Mijn week in foto’s #49

Processed with VSCO with hb1 preset

Let it snow.. let it snow.. let it snow.. Deze week werd wel erg leuk afgesloten met zo’n mooie laag sneeuw. Ik vind het zoo mooi, een witte wereld! Maar dat deed ik niet alleen; ik ging ook een dagje weg met mijn ouders en ik ging naar het Etos diner. Bekijk mijn weekje hier in foto’s!

Op maandag moest ik in de ochtend naar een bijeenkomst voor mijn toekomstige school, want ik ga in februari een deeltijd studie volgen. Ik moet me alleen nog inschrijven, maar ik heb er in ieder geval écht veel zin in. In de middag moest ik werken en in de avond hield ik een relax-avondje.

Dinsdag 5 december; dan is elk jaar mijn lieve vriendinnetje & nichtje Danielle jarig! Ik maakte in de ochtend foto’s voor mijn blog en in de middag bezocht ik de verjaardag van mijn nichtje. Ze kreeg een puppy voor haar verjaardag, echt teeee lief. Het was dus echt een gezellige middag én een middagje puppy knuffelen.

kimmetjekims

Op woensdag ging ik nog even snel op zoek naar een ‘perfect’ jurkje. Ik wilde er nog eentje bij en toevallig vond ik in het dorp een leukie na een aantal gepast te hebben. Na een middagje werken sloot ik de dag af op de bank met blogjes lezen en een heerlijke donut: ik kan daar zo van genieten!

Toen waren we alweer over de helft van de week, donderdag! In de ochtend maakte ik samen met mama foto’s voor mijn blog en ik vond ze best wel goed gelukt. We hadden onze helium tank erbij gepakt om helium ballonnen te maken en maakte zo wat leuke foto’s. Natuurlijk ging ik daarna weer een middagje werken en in de avond ging ik weer naar mijn lieve nichtje.

Op vrijdag werkte ik weer eventjes en vertrok ik in de middag met Svenja richting Amsterdam voor het Etos diner! Super gezellig, we kregen een heel uitgebreid diner en een interessante presentatie. Na afloop kregen we de nieuwe goodies mee van Etos die binnenkort ook te zien zijn op mijn blog! Toen ik thuis kwam stond de kerstboom, zoo gezellig.

kimmetjekims

Afgelopen week won ik voor mijn moeder een ongelofelijke leuke teckellamp via Facebook. Ze is zo gek op deze hondjes, en heeft zoveel items van teckels, dat ik een poging moest wagen voor deze winactie. Afgelopen dinsdag hoorde ik ineens dat ik de winnares was. Ik was zoo blij! En mijn moeder natuurlijk nog veel blijer. Samen met mijn ouders vertrok ik naar Brabant, maakten we onderweg nog een aantal leuke sneeuwfoto’s tijdens een koffiestop en gingen we even shoppen in Den Bosch. Super gezellig en geslaagd dagje met een super leuke lamp rijker! In de avond kwam Thomas.

Op zondag gingen we richting de gender reveal party van mijn neefje en zijn vriendin. Zoo lief en leuk! Dit was wel een leuke afsluiter van het weekend, nu leven we in een witte wereld.. En ohja, ik downloadde een nieuwe app, wat nu mijn nieuwe verslaving is. Animal Crossing. Wie heeft het nog meer? Volgende week wordt ook weer een drukke week, zin in!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

4 Reacties

  1. 11 december 2017 / 13:37

    Tof overzicht! Haha oeps, ook hier een Animal Corssing verslaafde!

  2. 11 december 2017 / 16:02

    Ahhhh liefde voor Animal Crossing, ik speelde het vroeger op mijn DS en nu speel ik het ook op mijn telefoon. Geweldig en enorm schattig spel.

  3. 11 december 2017 / 16:06

    Leuk dat jullie naar het diner zijn geweest, ik redde het niet ivm met werk pff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 70