Wimperextensions @ Lashbar video

lashbar-kimmetjekims

Yay, alweer een nieuwe video! Ik krijg de smaak weer te pakken. Onlangs bezocht ik Lashbar Heerenveen en liet hier wimperextensions zetten. Ik heb dit al eerder gehad, en ben elke keer weer erg blij me het resultaat. Het is niet alleen mooi, maar ook nog eens super handig. Ben je benieuwd hoe dit erop gezet wordt en ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan even mijn nieuwste video!

Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je van mijn wimpers vindt, of je ze ook zou laten zetten en ik zou het helemaal geweldig vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal!

Wat voor video zou je nog willen zien?

Liefs Kimberley

5 Reacties

 1. sabrina
  4 april 2017 / 11:26

  Wat doet ze dat goed! Ik vind het heel mooi, maar is het op het eind de volgende dag? Want het lijkt alsof er best veel uitgevallen zijn? Bij het oog dat je liet zien, maar vooral op je linker oog.

 2. 4 april 2017 / 13:06

  Ze heeft het bij jou ook heel subtiel gedaan, leuke video!

  Toen ik na 2,5 uur mijn ogen opende kon ik niets zien.. de lucht van die lijm was op mijn ogen geslagen.. even een eng moment haha! Verder trok ik ze in mijn slaap eruit, dus zoiets zou ik niet snel meer doen.. alleen wanneer ik op vakantie ga.. dan doe ik zo goed als geen make-up op!

 3. 4 april 2017 / 18:04

  Wel balen dat er een paar zijn uitgevallen, vond het effect wel mooi

 4. 4 april 2017 / 18:55

  Ja ik ben om! Deze zomer laat ik wimper extensions zetten!

 5. 9 april 2017 / 15:30

  Ik vind het heel mooi geworden meid. Heel natuurlijk! Hopelijk blijven ze nog lang zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4