Mijn weekje in foto’s #40

Processed with VSCO with hb1 preset

En.. dat was alweer week 40! Wat heb ik deze week allemaal gedaan? Het was denk ik een iets minder productieve week dan de weken hiervoor, maar toch heb ik zeker niet stil gezeten.

Maandag moest ik eerst weer een dagje werken, of eigenlijk een middagje. In de avond was ik best wel moe, dus heb ik niet veel gedaan; lekker veel blogjes gelezen, zelf wat blogjes getypt en heb ik YouTube filmpjes gekeken. En natuurlijk heb ik naar HNTM gekeken. Vind ik altijd zo’n leuk programma, dit kijk ik altijd standaard!

kimmetjekims

Dinsdags moest ik ook weer werken, en ging ik in de avond gewoon lekker bij mijn ouders zitten met wat drinken en wat lekkers. Ik merk wel nu ik overdag hele dagen werk, dat ik soms ‘s avonds niet heel veel fut meer heb om veel te doen, daarom laste ik gewoon nog een rustig avondje in. Wel lag er een leuk pakketje op m’n bed toen ik thuis aan kwam, een paar laarsjes en een tas. Happy me!

Woensdags werkte ik weer een hele dag en in de avond kwam Thomas, toen heeft hij op dierendag nog een aantal leuke foto’s gemaakt van mij en mijn lieve trouwe viervoeters Charina en Amy. In de avond was het weer tijd om even sportief te gaan sporten in de sportschool.

Donderdag ochtend moest ik een ochtendje werken, en in de middag gingen we nog even op pad om te kijken wat voor meubels we leuk vinden, we dronken even ergens een warme chocolademelk en een koffie en namen beide een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. Ik kocht in de stad nog een leuk rokje en een leuke slinger met knijpers en lichtjes voor mijn polaroid foto’s. Te cute om het nu op te hangen, heel erg leuk!

En dan was het alweer vrijdag, mijn laatste werkdag van 8 tot 5 deze week. Pffff! Toen was ik ook wel even toe aan weekend. Ik heb samen met mijn vader en broertje een pizzabroodje en een broodje hamburger gegeten en toen ben ik naar Thomas toe gegaan. In de avond hebben we niet heel veel gedaan, vooral lekker veel geluierd. Love it!

Zaterdag gingen we naar Amsterdam, voor mijn verjaardag had ik een mini high tea bon gekregen dus deze hadden we geboekt bij Quies Tea in Amsterdam. Super gezellig tentje om een high tea te doen. Daarna zijn we nog even Amsterdam ingegaan, wat fotootjes gemaakt, winkeltjes gekeken en jaja, nog even het sexmuseum bezocht. Ik heb niet heel veel gekocht maar wel wat leuke nieuwe spullen van de Yankee Candle, meer binnenkort hierover op mijn blog.

kimmetjekims

En toen was het alweer zondag, weer een week voorbij. Het gaat zo snel! Deze dag begonnen we vooral erg rustig, maar daarna zijn we toch nog even naar Beverwijk gereden om even te kijken op de zwarte markt. Een gezellige zondag middag besteding. Hier namen we een lekker zakje vol met Churros, love it. Maaaar.. toen was het weekend alweer voorbij; op naar weer een leuke week!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 07:19

  Wat zien die wraps er lekker uit zeg! Superleuk dat je ook een dagje naar Amsterdam bent geweeest <3

 2. 9 oktober 2017 / 07:20

  Wat een leuke foto’s! Zo’n high tea in Amsterdam lijkt me heerlijk, lekker volproppen met hapjes haha! Heb je wat leuks gevonden op de zwarte markt? :) Liefs, Sija

 3. 9 oktober 2017 / 07:45

  Altijd leuk om een week in foto’s te zien. (:
  Ooh en die car jars heb ik ook gehad, geeft lang een frisse geur af.
  Liefs,
  Yara

 4. 9 oktober 2017 / 07:50

  Wat een leuke week heb je gehad! Heerlijke Yankee aankoopjes :)

 5. 9 oktober 2017 / 09:48

  Wat een hoop gezellige foto’s! Ik vind het zo leuk dat jij en je vriend er regelmatig op uit gaan, dat doen wij ook als het even kan!

 6. 9 oktober 2017 / 10:59

  Wat leuk zo’n dagje Amsterdam :-) Nu ik er niet meer studeer lijkt het me ook weer eens leuk om er spontaan naartoe te gaan haha. Zo lief die foto’s met je hondjes <3

 7. 9 oktober 2017 / 13:23

  Wat leuk, die witte laarsjes! Zwarte markt is ook altijd leuk, ben ik zelf al een tijdje niet meer geweest. En jummy, love churros! Vooral met Nutella saus <3

 8. 10 oktober 2017 / 10:32

  Leuke foto’s! Fijn, zo’n high tea voor je verjaardag. Ik heb het nog nooit gedaan!
  Toevallig, ik ga morgen een dagje naar Amsterdam. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3