Mijn weekje in foto’s #42

Processed with VSCO with hb1 preset
Woeshhh, weer een week voorbij. Is het al bijna Sinterklaas of kerst? Yes, al bijna. Dus laten we nog maar even genieten van 2017 en dat heb ik deze week dan ook wel weer gedaan.

Maandag begon weer een nieuwe week, ik moest eerder beginnen op mijn werk tot laat dus ik deed niet zoveel overdag. In de avond ging ik met Thomas en maakten we er een luie avond van.

Dinsdags was het tijd om naar Walibi te gaan, zoo leuk! We hadden al kaartjes voor Walibi sinds april, dus we moesten ze nu echt eens gaan gebruiken. We hebben de hele dag in Walibi rond gelopen, rond 4 uur gingen we weer richting huis want ik had een vergadering op het werk die avond.

kimmetjekims

Woensdags moest ik weer een dagje werken, de heeeele dag.  In de avond sprak ik af met een vriendin om onze wenkbrauwen te verven.

En toen was het eindelijk donderdag; gezellig afspreken met Anna. Ik reisde naar Groningen om samen met haar bij te kletsen, outfit foto’s te maken en heerlijk te lunchen en een lekker drankje te doen bij deze hotspot. Het was zoo gezellig! Snel weer doen girl! In de avond ging ik gezellig met 2 vriendinnen afspreken en gingen we potjes kaarten, en heel veel chillen.

Last day of the week: vrijdag! Maar weer een dagje aan het werk en in de avond ging ik eventjes bloggen. Daarna besloot ik toch nog even naar een vriendin te gaan om een drankje te drinken.

Toen was het alweer zaterdag.. ik begon de dag eigenlijk heel relaxt. Blogjes lezen, blogjes typen, foto’s maken. Zo maakte ik onder andere foto’s van de te leuke producten van No waste design, zeker de moeite waard om eventjes een kijkje te nemen op deze site. In de avond ging ik weer naar Thomas, en hebben we heerlijk pizza gegeten. Love it!

kimmetjekims

Op zondag gingen we samen naar Almere, iets voor Thomas ophalen. Daarna moest ik helaas alweer naar huis, mweh! Want ik moest een middagje werken. In de avond ging ik bloggen en toen was het weekje alweer voorbij. Ik heb me weer prima vermaakt!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 06:42

  wat een leuke week! Wat leuk dat je met Anna naar Groningen bent gegaan, lijkt mij zo’n leuke stad!
  En een dagje walibi is altijd leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 23 oktober 2017 / 08:13

  Superleuk dat je gezellig met Anna hebt afgesproken! Moet nog steeds een keer naar Groningen, maar die hele reis is voor mij gewoon 3.5 uur hahaha!

 3. 23 oktober 2017 / 10:14

  Zag er een erg fijn dagje uit, met Anna! En uhm, bizar hoe snel de tijd vliegt, hé?!

 4. 23 oktober 2017 / 10:53

  Ahh zo super leuke foto’s! Little Lovely Living is zooo leuk! Oh, en lekker hihi

 5. 23 oktober 2017 / 17:35

  Leuk dat je met Anne hebt afgesproken, leuke foto van jullie samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

41 − = 35