Vogue Cosmetics Glow & Shine

Processed with VSCO with hb1 preset

Vogue Cosmetics, hadden jullie er al eerder van gehoord? Of een product van geprobeerd? Ik huppel heel vaak rond in mijn Vogue shirtjes, maar ik heb de laatste jaren geen producten hiervan meer geprobeerd. Toen ik nog een tiener was had ik wel altijd de gekleurde varianten speciaal voor tieners van Vogue. Ik heb onlangs de geurlijn Glow & Shine ontvangen en deze heb ik natuurlijk getest. Benieuwd naar deze fijne, frisse geurlijn? Ik ga er snel meer over vertellen!

Waar gaat het nu allemaal om? ‘Diamonds are a woman’s best friend’. En dat is ook zo! Diamanten zijn zeker vrouwen hun beste vrienden. Met deze uitspraak introduceert Vogue deze nieuwe lijn. Het merk Vogue Cosmetics is dierproefvrij, wat voor sommige mensen niet onbelangrijk is. De producten binnen deze lijn zijn verrijkt met een luxe diamantpoeder en een gouden shimmer die voor een subtiele glans zorgen.  De geur van frisse jasmijn, lichtzoete mandarijn en kruidige muskus met vanille zorgen voor een prikkeling van de zintuigen.

kimmetjekims

Vogue Cosmetics Glow & Shine Cream Shower – € 3,00
Ik word er echt vrolijk van als ik deze tube open. Dit product bevat niet al te veel glitters, maar wel een heerlijke, luxe geur. Fris, maar boven dat vooral een erg krachtige geur. Tijdens het douchen voelt deze zacht aan voor de huid, maar ook als de douchegel eraf gehaald wordt voelt mijn huid nog zachter. Net alsof ik net een crème heb opgesmeerd. De glittertjes zie ik nog heel weinig alleen de geur is nog wel aanwezig.

Vogue Cosmetics Glow & Shine Shower Foam – € 4,99
Een foam, schuim dus! Lekker schuimen onder de douche. Dit is een gel die verandert in een schuim, heel veel schuim. Dit product bevat glitters, alleen de glitters blijven niet hangen wanneer je uit de douche stapt. Misschien een beetje jammer, maar ach; ik hoef ook niet altijd te glitteren. Wel voelt mijn huid fijn aan en ziet het er verzorgd uit en ruik ik nog een klein beetje een frisse, zoete geur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vogue Cosmetics Glow & Shine Anti-Transpirant – € 3,39
Nu moet ik eerlijk toegeven, ik zweet wel, maar niet overdreven veel. Maar tijdens de warme zomerdagen wil het nog wel eens wat erger zijn. Daarom is zo’n anti-transpirant natuurlijk hartstikke handig, ook voor een dagje op mijn werk. De anti-transpirant zorgt er echt dus voor dat mijn oksels droog blijven en niet vochtig worden. Dat vind ik al super fijn! De geur is ook nog eens heel aangenaam, ook omdat ik natuurlijk al helemaal fan ben van deze geurlijn van Vogue.

Vogue Cosmetics Glow & Shine Bodylotion Spray & Go – € 5,99
Bodylotions, ik heb er echt zoveel! Ik vind het ook echt een heerlijk product. Vooral nu in de zomer wanneer je huidje wel wat extra verzorging kan gebruiken. Deze is natuurlijk bedoeld om te gebruiken na het douchen en om de geur nog te behouden. De bodylotion is een spray en die je dus direct op je lichaam kunt sprayen. Ik doe dit vaak gewoon eerst op een doekje of op mijn handen en breng het daarna aan op mijn lichaam. De lotion Eigenlijk blijven hiervan de glitters het langst hangen.

kimmetjekims

Wat vind ik van deze lijn van Vogue? Gelijk toen ik de verpakkingen opende was ik al verkocht van de geur. Mijn moeder test mijn producten ook altijd uit en gaf gelijk aan: deze geur ruikt luxe. En dat is ook echt zo! Het doet mij denken aan een luxe resort, waar je van die heerlijke verzorgingsproducten krijgt. Ik ben echt een fan geworden van dit geurtje en ik vind het zo leuk dat Vogue dus met deze lijn is gekomen, nadat ik het eigenlijk alleen maar ken van vroeger. Al die leuke verpakkingen met beertjes en felle kleuren, dit is echt een luxe lijn. Heel fijn! Er mag van mij zelfs wel een parfum van komen!

kimmetjekims

Lijkt dit jullie een fijne lijn?

Liefs Kimberley

3 Reacties

  1. Varenka W
    27 juni 2017 / 09:43

    Oh ja deze is lekker ja. De blauwe lijn ook hoor
    De roze vind ik persoonlijk het minste
    Ik kan alleen nergens de body spray vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 31 = 33