Mijn week in foto’s #48

Processed with VSCO with hb1 preset

En dit was alweer de laatste week van november.. Op naar een hele gezellige maand. Ik heb deze week al heel veel gezelligs gedaan, en vandaag ga ik laten zien wat allemaal!

Maandag moest ik echt de heeeele dag werken, van 7 tot 17. In de avond sprak ik af met een vriendin om allerlei spullen te bestellen voor ons feestje die deze week ook is. Heel erg gezellig! Ook hebben we hetzelfde shirtje besteld die we deze avond kunnen dragen.

kimmetjekims

Op dinsdag ging ik richting Leeuwarden om met Svenja af te spreken. We gingen outfitfoto’s maken, en gezellig bijkletsen. Heel gezellig! We hadden elkaar echt al lang niet gezien. In de avond ging ik naar Thomas. Op woensdag bezochten we een tuincentrum want ik kan écht niet genoeg krijgen van alle mooie kerstspullen..

Donderdag hadden we een heerlijk luie dag, werkte ik een beetje aan mijn blog. Op vrijdag was ik weer thuis en ging ik bezig met het afmaken van de Sinterklaas cadeautjes en het gedichtje. Ik maakte deze met papier en thee voor een oude-look. Ik vond hem best goed gelukt! In de middag werkte ik een middagje en in de avond deed ik samen met een vriendin boodschappen voor ons feestje.

kimmetjekims

Op zaterdag zette we alles klaar, en haalden we de laatste spullen voor het feestje en toen kon het beginnen! En ik kan je vertellen.. het was zeker geslaagd met allemaal lieve vriendinnen, vrienden en kennissen. Op naar volgend jaar!

Op zondag vierden we thuis Sinterklaas. Kon ik eindelijk m’n moeder verrassen met allemaal leuke cadeautjes! De hond kon het niet laten om iedereen te helpen met pakjes uitpakken, die lieverd. Zelf kreeg ik erg leuke cadeautjes: allemaal items in het marmer, wit en roze. Sinterklaas weet wel waar ik van houd.. haha! Ik vind vooral mijn DE koffiekopjes met schotel erg leuk. Ohja! Ik kreeg dit weekend ook een geweldig pakketje binnen.. Een tas van Ted Baker. SO SO happy me!!! Mijn week was dus weer erg geslaagd!

kimmetjekims

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

5 Reacties

 1. 4 december 2017 / 10:23

  Wat een fijne week & leuk hoe je alle foto’s hebt georganiseerd! Zelf was mijn week goed begonnen en slecht gestopt doordat ik na 3 weken weer ziek ben geworden.
  Liefs,
  Yara

 2. 4 december 2017 / 16:35

  Omg dat tasje is echt te cute hoor. Past ook helemaal bij jou!

 3. 4 december 2017 / 20:05

  Heerlijk weekje heb je gehad Kim! Superleuk jullie feestje <3

 4. 7 december 2017 / 12:19

  Zo leuk dat jullie Sinterklaas hebben gevierd! En wat gezellig dat je met Svenja hebt afgesproken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 2 =