Waarom zijn meerdere SD kaartjes zo handig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds ik naast mijn blog ook aan YouTube doe, zitten mijn SD kaartjes altijd verschrikkelijk snel vol. Daarom is het altijd handig om meerdere SD kaartjes in je bezit te hebben, en dat heb ik dan nu gelukkig ook. Onlangs mocht ik van goedkopesdkaart.nl een SD kaart ontvangen met maar liefst 32 GB, dus ik kan weer eventjes vooruit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De SD-kaart is momenteel de meest gebruikte geheugenkaart in digitale camera’s, mobiele telefoons, navigatie-apparaten, mp3-spelers en andere draagbare media. Zelf ben ik heel erg zuinig op mijn SD kaartjes. Hier staat tenslotte wel alles op, allerlei foto’s en filmpjes die je nog wilt gaan gebruiken voor je blog of YouTube. Van deze webshop ontving ik een micro SD-kaart, deze past niet in mijn camera. Maar gelukkig zat er een gratis omhelzing bij waar ik de micro SD kaart zo in kan stoppen zodat ik hem wel kan gebruiken voor mijn Olympus Pen camera of voor mijn Canon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer je niet genoeg hebt aan 32 gb, kun je altijd nog gaan voor de 128 GB SD kaart. Daar kan natuurlijk nog veel meer op, maar ik heb eerst genoeg aan 32 GB. Wanneer ik iets op mijn computer zet, zet ik het vanaf mijn SD kaart gelijk op een externe harde schijf, super handig! Via Goedekopesdkaart kwam ik ook terecht op de website van gsmoplader. Aangezien ik mijn oplader dagelijks meeneem, moet ik deze nog wel vaak vervangen. Ik denk dat ik de volgende keer een gsm oplader ga bestellen bij deze webshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoeveel SD kaartjes hebben jullie? Ben je al eens eentje kwijt geraakt?

Liefs Kimberley

13 Reacties

 1. 3 november 2016 / 06:47

  Wat fijn lieverd. Ik heb er nu ook één van 32gb, zo fijn!

 2. 3 november 2016 / 07:51

  Sd kaartjes zijn onwijs handig! Fijn dat je er 1 ontvangen hebt, kan je weer even vooruit hihi!

 3. 3 november 2016 / 11:12

  Meerdere SD kaartjes zijn idd handig! Die van mij is gister kapot gegaan dus had ik er gelukkig nog 1 liggen haha

 4. 3 november 2016 / 12:07

  Heb er 4, maar doe wel samwn met m’n vader haha. Zelf gebruik ik er ook eenrje van 32gb altijd. :)

 5. 3 november 2016 / 12:52

  Ik heb er 2 momenteel! Waarvan ook 1 van 32gb die ik altijd gebruik! Die is heel fijn :)

 6. 3 november 2016 / 15:15

  Ik heb op dit moment 2 SD kaartjes, waarvan ik er maar 1 gebruik haha! Omdat ik mijn camera het meest gebruik voor mijn blog en af en toe eropuit ga om foto’s te maken, heb ik voor nu wel genoeg aan eentje. Maar meerdere SD kaarten hebben is altijd handig! You never know :)

 7. 3 november 2016 / 17:52

  Ik heb zelf twee sd kaartjes die, maar die laat ik altijd in de camera’s zitten. Ik upload mijn foto’s met het bijgeleverde snoertje. Maar als ik naar Disney ga ben ik er wel op voorbereid dat ik twee sd kaartjes mee neem voor mijn camera, zodat ik genoeg foto’s kan maken. Mijn geheugen van beide is 32gb en er kan zoveel op.

 8. 3 november 2016 / 19:21

  Een 32 gb is mijn grootste sd kaart die ik heb. Deze gebruik ik vooral voor het filmen voor mijn YouTube kanaal. En ja ik heb zelf wel een aantal, maar dat zijn meer af kaartjes van 4 gb bijvoorbeeld

 9. 3 november 2016 / 20:43

  ik heb nu ook een grote voor mijn camera, ideaal hoor. Beter dan steeds leeg te moeten halen terwijl je bijv. aan het vloggen bent.

 10. 4 november 2016 / 13:56

  Ik heb zelf allemaal verschillende formaten liggen, maar de grootste die ik heb is ook 32 GB. Erg fijn! Ik maak alleen momenteel geen foto’s meer met een handcamera, maar met mijn iPhone 6 plus. :) Ik ben wel nog op zoek naar een mooie geode camera voor mijn blog, dat niet al te duur is. Als je nog tips hebt zijn ze zeker welkom!! x

 11. Julia Verbij
  14 november 2016 / 13:58

  Ik heb er altijd eentje van 64GB! Zo blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

83 − = 74