Mijn week in foto’s #5 & #6

Processed with VSCO with hb1 preset
Ennnn.. week 5 en 6 alweer voorbij! Deze eerste week begonnen we alweer aan een nieuwe maand, februari. Voorheen deed ik van elke week een verslagje, maar ik vind het nu leuker om dit van 2 weken te doen, zodat ik misschien net iets meer kan vertellen. Deze weken waren eigenlijk best ‘normale’ weken, maar ook heb ik super leuk nieuws gekregen. Wil je weten wat? Lees dan verder!

kimmetjekims

Samen met een groepje vriendinnen organiseerden we nog een soort van Sinterkerst feest omdat we nog niet aan surprises hadden gedaan. Het was een super gezellige avond en uiteindelijk eindigde ik met allemaal roze cadeaus, kan ook niet anders, haha. Met twee andere vriendinnen ging ik een hapje eten in het mooie Groningen, een super lekkere pasta, yum yum.

Samen met mijn vriend ben ik naar de Ikea geweest en bij een ander super leuke woonwinkel, altijd leuk om inspiratie op te doen. Ook keken we naar een carnavalsoptocht, toch wel jammer dat het in Friesland niet is, dat carnaval. Ik vind dat altijd wel heel gezellig.

Hoe gaat het nu met mijn hondjes? Eigenlijk super goed. Deze kleine teckels zijn toch wel echt een deel van mijn leven. Het zijn echt mijn beste vrienden en ik kan het wel uren lang over ze hebben.

Voor de blog mocht ik weer hele leuke pakketjes ontvangen. Beauty pakketten, maar ook weer een super leuke case van iDeal of Sweden, zomerse armbandjes van ‘t Juffie en een paar nieuwe Adidas schoenen, zo happy mee. Erg leuk voor in de zomer!

fullsizerender1

En wat is nu dat leuke nieuws? Het leuke nieuws is dat ik een nieuwe baan heb en ga werken als modeadviseur in een modebedrijf. Voorheen heb ik altijd in kledingwinkels gestaan dus ik kan echt niet wachten om te beginnen. Ik ben nu al blij met mijn nieuwe baantje!

Hoe waren jullie weken?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

6 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 13:39

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat een leuk nieuws :-)

 2. 14 februari 2018 / 10:01

  Aaah een nieuwe baan, wat goed! Gefeliciteerd en alvast heel veel plezier en succes!

 3. 14 februari 2018 / 10:46

  Echt heel tof je nieuwe baan, dat is ook echt iets voor jou <3

 4. 14 februari 2018 / 12:58

  Gefeliciteerd met je baan meis, wat ontzettend leuk! Ik weet zeker dat je het fantastisch zal doen. <3 En je hondjes.. zo cute! <3 En ideal of Sweden heeft zulke leuke telefoonhoesjes. <3

 5. 19 februari 2018 / 09:46

  Altijd leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

14 − 9 =