Welkom lieve Lynn

kimmetjekims

En je bent nu alweer een weekje bij ons. Wat gaat de tijd snel en wat ben ik blij dat we jou hebben opgehaald. Al een tijdje zochten we naar een vriendinnetje voor Amy, omdat in november Charina, onze andere teckel, is overleden. Amy voelde zich de laatste tijd erg eenzaam en het ging eigenlijk niet zo goed met haar. We zochten naar een herplaatser, maar we konden telkens niet een goede match vinden. Tot dat ik maandag 18 december zocht op ‘teckel pup’ op marktplaats en de advertentie van Lynn tegen kwam, was ik gelijk verkocht. Ik zocht contact met de eigenaresse van deze té leuke puppy’s en vroeg meer informatie op over Lynn. Lynn is een langhaar kaninchen teckel en is nu iets ouder dan 8 weken.

kimmetjekims kimmetjekims

In overleg met mijn ouders waren we er al bijna zeker van dat één van deze hondjes het nieuwe vriendinnetje moest worden voor Amy. Toch wilden we er nog wel eventjes over denken. Op dinsdag moest ik echt continu op mijn werk denken aan deze te leuke pup, en in de avond hebben we het er weer met zijn allen over gehad en gingen we toch maar bellen naar de eigenaresse. We besloten om dinsdag in de avond even te gaan kijken bij de puppy’s. Toen we aan kwamen, kwamen er allemaal van die kleine puppy’s uit zo’n mandje gehuppeld, allemaal nog kleiner dan dat ze op de foto leken. ZO lief. Ik was nog verliefder dan dat ik al was geworden op de advertentie op het internet.

kimmetjekims kimmetjekims

Na een uurtje gepraat te hebben en hondjes te hebben geknuffeld besloten we om Lynn mee te nemen naar huis. Aaaah en ik ben zo blij met haar! Ze doet het zo ontzettend goed. Ze is zo lief en schattig, maar ook erg ondeugend met een eigen karakter. Ze vindt het nog erg leuk om overal in te bijten, maar ze leert zo snel. Ze doet haar plasjes allemaal al buiten en vindt het geweldig om met iedereen te knuffelen en om te genieten van alle speeltjes die we hier hebben liggen. Samen met Amy gaat het ook super goed, ze zijn nu al de beste vriendjes en ze kunnen zo leuk spelen met elkaar. Zo fijn dat Amy zich nu minder eenzaam voelt en dat ze een klein nieuw vriendinnetje erbij heeft.

kimmetjekims kimmetjekims

Ik ben zoo blij met jou lieve Lynn!! Jullie gaan vast en zeker nog veel meer foto’s en updates zien van Lynn, ook hoe het gaat in combinatie met een wat oudere teckel, Amy (8jaar). Nu rond ik dit artikel af om snel weer te gaan knuffelen met mijn kleine vriendinnetjes.

kimmetjekims

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 26 december 2017 / 07:51

  Aaaaaahw wat een moppie! Ja daar word je toch verliefd op!

 2. 26 december 2017 / 14:15

  Wat lieef! Thuis ben ik met mijn zusje ook regelmatig even marktplaats en internet aan het afstruinen opzoek naar leuke schattige puppy’s. We zouden zo graag nog een huisdier erbij hebben naast lieve Bo.

 3. 27 december 2017 / 21:50

  Omg wat een schatje! Wat fijn dat ze het samen ook goed doen. Die laatste foto is zo lief! X

 4. 30 december 2017 / 18:00

  Wat leuk! Ziet er zo’n schattig hondje uit, ik kan niet wachten tot ik een hondje kan adopteren.
  Liefs,
  Yara

 5. 30 december 2017 / 20:09

  Ah superleuk, wat een lieverd! Toevallig hebben wij donderdag een tweede hondje opgehaald.

 6. Kim van Putten
  1 januari 2018 / 21:58

  Wat een schatje!! <3

 7. 2 januari 2018 / 10:25

  Wat een dropje! Fijn dat Amy nu minder eenzaam is. Die laatste foto is zo cute! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =