Personal | Voorbereidingen studiereis Engeland

Elvive-loreal-rexona-reislijstje

Vandaag is het dan eindelijk zover; vanavond vlieg samen met nog 6 andere studenten naar Engeland om hier 2 weken te verblijven. We gaan hier naar toe om een onderzoek op te zetten over sociaal ondernemen en lessen te volgen op een Engelse High School. Gister heb ik al wat voorbereidingen getroffen; shampoo, make-upjes en andere belangrijke spullen bij elkaar verzameld. Ik kwam er achter dat ik een aantal spulletjes nog niet had dus die heb ik vandaag nog even met mama gescoord!

IMG_6764-2

Om 21:00 vliegen wij vanaf Amsterdam Aiport Schiphol met luchtvaartmaatschappij Flybe naar John Lennon Liverpool Aiport. Daar verblijven we in een hostel voor ongeveer 4 dagen en daarna reizen we door naar Birmingham. We hebben gister een compleet programma doorgestuurd gekregen, erg leuk! Een druk maar vooral een interessant en leuk programma, lijkt mij. Ik probeer zoveel mogelijk waar ik internet heb te bloggen over deze studiereis.

Psssst, hebben jullie mijn winactie al gezien op instagram? Wel meedoen he?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

2 Reacties

    • Kimberley
      25 november 2015 / 21:14

      Bedankt meis! Heb het super naar mijn zin hier :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

21 − 18 =