What’s in my bag?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Nog nooit heb ik eerder een artikel geschreven over wat er in mijn tas zit. Zoveel bloggers hebben dit ooit al gedaan, en het leek mij ook leuk om dit artikel te schrijven. Maar dan net iets anders; namelijk de editie als ik een dagje ga winkelen, of als ik even snel ergens naar toe moet. Dan neem ik meestal niet een hele grote tas mee, dus ik neem ook niet super veel mee. Maar wat wél?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 presetEen lippenstift of lippenbalsem
Dit is iets wat ik eigenlijk wel altijd bij mij heb. Een kleurtje zo nu en dan op mijn lippen vind ik erg leuk. Dat moet natuurlijk dan ook wel eens bijgewerkt worden. Nu het wat kouder is neem ik ook snel een lippenbalsem mee, omdat mijn lippen in de winter ontzettend droog zijn. Extra verzorging is dan altijd goed!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 presetEen mascara
Nu moet ik eerlijk toegeven, deze neem ik niet altijd mee. Meestal ben ik wel tevreden over hoe mijn mascara over de gehele dag zit. Toch vond ik het wel een toevoeging bij het lijstje. Vooral als ik net door een regenbui ben gefietst of gelopen is het altijd prettig wanneer je het kan bijwerken.

Processed with VSCO with a6 presetEen pen
Altijd handig toch, om een pen mee te nemen? Heel vaak als ik even snel iets moet noteren dan heb ik geen pen bij mij. Daarom heb ik mezelf de laatste tijd aangeleerd om toch een pen mee te nemen. Mensen die ook vaak met mij weg zijn, maken er ook vaak gebruik van.

Processed with VSCO with a6 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 presetMijn iPhone
Omdat ik mijn mobiel altijd bij mij heb, vind ik het belangrijk dat er een telefoonhoesje omheen zit. Ik kan niet zonder mijn mobiel, maar ook niet zonder een telefoonhoesje. Ik vind het belangrijk dat een telefoon net wat extra bescherming heeft. Het telefoonhoesje die ik op dit moment om mijn mobiel heb zitten is van hoesjes-outlet.nl, deze heb ik net nieuw. Op deze website kun je verschillende telefoonhoesjes kopen voor onder andere Apple iPhone 6, Apple iPhone 5 en Samsung. Ik koos voor deze omdat ik het super schattig vind dat er om de camera een hartje zit en dat er een leuk versiersel om het Apple logo zit.

Processed with VSCO with a6 presetMijn portemonnee
Mijn volledige portemonnee neem ik niet mee, omdat deze niet in mijn kleine tasje past als ik ga winkelen of even snel weg ga. Daarom kies ik altijd voor mijn kleine portemonnee van Michael Kors. Want ja, als je gaat winkelen moet je natuurlijk wel een beetje geld of een pinpas op zak hebben. In deze portemonnee past een beetje briefgeld en hier kan ik pasjes in kwijt. Deze past ook precies in de kleine tasjes die ik heb. Ideaal!

Processed with VSCO with a6 preset
Een parfum
Een parfum of een bodymist is ook iets wat ik graag mee neem. Lekker ruiken is altijd goed toch? Ik neem het liefst een klein flesje mee van Victoria’s Secret of van Etos. Op het moment neem ik vaak Forever Love van Etos mee, omdat Sheer Love van Victoria’s Secret bijna op is.

Processed with VSCO with a6 preset
Een poeder
Een poeder neem ik eigenlijk wel mee, maar of ik hem gebruik? Bijna nooit. In de zomer neem ik deze sowieso niet mee, maar als het winter is neem ik deze wel mee. Gewoon omdat ik mijn make-up dan zo nu en dan nog wel weer eens wil bijwerken omdat het dan helemaal verregend is.

Wat nemen jullie altijd mee? Wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoonhoesje?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 06:02

  Mooi hoesje! Inderdaad super leuk dat hartje om de camera heen, hihi. Wat ik altijd in mijn tas heb? Mijn telefoon, portemonnee, lipstick, oordoppen, koptelefoontjes, medicijnenen en sleutels. Niet zo bijzonder bij mij dus, haha!

 2. Marita
  27 februari 2017 / 07:47

  Wat een leuk hoesje!
  Wat ik mee neem in mijn tas ?
  Portemonnee , kauwgom, oordopjes , lippenbalsem en mijn sleutels !

 3. 27 februari 2017 / 08:29

  Dit neem ik zelf ook allemaal mee hihi. Ik vind je portemonnee echt cute! <3

 4. 27 februari 2017 / 09:44

  Fijn om te lezen! Heel leuk hoesje ook. Ik zorg altijd dat ik mijn telefoon, portemonnee, lippenbalsem en sleutels bijheb. Verder beland er altijd wel wat troep in mijn tas, maar ik denk dat iedereen daar wel last van heeft haha! Hele mooie foto’s heb je gemaakt!

 5. 27 februari 2017 / 09:59

  Leuk om te lezen, dit soort artikels. Ongelooflijk hoe goed alles dat in je tas zit bij elkaar past! 😀 Wat ik áltijd bij me heb? Mijn portefeuille, gsm, sleutels, een tasje met allerhande verzorgingsproducten zoals handcrème, lippenbalsem, oordopjes, een nagelvijl, … en een powerbank.

 6. 27 februari 2017 / 15:18

  Toch leuk, in andermans tas gluren 😉 Ik heb altijd mijn telefoon mee, mijn rijbewijs, pinpas, creditcard, een lipstick, zakdoekjes en kauwgum :)

 7. 27 februari 2017 / 16:54

  Ik neem altijd poeder mee om mijn glim-hoofd te verdoezelen, hihi 😉 Daarnaast heb ik ook altijd lippenbalsem, een elastiek en andere ‘troepjes’ bij me.

 8. 28 februari 2017 / 11:52

  Leuk om eens een kijkje te nemen in je tas! (klinkt super raar eigenlijk, als ik er zo over denk haha). Lippenbalsem kan ook echt niet ontbreken in mijn tas. En ik heb precies hetzelfde telefoonhoesje hihi. Hij is zo cute <3

 9. 4 maart 2017 / 18:26

  Wat fijne spulletjes zitten in je handtas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

76 − 66 =