Mijn weekje in foto’s #39

Processed with VSCO with hb1 preset

En dan is week 39 ook alweer voorbij, tijd om te bekijken wat ik deze week allemaal deed. Ik heb weer veel gedaan. Vijf dagen gewerkt, maar daar naast heb ik ook veel -vooral erg leuke- dingen ondernomen. Kijk je met me mee?

Maandag 25 september
Deze dag kwam ik thuis van het weekendje weg en pakte ik mijn koffer uit. Ook begon gelijk het echte leven weer: aan het werk. In de avond werkte ik aan mijn blog en knuffelde ik met mijn liefste hondjes.

Dinsdag 26 september
Deze dag was eigenlijk niet zo bijzonder. De hele dag moest ik weer werken, in de avond werkte ik weer aan mijn blog, bekeek YouTube filmpjes en ik ben aan het rondspeuren geweest voor een studie die ik nog wil gaan volgen. Aangezien ik al Marketing & Communicatie op MBO 4 niveau heb behaald, lijkt mij HBO Marketing erg leuk!

kimmetjekims

Woensdag 27 september
Ook deze dag moest ik weer de hele dag werken. In de avond sprak ik af met een vriendin om gezellig even bij te kletsen en om een stuk te wandelen. Altijd fijn, vooral als het nog een beetje mooi weer is.

Donderdag 28 september
Ik moest eerst een ochtendje werken -waarbij ik onderweg naar werk een super mooie lucht spotte!- en besloot alvast een aantal spullen te kopen voor onze uitzet. Zo scoorde ik een airfryer, een waterkoker, een broodrooster, een mixer, een staafmixer en een blender. En zo mooi, alle items zijn wit! Het past allemaal zo leuk bij elkaar. Ik kan niet wachten tot dat we helemaal samen een huisje kunnen gaan inrichten. Ik moest natuurlijk alle nieuwe items al uit de doos halen en hierbij moest mijn kleine teckelvriendinnetje Amy wel even helpen. Ze is zo nieuwsgierig altijd. In de avond sprak ik af met mijn nichtje, we maakten een aantal polaroid foto’s en hebben heeeel fijn bijgekletst!

kimmetjekims

Vrijdag 29 september
Weer een dagje werken, maar toen ik thuis kwam lagen er maar liefst drie leuke pakketjes op mij te wachten. Eentje van Bymusthaves, één van Loavies en één van Blux Box. Benieuwd wat ik kocht en wat ik kreeg? Dat zie je snel in mijn volgende posts/Instagram. In de avond besloot ik toch nog even een stuk te gaan wandelen met een vriendin. Helaas liep dit niet zo leuk af; onweer en dikke plensbuien, dus we waren snel weer thuis.

Zaterdag 30 september
Jeej, eindelijk weekend! Daar was ik best wel aan toe na een week elke dag werken. Ik ben deze dag een dagje met mijn ouders gezellig naar Groningen gegaan om te shoppen en om te lunchen, zo gezellig! Dubbel zo leuk wanneer het Glamourday is, 20% korting op heel veel leuke items gekregen. We zijn goed geslaagd; deze items zien jullie binnenkort wel op mijn blog verschijnen. Hier hebben we ook een aantal outfitfoto’s gemaakt, dit artikel komt morgen online op mijn blog. In de avond kwam mijn vriend en zijn we gezellig op een verwarmd terras gaan zitten met nacho’s en een drankje!

Zondag 1 oktober
Deze zondagochtend gingen we maar eens vroeg uit bed en richting de sportschool. In de middag ging ik naar een vriendin die haar afscheidsfeestje gaf en scoorde Thomas nog een leuke set voor in de badkamer voor in de toekomst, allemaal in marmer. Daarna ben ik met Thomas, m’n broertje en mijn ouders en natuurlijk de hondjes naar het bos gegaan. Hier hebben we heerlijk gewandeld en een aantal foto’s gemaakt. In de avond hebben we het weekend afgesloten met een heerlijke pizza & donut, mmm!

kimmetjekims

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 2 oktober 2017 / 04:43

  Leeeuk! Wat een drukke maar fijne week!
  Ben benieuwd welke items je hebt gescoord in Groningen:-)
  Helaas ben ik dit jaar niet naar de glamourday geweest!
  En super tof trouwens dat je misschien HBO nog wilt gaan volgen! Ik vind het echt een aanrader:-)

  Liefs, Nathalie

 2. 2 oktober 2017 / 07:17

  Wat een fijne week! Heel erg leuk gedaan met de polaroid foto’s effect <3
  Lief voor de national glamour day, ik ga dan altijd eventjes shoppen!
  Liefs,
  Evelien

 3. 2 oktober 2017 / 07:56

  Wat een heerlijk weekje heb je gehad! En leuk bewerkt, de foto’s! Tof dat je naar het HBO wilt gaan. Ik ben benieuwd naar wat je allemaal hebt geshopt tijdens National Glamour Day!

 4. 2 oktober 2017 / 14:28

  Ben super benieuwd naar je aankopen van Glamourday én daarnaast ook naar wat er in die goodiebag van Kruidvat zat! Stond er mee te schudden in de winkel maar kwam er maar niet achter haha!

 5. 2 oktober 2017 / 15:48

  Wat leuk om te zien! En ah, ik was zaterdag ook aan het shoppen in Groningen, ik had je zo tegen kunnen komen haha! <3

 6. 2 oktober 2017 / 22:14

  Dat klinkt als een fijne week! Wat leuk om je foto-overzichtje te zien! Ik ben ook heel benieuwd naar je aankopen op de Glamour Day. En wat gaaf dat je een HBO-studie overweegt. Ik hoop dat je uiteindelijk een leuke studie kunt vinden om aan te beginnen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

91 − 90 =