Welke festivals ga ik tot nu toe bezoeken dit jaar?

festivals-kimmetjekims

Een feestje is altijd een goed idee, maar een festival al helemaal. Zelf ben ik minder van de stapavonden, zo af en toe wil ik wel eens een avondje op stap gaan, maar een festival vind ik zoveel leuker. Ik ben echt dol op festivals, vooral wanneer het in de zomer is. Zo heb ik al heel wat leuke festivals bezocht als, ADE Loveland,  Heaven Open Air, Beachrockers Festival, Amsterdam Music Festival, PRJCT, Kingsland Festival, Mysteryland, Neonsplash en nog zoveel meer.

Dit jaar ga ik natuurlijk ook weer een aantal festivals bezoeken. Wat allemaal weet ik nog niet, maar er staan alweer een aantal op de planning die ik graag met jullie wil delen en die ik zeker aanbeveel. Dit omdat ik van de meeste weet dat het gewoon de leukste festivals zijn die ik tot nu toe heb bezocht.

festivals-kimmetjekims

Beachrockers Festival
Beachrockers is een festival die waarschijnlijk niet heel veel mensen door heel Nederland kennen. Al moet ik toegeven, dat het bijna één van de leukste festivals is waar ik elk jaar weer naar toe ga. Het is dan wel een festival in het hoge noorden in een klein dorpje, maar het doet zeker niks onder van de andere grote festivals in de grote steden. Je kunt hier niet alleen dansen, maar ook genieten van een drankje op een rubberboot in het water, er is een waterpijp lounge, een strandgedeelte, en heel veel andere leuke extra doe-dingetjes. De indeling van dit festival zorgt voor een gezellige sfeer wat alle festivalgangers samen brengt.

festivals-kimmetjekims

Mysteryland
Een festival waar je je ogen uit kijkt.. Ja, dat deed ik vorig jaar écht op Mysteryland. Ik genoot zo met mijn beste vriendinnetjes dat ik er dit jaar gewoon weer naar toe moet. Niet alleen de muziek en de stages vind ik erg goed, maar ook de hele beleving om dit alles heen. De aankleding is prachtig, voor iedereen is er wat en de hoeveelheid en de verschillende type mensen allemaal samen vind ik zo mooi om te zien. Gelukkig zijn de early bird tickets alweer binnen dus ik kan niet wachten tot het eindelijk weer het laatste weekend van augustus is.

festivals-kimmetjekims

Heaven Open Air
Heaven Open Air is een festival in het noorden van Nederland wat de laatste jaren is gegroeid tot een groot festival waar jaarlijks duizenden feestgangers naar toe gaan. Hier komen dj’s als Johnny 500, Freddy Moreira, Jonna Fraser en nog veel meer. Vaak kan ik echt zo genieten van dit soort muziek. Vooral wanneer je heerlijk in de zon met een lekker drankje staat te dansen, whoooo is het al bijna 25 mei?

festivals-kimmetjekims

Tomorrowland
Ik denk dat Tomorrowland toch wel echt een festival is waar ik al zolang ik het woord ‘festival’ ken, heen wil. Een festival die iedereen wil bezoeken en waar iedereen voor knokt om een kaartje te kunnen bemachtigen. Dit jaar is het dan gelukt via een vriendin en ik ben zo ontzettend blij dat ik gewoon mag genieten van één van de grootste en bekendste festivals van de hele wereld. Ik ben zo razend benieuwd naar dit festival en kan gewoon niet genoeg aftermovies bekijken, zo ontzettend veel zin in!

festivals-kimmetjekims

festivals-kimmetjekims

Hebben jullie ook festivals gepland? Zie ik jullie ergens?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 1 maart 2017 / 07:30

  Leuk lijstje met festivals meis! Ik heb zelf verder nog niks op de planning staan.

  Liefs, Nathalie

 2. 1 maart 2017 / 08:00

  Mag ik even zeggen dat ik echt héél erg jaloers op je ben. Ik wil ook heel graag weer een keer naar Mysteryland en ook ontzettend graag een keer naar Tomorrowland. Nick en ik willen graag een huisje kopen dus vandaar dat ik al mijn centjes aan het sparen ben!

 3. 1 maart 2017 / 09:01

  Leuk!! ik ben echt dol op festivals. ‘Vroeger’ (haha) ging ik echt ieder weekend maar tegenwoordig niet meer. Ik ga dit jaar (zoals ieder jaar) sowieso op zondag naar Intents Festival. Tomorrowland ga je echt fantastisch vinden, dat is echt het vetste festival waar ik ooit geweest ben!

 4. 1 maart 2017 / 09:19

  Wat heb je leuke festivals op de planning staan! Ik ga dit jaar naar appelpop en misschien pinkpop. :)
  Liefs,
  Evelien

 5. 1 maart 2017 / 10:16

  Liefde voor festivals! Naar Tomorrowland zou ik wel eens willen gaan, gewoon om er eens geweest te zijn. De setting lijkt me prachtig! Wel ga ik duidelijk naar een ander soort festivals dan jij, dus mij zal je niet tegenkomen. :-)

 6. 1 maart 2017 / 10:42

  Zooo vet, feestbeest! Helaas ben ik nooit echt naar festivals gegaan, al lijken Pinkpop en Lowlands me heel vet om nieuwe muziek te ontdekken!

 7. 1 maart 2017 / 16:45

  Leuke festivals heb je op de planning staan. Ik ben niet zo een festival meisje haha

 8. 4 maart 2017 / 01:12

  Ik wilde eigenlijk door jouw artikel wat inspiratie opdoen. Ik ken de muziek nooit op festivals, maar ik vind het wel erg leuk! Dus ik keek eens voor tips voor dit jaar :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 22 = 32