Mijn week in foto’s #47

Processed with VSCO with hb1 preset
Week 47.. wat heeft deze week mij gebracht? Deze week begon leuk, met iets écht leuks. Alleen eigenlijk ben ik verder deze hele week erg verdrietig geweest. Dit alles omdat mijn lieve hondje op 15 jarige leeftijd is overleden. Wat zal ik haar missen.

Op maandag was ik weer een dagje vrij. Dit bevalt me best wel moet ik zeggen, deze maandagen zijn best wel productief eigenlijk. MAAR WAT ZOOO LEUK IS. Mijn vriend en ik hebben een citytrip geboekt naar LONDEN voor in januari. O m y god, ik ben zo blij. Ik wil al zoo lang graag een keer in Londen kijken en dat ik dit met hem ga doen is echt zo leuk! Over 5/6 weken gaan we gewoon al. Alle tips zijn welkom! Verder zorgde ik deze dag goed voor mijn zieke hondje, sprak ik af met een vriendinnetje om plannen te maken voor onze party (die over 2 weken al is, yes!!!) en kocht ik wat leuke Sinterklaas cadeautjes. Ik wil graag foto’s plaatsen hiervan, maar helaas; diegene die ik heb leest vast ook mijn blog.. in de avond ging ik alweer naar die vriendin en ging ik samen met haar broertje ‘slijm’ maken, wat zo’n hype is geweest op YouTube. En met resultaat: het mislukte. Wel een hele gezellige avond!

Dinsdag was ik nog een dagje vrij, ik ben best wel een bofkont de laatste tijd qua vrije dagen. Ik mocht een nieuw hoesje ontvangen van Ideal of Sweden en ik maakte foto’s voor mijn blog. Samen met mijn broertje probeerde ik weer ‘slijm’ te maken en met resultaat. Gelukkkkt! Wat een onzin eigenlijk, maar zo leuk om in te kneden, goed voor de stress: als ik die heb dan. In de avond typte ik artikelen uit voor de foto’s die ik had gemaakt.

kimmetjekims

Op woensdag moest ik eerst een ochtend werken, het ging deze dag weer niet goed met mijn hondje. Erg benauwd, het lopen ging niet meer goed en ze ging echt achteruit. De hele middag ben ik bij haar geweest, hebben we geknuffeld en heb ik geprobeerd dat ze weer wat ging eten. Maar het ging niet goed. In de avond ben ik met mijn moeder naar de dierenarts gegaan, om te kijken of het toen beter werd met een aantal medicijnen. Ze knapte helaas er niet meer van op en het ging alleen maar slechter en slechter. In de avond hebben we ervoor gekozen om haar in te laten slapen. Zo ontzettend verdrietig, ik voelde me ineens zo ontzettend leeg. Wat kun je toch veel houden van zo’n klein hondje!

Donderdags moest ik weer werken en in de avond sprak ik af met mijn nichtje, om even bij te praten. Die dag is ons hondje naar het crematorium gebracht. Op vrijdag moest ik weer de hele dag werken en in de avond heb ik mijn media kit bijgewerkt. Hebben jullie ook zo’n één? Ook mocht ik een Cluse watch ontvangen, van zulke dingen kan ik nou echt vrolijk worden.

kimmetjekims

Op zaterdag hebben we het hondje weer opgehaald bij het crematorium. We hebben haar een mooi hoekje gegeven in huis. In de avond kwam Thomas en hebben we zondag ook nog samen fijn de dag doorgebracht. Altijd fijn!

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

5 Reacties

 1. 27 november 2017 / 08:05

  Alsnog superveel sterkte lieve schat, met dit grote verlies :( Gelukkig heb je wel iets leuks om naar uit te kijken in januari <3

 2. 27 november 2017 / 12:32

  Wat leuk dat je naar Londen gaat! Zo zielig, je lieve hondje, nogmaals veel sterkte <3!

 3. 27 november 2017 / 16:23

  GAAAF londen ik wil mee! hihi
  Veel sterkte meis :( nooit leuk zo een verlies

 4. 30 november 2017 / 08:46

  Zo tof dat je naar Londen gaat! Ik ben er nog nooit geweest. Nogmaals ontzettend veel sterkte met je lieve hondje. Ik ken die pijn helaas maar al te goed. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

65 − = 64