Mijn week in foto’s #3 & #4

Processed with VSCO with hb1 preset

Na een weekje dit artikel te hebben overgeslagen wil ik jullie toch graag weer laten zien wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen weken. Dus dit keer doe ik het in een samenvatting! Toch merk ik wel dat deze artikels altijd goed gelezen worden en daarom vind ik het ook nog leuker om dit met jullie te delen. Dus, wat heb ik allemaal gedaan?

kimmetjekims

Wat toch wel erg leuk was de afgelopen weken dat ik een dagje ging afspreken met Anna om weer even gezellig samen bij te kletsen en te lunchen. Het regende helaas wel keihard, dus we hebben niet érg veel foto’s gemaakt dit keer, maar toch een aantal! Altijd leuk.

Verder testte ik de afgelopen weken de tandpasta van Carbon Coco. De review hiervan is morgen te zien op mijn blog, dus.. wil je misschien wittere tanden? Neem dan vooral even een kijkje!

Hoe gaat het met mijn kleine hondje? Het gaat super goed met haar. Ze doet het goed, begint steeds meer dingetjes te leren en ze is echt de grootste maatjes met onze andere teckel, Amy. Zo leuk om te zien.

kimmetjekims

Ik sprak de afgelopen weken best wel veel avondjes af met mijn vriendinnen om even bij te kletsen en een drankje te doen. Ik raak nooit uitgepraat met ze. Van mn beste vriendin kreeg ik een nieuw hoesje voor mijn telefoon en bezochten we een aantal keren de McDonalds. Ook deden we een bezoekje aan het Holland Casino, zo leuk! Want waarom was het zo leuk? Het was gewoon gezellig en we gingen met winst naar huis, nooit verkeerd.

De afgelopen twee weken heb ik ook veel leuks gedaan met Thomas. Zo zijn we wezen bowlen, uit eten geweest, hebben we een middagje geshopt en hebben we taartjes gegeten bij een lunchroom. We zijn naar Bataviastad geweest samen om daar weer een te kijken. We aten daar een lekkere lunch en avondeten en ik scoorde een nieuwe tas bij Michael Kors en een nieuwe pasjeshouder hiervan. Mijn dag kon niet meer stuk!

Afgelopen week kocht ik een nieuw spelletje voor mijn Nintendo Switch, namelijk Mario Odyssey. Ik kan je vertellen: koop deze niet, want je raakt er behoorlijk verslaafd aan. Het liefst sleep ik elke dag m’n Switch mee overal naar toe, zelfs naar m’n werk zodat ik de pauzes kan gamen. Best erg, maar zo leuk is het dus..

kimmetjekims

Aankomend weekend vier ik met mijn vriendinnen nog een soort van kerst-sinterklaas-nieuwjaars-iets. We hebben in december nooit iets gevierd met cadeautjes, dus willen we dit toch nog graag aankomend weekend doen in de vorm van een dobbelspel. Daarvoor kocht ik allemaal kleine cadeautjes, hopelijk vinden ze het leuk!

Verder heb ik op mijn kamer nog een leuke fotowand gemaakt met allemaal foto’s erop. Hij is nog niet helemaal klaar, want ik wil nog meer foto’s laten afdrukken. Maaaar.. er is een begin en ik ben er blij mee. Ik houd van foto’s en herinneringen en wil ze dan graag zichtbaar ophangen zodat ik er elk moment weer naar kan kijken en er aan kan terugdenken.

Wat heb ik nog meer gedaan? Natuurlijk gewerkt en nog wel veel meer dingetjes, maar dit waren toch wel de leukste momenten en de dingen die ik even wilde delen.

Hoe was jullie week?

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 15:31

  Altijd leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

 2. 30 januari 2018 / 15:59

  Wat heerlijk, ik geniet zo van jouw mooie foto’s! Ik begin zelfs roze leuk te vinden!

 3. 30 januari 2018 / 18:43

  Wat een gezellig week heb je achter de rug. Fijn hé, als je wat meer tijd met vriendinnen kunt doorbrengen. Alleen even wat drinken al genoeg zijn voor de beste gesprekken!

 4. 1 februari 2018 / 12:23

  Je hondje is zooooo lief! En ja, snel weer afspreken! <3

 5. 20 februari 2018 / 11:44

  Leuke foto’s weer, die analoge camera’s zijn tof! Overigens een kleine opmerking: Het eerste stuk bovenaan je pagina is helemaal wit, daardoor lijkt het alsof je een lege pagina hebt op de header na. Had het artikel al bijna weggeklikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 29