Mijn weekje in foto’s #43

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit was alweer een weekje! Ik deed iets minder dan de voorgaande weken, maar ik heb natuurlijk wel weer genoeg gedaan om hier een weekverslagje van te maken met foto’s.

Maandag is bij mij altijd zo’n opstartdagje. Ik werk en doe verder niet heel veel eigenlijk. In de avond ging ik nog eventjes bloggen en sprak ik af met een vriendinnetje. Maar ook zette ik een steentje in mijn forward helix, spannend. Ik vind het zo mooi staan!

Op dinsdag had ik een wat drukker dagje. Een dagje vrij van werk dus ik ging naar Amsterdam voor een afspraak voor de blog. Daarna kon ik het niet laten om nog eventjes naar de Primark te gaan in Almere. En zooo leuk: ik ontving het Tui Magazine waar mijn foto in staat van deze zomer. In de avond had ik zoveel zin in een bakje chips dat ik maar een bakje ketchup chips nam, nom!

kimmetjekims

Woensdag is ook altijd een dag dat ik echt de heeele dag moet werken. Ik deed dus niet zoveel, werkte aan mijn blog en sprak daarna af met een vriendin. Precies hetzelfde deed ik op donderdag: werken. In de avond deed ik wel iets leuks, namelijk weer de uitzet uitbreiden! Samen met mama ging ik naar de Hema voor mooie badlakens en washandjes; grijs, roze en wit. M’n hondje van 15,5 jaar voelde zich niet zo lekker die avond dus ik had een dekentje voor haar gekocht en heb ik lekker met haar geknuffeld.

Vrijdag stond in teken van.. yes, alweer werken. Ik doe zoveel aan werken, haha. Maar ik probeer daaromheen wel altijd andere dingetjes te plannen, zodat ik toch nog wel genoeg andere dingen doe. In de avond sprak ik af met een vriendin en gingen we bij haar in de jacuzzi, heeerlijk! Ook maakten we samen plannen voor onze birthday bash, die we samen gaan vieren binnenkort. Erg veel zin in! En omggg, ik won bij een winactie via Instagram twee kaartjes voor indoor skydiven.

kimmetjekims

Zaterdaaaag – yes, eindelijk een dagje vrij. Een dagje met mijn ouders en broertje op stap! Al vroeg in de ochtend vertrokken we naar Utrecht. In Utrecht is op dit moment een leuke pop-up store met allemaal kerstpulletjes. Ik kan daar zo van genieten, al die kerstspullen. Heerlijk al die sferen.. Bij de Bijenkorf kocht mijn moeder een aantal hele mooie kerstballen van teckels van Vondels, en kreeg ik er twee van mijn ouders. Super lief! We gingen samen lunchen en in de avond lekker met z’n vieren ergens wat eten. In Utrecht hebben we nog de prachtige kerk bezocht en een kaarsje gebrand voor oma en in de stad kwamen we nog de kandidaten van HNTM tegen, te leuk! Zo grappig om deze personen eens in het echt te zien. Het was zoooo’n leuk dagje. In de avond kwam Thomas om de dag helemaal leuk af te sluiten.

kimmetjekims

Toen was het alweer zondag, de laatste dag van de week. Eerst moest ik weer werken en daarna ging ik samen met Thomas foto’s maken en vliegen met z’n drone; onze grootste hobby’s. Zo leuk dat we onze hobby kunnen delen. Zo hebben we ons de hele middag vermaakt en zo heb ik deze week afgesloten. Het was weer een leuk weekje, op naar de volgende! EN TROUWENS, aankomende week bestaat mijn blog 2 jaar, hier hebben we heeele leuke foto’s voor gemaakt, al zeg ik het zelf. Houd mijn blog in de gaten!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

4 Reacties

  1. 30 oktober 2017 / 09:15

    Wat een leuke foto’s! Ah je blog 2 jaar alweer, ik ben heel erg benieuwd naar je foto’s!

  2. 30 oktober 2017 / 10:47

    Wat een fijn en gezellige week! En echt complimenten voor de manier waarop je al jouw mooie foto’s in een collage gezet heb , is heel leuk om te bekijken / lezen op die manier.

  3. 30 oktober 2017 / 16:08

    Wat een leuke foto’s! Leuk dat je blog al twee jaar bestaat , de tijd gaat snel he !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

70 + = 79