Mijn week in foto’s #51

Processed with VSCO with hb1 preset

Dag dag week 51, dat was alweer een week in 2017. Deze week was vooral druk, erg druk met werken. Daarnaast was ik ook niet helemaal fit, verkouden en een griepje. Dit heb ik bijna nooit dus ik baalde nogal, ik vind het helemaal niet handig om ziek te zijn en heb daar ook geen tijd voor eigenlijk. Maar deze week maakte iets mij wel écht heel erg vrolijk en blij en ik vind het echt ge-wel-dig. Wat lees je in mijn weekverslagje als je verder kijkt en leest.

kimmetjekims

Maandag begon gelijk met een drukke werkdag. Deze dag deed ik ook niet zoveel, wel zochten we al een tijdje voor ons hondje Amy weer een nieuw vriendje. Ze voelde zich de laatste tijd erg eenzaam dus ging ik wat rondspeuren op het internet. Al snel kwam ik bij een hele leuke advertentie terecht, namelijk ééntje met teckel kaninchen puppy’s. Ik zag een aantal foto’s met een aantal pups erop en ik was gelijk verliefd op één van de pups. We hebben die dag gelijk info opgevraagd over de pup.

Op dinsdag was weer een lange werkdag, en eigenlijk had ik de hele dag over de pup nagedacht. Het leek me geweldig om dit pupje te hebben, niet alleen voor ons, maar vooral voor Amy. Na een aantal keren contact te hebben gehad met de eigenaar van de puppy’s, besloten we dinsdags avond te gaan kijken bij de puppy’s. Mijn ouders, mijn broertje en ik waren gelijk verkocht natuurlijk. Ik was al zo verliefd op één pup, en in het echt nog veel en veel erger. We besloten om LYNN mee te nemen en geloof me, ik kan niet van haar afblijven en wil echt de hele dag met haar knuffelen. Ik kan nu al niet meer zonder haar, en Amy ook niet.

Woensdags moest ik weer werken en in de avond ging ik op verjaardag bij mijn neefje. Hier aten we heerlijk patatjes, mm! Ook vierden we nog Sinterklaas met oma, kregen wat leuke cadeautjes van haar; super lief. Donderdags moest ik weer de hele dag werken en moest ik in de avond naar de tandarts. Gelukkig sprak ik daarna wel af met een vriendinnetje, gezellig!

Op vrijdag hoefde ik alleen een ochtendje te werken dus deed ik in de middag heel veel met de pup, kocht ik een aantal cadeautjes voor kerst en waste ik samen met mijn moeder mijn auto in de wasstraat (wat echt nodig was) en deden we boodschappen. In de avond ging ik naar mijn nichtje Danielle die ook een puppy heeft, super lief; nog meer puppy knuffel tijd dus!

kimmetjekims

Eigenlijk was ik best wel blij dat het weekend was. Even geen werk meer, rusten, relaxen, leuke dingen doen en heel veel met mijn kleine hondje knuffelen. Ik maakte deze dag weer allemaal foto’s van de kleine pup en Amy, en in de middag vertrok ik richting Thomas. We gingen in de avond naar Amsterdam naar Holland Casino, altijd even leuk, aten wat snacks bij de McDonalds en zijn toen weer richting huisje gegaan.

Op zondag vierden we kerst bij de familie van Thomas met allemaal lekkers. Erg gezellig! Toen ik weer thuis kwam had mijn moeder appeltaart gebakken. Echt de lekkerste die er is, goede afsluiting van de week dus. Op naar de kerstdagen, hier heb ik zoveel zin in!!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3