Mijn week in foto’s #2

Processed with VSCO with hb1 preset

En toen was de tweede week van 2018 alweer voorbij. Jullie hebben vast en zeker mijn verslagje van de eerste week gemist van 2018. Dat kan kloppen, die heb ik niet kunnen maken omdat ik op dat moment erg druk was met het genieten van het mooie Londen! Twee dagen van deze week was ik ook nog in Londen, ik vertel er niet teveel over omdat ik nog in een aparte blogpost wil vertellen en wil laten zien wat we allemaal hebben gedaan. Wat heb ik deze tweede week allemaal gedaan?

kimmetjekims

Op maandag waren we dus nog in Londen, dit was onze vierde dag daar. Ik zal wel alvast wat fotootjes delen, zodat jullie wel een beetje kunnen zien wat ik allemaal heb gedaan. Op dinsdag waren we ook nog in Londen en in de avond vlogen we weer richting Nederland.

Op woensdag kwam ik weer thuis thuis, bij mijn eigen huis dus. Ik was toch wel weer een klein beetje blij om thuis te zijn, want ik vind het heerlijk om dan weer met mijn hondjes te kunnen knuffelen. Op woensdag in de avond sprak ik af met een vriendin om weer even bij te kletsen, altijd gezellig!

Donderdags had ik een wat drukkere planning. In mijn ‘vakantie’ hebben mijn ouders op mijn kamertje en bureau gemaakt omdat ik weer ga studeren, yes yes! Het is een erg leuk hoekje geworden maar daarvoor moest ik nog wel het een en ander aanschaffen. Samen met mijn moeder ben ik gaan shoppen voor een leuke stoel en wat andere bureau accessoires. Deze dag schreef ik me ook officieel in voor de opleiding en als het allemaal rond is mag ik in februari al beginnen.. Zooo spannend! Maar ik heb er zoveel zin in, even weer een nieuwe uitdaging. In de avond besloot ik om met een vriendinnetje wat te gaan drinken, yam yam!

kimmetjekims

Op vrijdag sliep ik eerst lekker uit en in de middag kwam Thomas. In de avond zijn we weer eventjes naar het Casino toe gegaan, we vinden het altijd wel leuk om daar als uitje naar toe te gaan. Zaterdags besloten we om lekkere appeltaartjes te bakken en in de avond ging Thomas weer naar huis. Die avond sprak ik voor de derde keer met dezelfde vriendin af en gingen we weer drankjes drinken.

Zondag heb ik eigenlijk heel veel gedaan aan mijn kamer, opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Daarnaast heb ik nog aan mijn blog gewerkt en heb ik een heerlijk stuk gewandeld samen met mijn ouders met de hondjes, dat vind ik altijd zo fijn!

Hoe was jullie week?

Liefs, Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

4 Reacties

 1. 15 januari 2018 / 08:35

  Klinkt als een heerlijke week zeg. Ik ben benieuwd naar je Londen blog! <3 De foto's beloven veel goeds. <3 En ik ben ook zo benieuwd naar je opleiding! Wat voor leuks ga je doen? Liefs!

 2. 15 januari 2018 / 09:42

  Oeeeh, ik kijk uit naar je Londenverslagje! Ik ben er nog nooit geweest!

 3. 16 januari 2018 / 10:15

  Lijkt me een leuke week! En leuk dat je in Londen bent geweest, die stad is echt prachtig!
  Liefs,
  Yara

 4. 23 januari 2018 / 08:22

  Wat een heerlijke week! Dat stuk wandelen met mijn ouders heb ik toevallig ook gedaan afgelopen weekend Haha! Soms wel even lekker!

  Fijne week weer mop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + = 2