DE VROLIJKSTE WALLPAPERS VOOR OP JE TELEFOON! – HERFST

wallpapers-herfst-kimmetjekims

Het is nu alweer een tijdje herfst en de herfst begint nu ook echt te komen. We hebben de afgelopen weken nog even kunnen genieten van een heerlijk zonnetje, maar dat is straks helaas zo voorbij. Zelf vind ik het altijd leuk om mijn achtergrond van mijn mobiel te veranderen wanneer het seizoen ook veranderd. Daarom heb ik een aantal leuke herfst wallappers opgezocht van Pinterest die je zo kunt overnemen. Welke vind jij het leukst?

wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims

wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims

wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims wallpaper-herfst-kimmetjekims

Alle achtergronden voor je mobiel zijn afkomstig van Pinterest altijd leuk om daar ook eens een kijkje te nemen.

Welke ga jij overnemen?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 7 november 2016 / 07:27

  Leuke wallpapers! Ik vind vooral de middelste heel mooi!

 2. 7 november 2016 / 08:06

  Ik vind ze allemaal super schattig! Heerlijk om ze te veranderen met de tijd!

 3. 7 november 2016 / 09:23

  Leuke wallpapers! Ik verander zelf ook regelmatig van achtergrond

 4. 7 november 2016 / 09:47

  Ze zijn allemaal zo leuk en sfeervol! Echt schattige wallpapers 😀

 5. 7 november 2016 / 20:09

  Oeh, zo leuk! Toevallig heb ik pas mijn achtergrond geswitched naar een herfstig achtergrondje, maar heb er hiervan ook weer een paar opgeslagen dus denk dat ik snel weer ga ruilen… misschien wel uh, nu. Haha!

 6. 8 november 2016 / 07:26

  Super leuke wallpapers! Toevallig heb ik die met die verschillende koffies ^^

 7. 8 november 2016 / 11:37

  Awww die met die vosjes vind ik heeeel leuk!!

 8. 13 november 2016 / 00:27

  Ooh wat schattig allemaal!! Altijd als ik mijn wallpaper verander dan voelt mijn telefoon een beetje “nieuw” haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3