Lieflijke wallpapers voor je mobiel

wallpapers-mei
Een leuke achtergrond voor je mobiele telefoon mag natuurlijk niet ontbreken. Soms wil ik nog wel eens een foto op mijn mobiele achtergrond doen, maar af en toe vind ik een plaatje van internet ook wel leuk. Daarom speur ik vaak rond op Pinterest en andere sites waar ik de meest vrolijke achtergronden kan vinden. Dit keer vond ik er zoveel dat ik dacht; ik kan er wel weer eens een blogpost van maken! Ik zet ze dus hier allemaal neer zodat jullie mijn favoriete wallpapers van dit moment ook gewoon kunnen overnemen. Ik houd zelf voor lief, kleurrijke en zacht uitstralende achtergronden, dat zou je dan ook veel terug zien in deze reeks met achtergronden.

castle-wallpaper wallpaper-marble flowers-wallpaper2

flowers-wallpaper  pastel-wallpaper car-wallpaper

 flowerss-wallpaper sweets-wallpaper icecream-wallpaper

  motel-wallpaper fruits-wallpaper tropics-wallpaper

Alle achtergronden die ik hier heb gebruikt zijn afkomstig van Pinterest, mocht je het nou ook leuk vinden om een achtergrond hier van de gebruiken kun je altijd een overnemen van mij of eentje uitzoeken op de site zelf.

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 05:47

  Wat een leuke wallpapers! Ik vind die linksboven en van de geverfde muur het mooist. <3

 2. 15 mei 2017 / 07:51

  Ik word hier zo blij van! Ik hou hier van en vind ze echt allemaal leuk!

 3. 15 mei 2017 / 08:00

  Ahh leuke wallpapers! Ik haal ze ook altijd van Pinterest.

 4. 15 mei 2017 / 08:03

  Wat een super leuke wallpapers! Ik hou van pastelkleurtjes :) Nu nog kiezen.. dat wordt moeilijk, haha! Liefs, Sija

 5. 15 mei 2017 / 20:59

  Mooie wallappers, ik wissel ook graag af. Die bovenste rechts en die gekleurde citroenen vind ik de leukste.

 6. 16 mei 2017 / 05:18

  Leuk! Ik heb er een gebruikt als achtergrond voor whatsapp✨

 7. 19 mei 2017 / 15:40

  Oeh ik ga je site even op mijn telefoon openen en er wat van opslaan! Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

63 − = 55