Mijn week in foto’s #44

Processed with VSCO with hb1 preset

En toen was het alweer maandag. Dit artikel schrijf ik altijd op zondagavond, maar ik sta er elke keer versteld van hoe snel de week weer is gegaan en hoe snel het dus weer zondagavond is wanneer ik dit artikel zit te typen. Maar laten we eens gaan kijken naar wat ik deze week allemaal heb gedaan!

Zoals jullie denk ik inmiddels wel weten is maandag een opstartdag van mij, ik ga wel te werken, maar doe naast werk en bloggen niet altijd iets heel actiefs. Deze maandag dan eigenlijk ook niet. Wel kocht ik een erg leuke onesie (een babyroze, love it) en een mooie pyjama met een jasje die ik gewoon lekker zo ga dragen, omdat ‘ie zo heerlijk warm is. In de avond vertrok ik naar Thomas.

kimmetjekims

Op dinsdag waren we alweer vroeg uit de veren om iets leuks te gaan doen, we gingen naar Zaandam. We bezochten daar wat woonwinkels en ik kocht daar een te leuk fake fur tafelkleedje en een marmeren tafel. Oh happy me! Daarna gingen we samen nog lunchen bij de Subway, always good, en maakten we nog wat foto’s. Toen was het eigenlijk alweer avond en moest ik alweer richting huis.

Woensdags was ik ook nog een dagje vrij van werk. MIJN BLOG BESTOND 2 JAAR, yes! Ik ging in de ochtend volop bezig met bloggen, vooruit plannen, foto’s maken voor samenwerkingen en noem maar op. Na dit een ochtend gedaan te hebben sprak ik af met mijn nichtje/beste vriendinnetje om een middagje te gaan ‘winkelen’. Eigenlijk gewoon gezellig bijkletsen, lunchen en winkels kijken.  Mn nichtje liet een derde oorbelgaatje schieten en aangezien ik dit altijd heb gedaan bij mijn vorige werk, mocht ik deze zetten. Zo leuk! Het was zo’n gezellige dag samen. In de avond ging ik weer bloggen.

kimmetjekims

Donderdags moest ik toch echt weer aan het werk: de hele dag. Toen ik thuis kwam had ik twee pakketjes binnen, waaronder één van Hunkemoller, waar jullie binnenkort meer van zien op mijn blog. In de avond stond wel iets leuks op de planning, samen met 4 andere vriendinnen pizza eten, een drankje doen en 30 seconds spelen. Erg leuk. Op vrijdag moest ik weer de volledige dag werken en ging ik in de avond daarna naar Thomas. En ohjaaaa, er kwam weer een pakketje binnen; dit keer weer voor de uitzet, namelijk marmeren borden. Nou ik was nooit eerder zo blij met een bord. Ze zijn so pretty!

Hello weekend! Op vrijdagavond deden we een spel en gingen we drankjes drinken, eerrugg gezellig. Op zaterdag gingen we foto’s maken, kibbeling eten en in de avond gingen we te glowgolfen in Amsterdam. De zondag deden we een familiebezoekje, wonnen we 20 euro met een decemberkalender, yes! En maakten we nog wat foto’s voor mijn blog. Na het eten was was het alweer tijd om naar huis te gaan, voorbij weekend. Maar het was wel weer zo’n leuk weekje. Op naar de volgende!

kimmetjekims

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

6 Reacties

 1. 6 november 2017 / 07:44

  Ik vind die foto van je 2-jarige blogbestaan nog steeds ZO leuk! Benieuwd naar je pakketje van Hunkemoller trouwens <3

 2. 6 november 2017 / 10:28

  Wat een leuke foto’s!! Altijd leuk zo’n vriendinnenavondje, nog van harte gefeliciteerd met je 2 jarige blogbestaan :) :)

 3. 6 november 2017 / 12:20

  Wat een leuk weekje weer! Super mooie foto’s ook <3 Ben benieuwd naar je pakketje van Hunkemoller!

 4. 6 november 2017 / 13:40

  Benieuwd naar je pakketje van Hunkemöller! En wat zien je foto’s ermooi uit! Nog gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! Super leuk! Liefs!

 5. 6 november 2017 / 16:19

  Leuke foto’s, vooral die foto van jou met je 2jarig blog bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

79 + = 82