Welke sneakers draag ik het liefst?

Processed with VSCO with hb1 preset
Vandaag vertel ik jullie iets over mijn favoriete sneakers. Vooral in de zomer vind ik het heerlijk om naast mijn slippers en sandaaltjes op sneakers te lopen. Sneakers zijn makkelijk, mooi en draag ik gewoon het liefst. Maar welke sneakers op dit moment écht mijn favoriet zijn laat ik dit keer aan jullie zijn in een post.

Wat voor type sneaker-drager ben ik? Er zijn namelijk heel veel verschillende sneaker-types. Ik vind het moeilijk om mezelf in één hokje te plaatsen, omdat ik eigenlijk wel een sneaker-type ben die verschillende sneakers draagt en ook bij verschillende gelegenheden.

Processed with VSCO with hb1 preset

Converse All Stars – deze schoenen draag ik dan niet heel vaak, maar ik wil ze nog wel eens aantrekken naar een festival. Deze schoenen zijn makkelijk uit te wassen en kun je prima een hele dag op lopen en dansen. Puma – deze witte sneakers zijn op dit moment mijn favoriet. Ik ben al zo lang dol op het dragen van witte sneakers, eigenlijk matcht het overal bij! Deze lopen ook nog eens heer-lijk. Adidas Stan Smith – hier heb ik al meerdere kleuren en soorten van gehad. Sommige zijn gewoon af, en die heb ik dan ook al weggegooid. Zo’n fan ben ik van deze sneakers! Op het moment heb ik alleen nog een paar witte staan die ik af en toe aan doe met een festival. Daarnaast heb ik nog een paar die ik draag op mijn werk. Nikes – dit zijn naast mijn Adidas sportschoenen mijn favoriete sportschoenen. Deze draag ik graag wanneer ik eens een bezoekje breng aan de sportschool. Ik vond het super dat ik een extra paar mocht toevoegen aan mijn collectie dankzij Plutosport die hierboven rechts op de foto te zien zijn. McGregor – deze schoenen heb ik eigenlijk pas net nieuw, en ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk heel vet vind. Ik weet niet zo goed hoe vaak ik ze zou gaan dragen, maar ik ben blij met deze sneakers. Lekker anders dan anders naast de rest van mijn sneaker collectie.

Processed with VSCO with hb1 preset

Op welke schoenen lopen jullie het liefst?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

5 Reacties

 1. 7 september 2017 / 11:59

  Leuk om te zien! Ik draag het liefst mijn Nikes!

 2. 7 september 2017 / 13:56

  Wat een toffe sneakers heb je zeg. Die lichte Nikes vind ik echt prachtig. Ik draag zelf het liefst Adidas.

 3. 10 september 2017 / 13:28

  Ik draag het liefst witte sneakers. Merk maakt mij vaak niet zoveel uit :) haha.

 4. 10 september 2017 / 15:54

  Mooie sneakers! Ik kan ze als shoe-aholic (over de 100 paar.. oeps!) zeer waarderen.
  Vraag, hoe hou jij je witte sneakers zo wit !? Haha ..

  • 11 september 2017 / 15:39

   Haha, ja hoe!? Ik ben er eigenlijk best wel zuinig op. Ik poets ze altijd weer als ik in de regen heb gelopen of naar een festival ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 + 7 =