Mijn weekje in foto’s #38

Processed with VSCO with hb1 preset

Een photodiary heb ik wel eens bijgehouden en zie ik ook heel vaak op andere blogs voorbij komen, maar ik wil een ‘mijn weekje in foto’s’ graag elke week met jullie gaan delen. Dit betekent dat ik elke week ga laten zien in foto’s met een klein stukje tekst wat ik allemaal heb gedaan in één week. Ik wil deze post elke maandag gaan plaatsen van de week ervoor, daarom doe ik vandaag ook die van week #38! Vandaag doe ik het fijn op dinsdag, maar dat komt omdat ik een weekendje weg was naar Utrecht. Zo fijn, lekker gerelaxt, lekkere hapjes gehad en gebubbeld in een bubbelbad. Love it!

Ik maak er gezellig een XXL versie van, en begin dus niet op maandag van week 28, maar doe bij deze ook nog het weekend ervoor bij. Gewoon omdat ik zoveel met jullie wil delen en zoveel leuks heb gedaan de afgelopen week!

kimmetjekims

Zaterdag 16 en zondag 17 september
Voor mijn verjaardagsgeld wil ik altijd iets waardigs kopen dus ging ik samen met mijn vriend naar de Mediamarkt. Ik wil al heel lang een GoPro, die ik zeker ook nog ga aanschaffen ooit, maar ik wilde ook heel graag een Nintendo Switch. Uiteindelijk heb ik de Nintendo Switch gekocht en ik ben er super blij mee. Heerlijk oldschool Mario karten wanneer ik maar wil. We zijn in de avond wezen bowlen en hebben een gokje gewaagd in het casino.

Maandag 18 september
Tijd om te reviewen! Ik testte van Etos een nieuwe lipgloss en een primerwater waarvan hier de review is te lezen.

Dinsdag 19 september
Dinsdag ging ik in de avond eten met een aantal vriendinnen. We maakten wraps met kip en allerlei andere lekkere ingrediënten.

Woensdag 20 september
Woensdag heb ik gewerkt, gewerkt gewerkt. Verder deed ik niet heel veel bijzonders deze dag. Wel vind ik het altijd heerlijk om in de avond bank te hangen, Instagram door te scrollen en heerlijk te knuffelen met mijn hondjes. Sinds kort ben ik ook weer opzoek naar een studie voor naast mijn werk, wat al de goede kant op gaat. Ik wil iets met marketing weer gaan doen, iemand suggesties?

kimmetjekims
Donderdag 21 september
In de ochtend moest ik nog even werken en daarna ben ik richting mijn vriend gereden. Eerst ging ik nog even een paar winkels bezoeken: ik kocht voor hem een heerlijke parfum van Abercrombie & Fitch en voor mezelf een paar nieuwe winterboots. En ik vind ze super-gaaf. Ook kocht ik de nieuwe tompouce popcorn van de Hema. Tijd om te testen!

Vrijdag 22 september
Tijd om een heerlijk weekendje te genieten met z’n tweeën in Utrecht. We checkten in bij Van der Valk hotel Utrecht en hebben gelijk genoten van de stad en ons geweldige bubbelbad. In de avond zijn we lekker uit eten gegaan bij Sumo. In de avond zijn we naar een speelhal gegaan om daar een spelletje te spelen.

Zaterdag 23 september
Na een heerlijke nacht slapen in het hotel besloten we even Utrecht in te gaan om te genieten van de gezelligheid daar, de fijne terrasjes en het heerlijke na-zomerzonnetje. We hadden niet heel veel zin meer om ergens écht heen te gaan om te eten, dus zijn we gewoon ‘uit-eten’ gegaan bij het Van der Valk hotel.

Zondag 24  september
En weer tijd om naar huis te gaan van een weekendje weg. Wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt! We reden weer naar huis en zijn in de middag nog even de stad in gegaan om nog een dagje te genieten van het zonnetje. In de avond zijn we naar de film IT gegaan in de bioscoop. Met mijn -lichtelijke- vorm van coulrofobie, angst voor clowns, vond ik het nog best goed gaan!

Ben je benieuwd naar mijn volgende weekje in foto’s?

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 26 september 2017 / 06:00

  Klinkt als een heerlijke week. Wat leuk dat jullie bij Sumo hebben gegeten. Ik ben zo dol op sushi. <3 hihi Xx

 2. 26 september 2017 / 06:54

  Leuk dat je een lekker weekendje weg bent gegaan! Ik ben benieuwd naar de boots die je hebt gekocht!:-)
  Nintendo switch lijkt mij ook heel leuk, ben gek op dit soort spellen. Zelf speel ik nog wel eens old-school op de gamecube!
  Liefs, Nathalie

 3. 26 september 2017 / 09:48

  Wat leuk gedaan dit! Heerlijk zo’n weekendje weg, altijd even lekker om te ontspannen, zeker als je een bubbelbad tot je beschikking hebt!

 4. 26 september 2017 / 10:15

  Oh, die collages zijn leuk! Ik durf IT niet goed aan in de bioscoop, haha. Ik ben trouwens nét begonnen in het gigantisch dikke boek, ik wil dat eerst gelezen hebben. :-)

 5. 26 september 2017 / 16:03

  Wat een leuke foto’s! Je MK portemonnee vind ik overigens prachtig.

 6. 26 september 2017 / 20:29

  Dat heb je leuk gedaan met die collages zo!

 7. 27 september 2017 / 01:14

  Oooh ik zat laatst nog te denken dat ik zin had in Mario Kart, zo leuk haha! Leuk overzichtje van je week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 + 3 =