Mijn week in foto’s #50

Processed with VSCO with hb1 preset

Week 50.. Dat betekent dat het nog maar een paar weekjes 2017 is en ik ben er zeker volop van aan het genieten. Ik heb weer zoveel leuks gedaan dat ik dit zeker weer met jullie moet gaan delen.

Op maandag moest ik eerst een ochtendje werken. Er was zooo ontzettend veel sneeuw gevallen dat ik het niet kon laten om in de middag foto’s te gaan maken met een vriendinnetje. Met zo’n leuk resultaat. Een witte wereld is zo prachtig! In de avond zette ik samen met mijn ouders mijn kerstboom op in mijn kamer. Ik heb een witte boom, met allemaal roze, goude, witte en glitter ballen. Ik vind het zo gezellig om deze op mijn kamertje te hebben!

kimmetjekims

Dinsdags werkte ik alweer een ochtend en maakte ik in de middag weer foto’s. Mama maakte foto’s van mij met mijn mooie kerstboom en zelf maakte ik wat foto’s voor Etos. Amy -mijn lieve teckel- moet daar altijd gezellig bij zijn, zo’n lieverd is het he. Deze middag deed ik ook boodschappen met mama en schreven we samen kerstkaartjes om deze vervolgens te versturen.

Op woensdag was het weer tijd om een volledige dag te werken, maar wel in de avond stond iets leuks op de planning: naar Groningen drankjes doen met 2 vriendinnen van mij. Zoo leuk, want één vriendin had ik al zo’n 9 maanden niet gezien omdat ze naar het buitenland was, dus dan is het zo leuk om elkaar weer te zien.

kimmetjekims

Donderdag vroeg ik de ochtend vertrok ik na een leuk avondje stappen in Groningen weer naar mijn woonplaats. Ik maakte nog wat foto’s en werkte nog een aantal uurtjes. In de avond ging ik op bezoek bij mijn opa, want die was jarig. Daarna reed ik door naar Thomas om op vrijdag een weekendje naar Duitsland te gaan, voor de kerstmarkt in Oberhausen.

Op vrijdag kwamen we aan en zijn we gelijk doorgereden naar het hotel. Hier hebben we ingecheckt en daarna zijn we door gegaan naar de kerstmarkt. Zoo gezellig zo’n kerstmarkt, met allemaal kraampjes met leuke spulletjes en heerlijke etenswaren. In de avond aten we bij Van der Valk van het buffet, écht zo lekker is het eten daar altijd. Ook hebben we heerlijk genoten van de hotelkamer, met een heerlijk bad en een heerlijke bruisbal. Na een nachtje en een goed ontbijt bij het hotel vertrokken we weer richting Nederland. Echt zo leuk om zo even een nachtje weg te gaan! Op zaterdag vierden we in de avond bij Thomas Sinterkerst, met de hele familie en allemaal lekker eten; én we kregen een kraslot. Dat is altijd zo leuk!

kimmetjekims

Zondag was een rustige dag, we sliepen uit en aten in de middag een heerlijke oliebol in het centrum. Ook maakte we een aantal mooie foto’s en kocht ik alvast een nieuwe agenda en wat andere schrijfwaren voor het nieuwe jaar, omdat ik dan weer met een opleiding ga beginnen. Dan wil ik graag goed beginnen en alles op orde hebben. We sloten het weekend af met Chinees, yum! Helaas ben ik nu heel erg verkouden en een beetje ziekjes, dat heb ik echt nooit. Dus ik hoop dat ik snel weer de oude ben.

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

3 Reacties

  1. 18 december 2017 / 09:55

    Oh wat leuk, de kerstmarkt in Oberhausen lijkt me echt super leuk! Tof zo met een hotelletje, gelijk een leuk weekendje saampjes :)

  2. 18 december 2017 / 12:45

    Toevallig, ik heb daarnet een overnachting Düsseldorf geboekt, ook voor de kerstmarkt. ♥

  3. 18 december 2017 / 18:33

    Wat heerlijk zo’n weekendje weg! Kerstmarkten zijn altijd zo gezellig :) Beterschap!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

75 − = 74