Mijn week in foto’s #7 & #8

kimmetjekims
Alweer twee weekjes voorbij en na deze weken is het alweer maart. Tijd om weer eens te laten zien in foto’s wat ik de afgelopen twee weken heb beleefd en allemaal heb gedaan.

kimmetjekims

De afgelopen weken heb ik ongelofelijk lekker en veel gegeten. Voor Valentijnsdag gingen we met het gezin uit eten bij Van der Valk, altijd goed! Ook kookte ik samen met vriendinnen en deden we spelletjes als ‘wie ben ik’ en ‘waar ben ik’, super gezellig. Samen met mijn moeder en tante bezocht ik voor een dagje de huishoudbeurs en kreeg ik van mijn moeder hele leuke spulletjes alvast voor mijn uitzet. Love it! In deze weken sprak ik ook af met Anna in Groningen. Altijd zoo gezellig! We gingen ergens samen gezellig lunchen en maakten foto’s.

Op de Huishoudbeurs heb ik ook nog iets goeds gedaan, al zeg ik het zelf. Ik ben donateur geworden voor dierenlot. Speciaal voor alle dieren in nood die onze hulp echt hard nodig hebben!

Samen met Thomas bezocht ik een rommelmarkt, niks gekocht, gewoon leuk om even rond te neuzen! We zijn ook nog samen naar de bioscoop geweest naar de film Gabbers. Oké, ik vond hem echt niet leuk: dus ik zou hem niet aanraden. Wel zijn we nog gezellig de stad in geweest en hebben we heel veel leuke spulletjes kunnen kopen!

Op blog gebied mocht ik via Surpreza op Valentijnsdag een hele leuke en lieve ballon ontvangen met ‘i love you’ er op. Verder ontving ik heerlijke producten van Etos en ontving ik maskertjes van Milu, waar binnenkort een review over online komt op mijn blog.

kimmetjekims

Helaas ging het de afgelopen week niet zo goed met mijn hondje Amy, ze was een beetje ziekjes. Gelukkig gaat het nu beter. Met puppy Lynn gaat het super, ze wordt telkens een stukje groter alleen is eigenlijk nog zo’n klein mini hondje. Ik zit er trouwens al maanden over na te denken om een teckel tattoo te nemen, ik weet alleen nog niet zo goed wat precies en hoe groot. Hebben jullie ideeën? Of weten jullie een goede tattooshops?

Hoe waren jullie weken?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

6 Reacties

 1. 27 februari 2018 / 14:18

  Wat heb je leuke dingen gedaan! :) Ik ben nog nooit op de huidhoudbeurs geweest maar het lijkt me wel grappig om een keer mee te maken haha. Ben erg benieuwd naar de maskertjes van Milu, de verpakking ziet er leuk uit!

 2. 27 februari 2018 / 17:40

  Die maskers van Milu zijn echt hemels, maar zit ook een pittig prijsje aan. Ik heb een anti-age getest.

 3. 27 februari 2018 / 19:18

  Van der Valk is altijd goed! En gelukkig gaat het alweer wat beter met Amy. Tof dat je een tattoo wilt nemen! <3

 4. 28 februari 2018 / 10:10

  Gauw weer afspreken hoor, altijd zo gezellig!!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

64 + = 74