerlijke producten, ga zo door met je Blog, top.

 64. Andrea
  22 februari 2016 / 05:45

  Hi Kimberley, wat een geweldige blog heb je! Ik word zo blij van al die mooie en gezellige roze kleurtjes! En wat geef jij een gaaf MAC Cosmetics pakket weg. Ik doe graag mee. Ik ben dan jarig dus dat zou een super leuke verrassing zijn. X Andrea

 65. Charlotte
  22 februari 2016 / 08:49

  Super gave actie!!

 66. Lotte
  22 februari 2016 / 08:51

  Ik doe mee! Super leuke winactie :)

 67. melissa
  22 februari 2016 / 11:07

  Wauw; dit is te gek zeg. Ik heb maar 2 mac producten en vindt ze geweldig. perfect als verlaat verjaardagscadeautje (28-2) :-) alle stappen doorlopen! liefs melissa van stipdonk maas

 68. 22 februari 2016 / 16:15

  Jeetje wat een geweldige winactie is dit. Ik ken je blog nog niet zo heel lang, maar ik kom er nu al met veel plezier op, ga zo door meid! Soft & Gentle wilde ik al zo lang dus ik doe wel een gokje wagen. Ik volg je overal nu op de naam inspiiredbylifenl of inspiiredbylife of mijn eigen naam manon

 69. 22 februari 2016 / 18:48

  Heey ik doe mee omdat ik MAC make-up heel goed vind en ik wil niet overdrijven maar ik vind je Volgs echt super maar dan ook echt super goed ik hoop dat je het nog ver schopt x Charmaine

 70. 22 februari 2016 / 20:27

  Wow, serieus?! Soft & Gentle staat al jaaaren op mijn wishlist ( oké, grapje maar al wel héél lang!) en van de lipsticks krijg ik ook niet genoeg. Die dingen zijn verslavend. En ik weet dat verslavingen niet goed zijn, maar MAC is altijd een goed idee. Een lipbalm trouwens ook. Mijn lippen zijn zo ruw de laatste tijd. En ik weet dat de kans om te winnen hééél klein is, maar toch waag ik een kansje. Succes met het uitkiezen van een winnaar, liefs!

 71. Jennifer de Brouwer
  23 februari 2016 / 12:58

  Heeey lieve Kimberley,

  Ik vind je blog echt super leuk! Ik vind het raar dat je maar zo weinig volgers hebt. Je verdient er veel meer.
  Ook deze win actie is super tof! ik wil al heel lang een MAC product hebben, maar omdat ze wat prijzig zijn en ik niet zo’n groot budget heb, zou het GE-WEL-DIG zijn als ik ze ook kan winnen! :)
  Ik heb alle stappen gedaan en hoop daarom dat ik win.

  Liefs,
  Jennifer

 72. Will
  23 februari 2016 / 23:46

  Ik doe graag mee om deze fijne make-up te winnen.
  Leuke Blog heb je, zeg.
  Ik volg je op Bloglovin.
  Facebook en instagram heb ik niet, maar hoop ondanks dat mee te kunnen doen.
  groetjes Will

 73. 24 februari 2016 / 18:06

  Ik doe graag mee, ik heb net pas de make-up herontdekt en heb dus nog niet zoveel. Dit zou ik dus erg goed kunnen gebruiken

 74. Sharon
  24 februari 2016 / 18:35

  Wauw! Ik deed al mee via instagram maar toen ik zag dat het op je site moest ben ik meteen naar je site gegaan, mijn complimenten ik volg je nu al een poosje op je site en het is echt leuk! Je maakt zoveel prachtige foto’s! Toen ik zag dat je een Mac give away deed schrok ik echt, ik dacht meteen meedoen! Ik ben al zo lang fan van Mac, tenminste bij andere mensen zelf heb ik het nooit gekocht omdat het zo duur is maar dit is zo cool dat je ze dan gewoon weg geeft! Nu kan ik eindelijk supermooie make up looks maken ik wil namelijk later misschien ook iets doen met make up en omg Love it x s

 75. lieke
  24 februari 2016 / 18:39

  super leuke winactie! x jammer genoeg kan ik niet meedoen want ik heb geen facebook :( maar wel succes voor de mensen die meedoen!

 76. Karolien Vis
  24 februari 2016 / 20:06

  Wat een super gave actie! Ik doe graag mee!

 77. Laura
  24 februari 2016 / 20:29

  Zo gaaf! Ik doe graag mee. :)
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 78. Lies
  24 februari 2016 / 20:50

  Super mooie producten!! Ik doe heel graag mee!!! (ik volg je op bloglovin en instagram onder liesvan88)

 79. Julia
  24 februari 2016 / 21:56

  Hi Kimberley! Super leuk dat je een winactie doet, ik word helemaal greedy als ik die mooie producten zie! Vooral Soft&Gentle staat al een hele tijd hoog op mijn verlanglijstje! Ik wil heel graag winnen omdat ik heel erg hou van makeup en ik MAC echt geweldig vind! Ik heb helaas niet heel veel van MAC omdat het best prijzig is! Hoe amazing zou het zijn om te winnen?! Succes met het kiezen van een winnaar! Liefs, Julia.

 80. Maud Raaijmakers
  25 februari 2016 / 05:29

  Wat een leuke actie! Ik doe mee omdat ik deze highlighter zo mooi vind! De andere producten zijn ook echt geweldig!

 81. 25 februari 2016 / 07:18

  Hoi! Allereerst, wat maak je prachtige foto’s! Ik ben net een klein maandje geleden begonnen en moet het allemaal nog uitzoeken en uitvogelen. Ik doe graag mee met de winactie, alle stapjes zijn doorlopen, alleen weet ik het niet zeker of ik het goed heb ‘gesavet’ want ik zit niet vaak op Bloglovin. Liefs Katja

 82. Lauradewitte
  25 februari 2016 / 08:48

  Super mooie winactie! Ik ben gek op make-up maar heb gek genoeg nog geen 1 product van MAC. Als ik namelijk in die winkel kom, word mijn portemonnee gek en kan ik gewoon niet kiezen.. Dus kies ik maar niet haha. Het zou leuk zijn om op deze manier kennis te maken met de MAC producten. Ik heb net even je profiel bekeken op Instagram, en je maakt echt super mooie foto’s! Wel viel het me op dat je relatief weinig volgers hebt :( Snap er niks van, maar misschien kan ik je daarbij helpen!!

  Liefs,
  Laura

 83. 25 februari 2016 / 09:41

  Ik zie je winactie nu pas! Ik zou echt heel graag mee doe maar laat hem toch aan me voorbij gaan.. Omdat ik zelf al een hele mooie retro matte lipstick heb én soft en gentle. Ik gun het een ander, maar het is wel een parel van een pakket zeg :-)!

 84. Sascha
  25 februari 2016 / 12:16

  Oh how I love soft and gentle! Never enough glowy highlighter! Super leuk pakket. En leuk om je blog te gaan volgen! XX

 85. Jewel
  25 februari 2016 / 13:39

  Ik doe mee omdat ik heel erg fan ben van Mac makeup en daarom zou ik dit super graag willen winnen

 86. jia-feng
  25 februari 2016 / 14:18

  ahhhh, wat een lieve winactie! ik zou dit zoooo gaaf vinden om dit alles zo in mijn handen te krijgen! ik doe sowieso mee. ik heb op dit moment maar 1 mac product en zou dit zeker willen veranderen naar 50 😀
  ik heb ook zoveel goeie dingetjes gehoord over soft & gentle, wil hem echt keigraag uitproberen :) x

 87. Daphne
  26 februari 2016 / 07:35

  VERGETEN HIER. YAYYYY❤️ Wil zo graag winnen. MAC LOVER. Dit pas precies bij mijn collectie van MAC. Fingers Crossed. Xxxxx

 88. chanel
  26 februari 2016 / 18:13

  ahwwwww zo lief deze actie, ik wil het zo graag winnen voor mijn moeder, ze is over gespannen geweest en heeft een moeilijke tijd achter de rug gehad, ze is echt een type die er van houd om zich op te tutten en mac is wel een hele luxe cadeau , zou ze zeker blij mee zijn, je verdient veel meer volgers en ga zo door! bedankt voor deze mogelijk heid :)

 89. Inge
  26 februari 2016 / 20:24

  Superleuke actie!
  Ik heb je blog een tijdje geleden ontdekt, en lees het met plezier.
  Ook vind ik dat je hele mooie producten hebt gekozen voor deze winactie!! Ben benieuwd :)
  X liefs

 90. Roos Van Balken
  28 februari 2016 / 14:35

  Echt een super leuke actie.
  Heb alle stappen gedaan en hoop heel erg dat ik ga winnen.
  De reden dat ik moet winnen; Ik wil al heel lang make-up van mac maar omdat het best prijzige spulletjes zijn heb ik toe nu toe niks gekocht.
  Als ik deze actie zou winnen zou ik enorm blij zijn

  xx Kus

 91. 28 februari 2016 / 19:40

  Wauw! Ik ken je blog nog maar sinds deze week en zag dit berichtje dus ook net pas voorbij komen op je Instagram die ik ook pas sinds vandaag volg (jouw lichte, mooie, roze feed… Love it!). Ik ben dus snel naar je website gesurft om ook mee te doen… Mijn Soft & Gentle poeder is namelijk gebroken en sindsdien is mijn make-up hartje een beetje gebroken, haha. Ik wil steeds een nieuwe kopen eigenlijk, omdat hij zó mooi is, maar steeds denk ik; ja, nou ja… Eigenlijk koop ik liever écht iets nieuws. MAC heeft zoveel moois. Toch speelt het nog altijd door m’n hoofd en dit zou echt de perfecte kans zijn om alsnog een hele te scoren en niet in 2000 stukjes! Supertoffe winactie! Ik vind je blog prachtig, net zoals je feed op Instagram, you go girl!
  P.s. Heb het bericht gesaved (niet helemaal zeker wetend of het goed gegaan is, maar geloof van wel), volgde je blog al sinds deze week op Bloglovin’, je instagram sinds vandaag en ook heb ik natuurlijk je Facebookpagina geliked! :) Kortom; I’m in! :)

 92. 29 februari 2016 / 10:17

  Ik heb geen instagram. Uiteraard de rest wel gedaan! Ik doe heel graag mee met deze actie.

  Groetjes Melanie

 93. Kayleigh
  29 februari 2016 / 11:00

  hee ! wat een leuke actie is dit. Ik heb alle stappen gevolgd en volgens mij is dit ook wel goed gegaan.. ik zou het heel leuk vinden als ik zou winnen. Je blog is ook fantisch. Mac is heel fijne make up om mee te werken dus hopelijk win ik deze actie

  veel liefs xx

 94. 29 februari 2016 / 11:34

  Ah wat een leuke actie! Ik doe niet mee haha, zodat de kans dat iemand anders wint groter is. Waarom ik niet mee doe is, omdat ik zelf de highlighter en lipstick heb. Ik heb 1 backup van Soft & Gentle en 2 backups van Retro. Mijn all time favorite product namelijk!

  Nogmaals super leuke actie girl! X

 95. Esther
  29 februari 2016 / 14:08

  Hey, ik heb je blog pas net ontdekt maar ik vindt hem echt geweldig!
  Ik heb alle stappen gedaan!
  Ik wil dit graag winnen omdat ik geen mac producten kan betalen maar ze lijken me echt fantastisch!
  Ik hoop echt dat je nog heel lang door gaat met je blog!

 96. 1 maart 2016 / 18:50

  WAUW!
  Ik wist helemaal niet dat je deze winactie gaf, heb ik daar dan zo overheen gelezen? Oke niet zo gek in mn situatie maar wauw wat ben ik blij dat ik ‘m bovenaan je blog nog tegen kwam! Hele leuke winactie en doe daarom nog graag mee :) Zo kwam ik er ook achter dat ik je helemaal niet volg op BL dus dat ga ik gelijk even doen hihi

 97. Iris
  1 maart 2016 / 21:55

  Super gaaf deze winactie! Ik wil al lange tijd graag iets van mac kopen, maar vind het nogal duur. Hopelijk mag ik winnen Ik vind je blog super leuk!!!

 98. Alma
  2 maart 2016 / 08:31

  Ik doe heel graag mee met je actie! Lijkt me super om het te winnen. Ben zo in love met de m.a.c producten wauw.

 99. Daphne
  2 maart 2016 / 08:36

  Wat een gave actie is dit toch, ik doe al een paar weken mee. Ik duim elke dag. Ik hoop echt dat ik deze prachtige producten mag toevoegen aan mijn MAC collectie. Liefss xxx

 100. Maud
  2 maart 2016 / 14:11

  wat super leuk! ik doe natuurlijk mee! ik wil graag winnen omdat Mac natuurlijk geweldig is. ik heb maar 2 producten maar ik vind het erg goede kwaliteit en het werkt goed.

 101. Kim janssen
  2 maart 2016 / 15:16

  Ik doe graag mee met deze winactie kom er nu achter dat ik het zo moet doen haha! Super benieuwd❤

 102. Kim
  2 maart 2016 / 17:28

  Jeeej natuurlijk doe ik mee! Ik kan wel wat nieuwe makeup gebruiken en ben erg nieuwsgierig om eens mac producten te gebruiken. Ik heb aan alle voorwaarden voldaan

 103. Marinka
  2 maart 2016 / 19:21

  Ooooh wauw! Geweldig! Ik ben fan van Mac sinds ik deze make-up gebruikt heb op mijn bruiloft. Dat is inmiddels een half jaar geleden en wat zou ik mijn collectie graag uitbreiden! Mac is ZO fijn! Blijft lang zitten en dat is met mijn werk als juf ook heel fijn!

 104. Merve
  2 maart 2016 / 19:45

  Wat leuk! Natuurlijk doe ik mee wel een klein kans dat ik win want er doe. Supeeer veel mensen mee . Maarja wie niet waagt wie niet wint he
  Mijn email is merve_kaya@hotmail.nl

 105. 4 maart 2016 / 18:57

  Hi! Ik volg je sinds kort, maar ik ben nu al fan!
  Je lezers gaan zo snel en je kan dit ook echt super goed. Ik wil heel erg graag iets van Mac winnen, omdat het dan mijn eerste Mac product is! Maar dan moet ik natuurlijk wel de winactie winnen haha! Ik probleem: ik heb namelijk geen Facebook en daarom kan ik je pagina ook niet liken, erg jammer!

 106. Merel
  4 maart 2016 / 19:27

  Hoii, ik doe nog even last minute mee haha leuke winactie! En wat heb je een mooi blog! Liefs Merel

 107. Sheila
  4 maart 2016 / 19:50

  Super leuke win actie! Ik doe mee omdat ik omdat ik iets voor mij vriendin terug wil doen, we zijn bijde gek op de mac producten! En wie weet! Ben erg benieuwd naar deze producten

  Xx

 108. Sterre
  4 maart 2016 / 20:59

  Wat een super leuke winactie! Ben onwijs benieuwd naar de prachtige producten die je verloot!

 109. Yeliz
  4 maart 2016 / 21:30

  Omg wat is dit voor een prachtig winactie, precies wanneer ik zoveel zin had in mac. Ik heb helemaal niks van MAC en ik wil het zo graaag! En 1 ding moet ik echt zeggen toen ik je account zag vond ik het gelijk al zo mooii, wauw gwn!! Ik hoop echt niet normaal erg dat ik win!

 110. Julia
  4 maart 2016 / 22:59

  Ik doe mee omdat ik suuuuper veel van make up hou en MAC!! Fingers crossed!! Xx

 111. Ilja W
  5 maart 2016 / 15:37

  Ik dacht dati k al meegedaan had maar weet het niet meer zeker dus nog maar een keer op de valreep! Spannend!

 112. Marjolein
  5 maart 2016 / 18:28

  Hoii Kim!
  Ik heb alle stappen gedaan en ik doe zeker mee!
  (Kwam er net achter dat ik geen reactie hier had achtergelaten) dus bij deze doe ik mee!
  Je hebt echt een super leuke stijl!
  Je blog groeit echt snel!!

  Liefs,
  Marjolein

 113. 28 maart 2016 / 20:55

  Ik doe graag mee! Ik wil heel graag meer van mac proberen dus lijkt me geweldig om te winnen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

32 − 22 =