Valentijnsdag ideetjes | Dagje weg, cadeautjes & meer leuks

valentijnsdag-2016

Wat is leuk om met Valentijn te doen, of wat is leuk om te geven? Ik zet graag nog een aantal last-minute ideetjes voor jullie op een rijtje, wie weet hebben jullie er iets aan. Lees je mee?

chocolade-in-lepel-maken

Ga samen iets bakken of maken. Zo heb ik de afgelopen weken zelf al een aantal lekkere lekkernijen gemaakt die simpel zijn om te maken en erg leuk met Valentijn. Iets met hartjes, koekjes en chocolade, perfecte combi, toch?

Hier lees je hoe ik de chocolade in lepels maakte en hier lees je alles over de gevulde lepels met chocolade. Niet alleen dit; ook maakte ik hartenkoekjes op een stokje. Van beide heb ik norm genoten met mijn familie en vriendinnen, dus als je een smakelijke Valentijn wilt is dit zeker een aanradertje.

hartjeskoekjes-kimmetjekims

Maar het is natuurlijk ook leuk om iets anders te ondernemen. Hier een aantal leuke tips op een rijtje.
– Ga samen een dagje winkelen in een grote stad. Het is dan wel zondag aanstaande Valentijn, maar er is tegenwoordig genoeg open op zondag!
– Ga samen koken, iets lekkers bakken (zoals hier boven) of naar jullie lievelingsrestaurant.
– Herbeleef jullie eerste date nog eens; dit is natuurlijk super leuk. Zoek dezelfde locatie op en doe het nog eens over.
– Organiseer een filmmarathon; ga zaterdag op zondag nacht al jullie lievelingsfilms kijken met een hapje en een drankje erbij.
– Maak een wandeling over het strand of door het bos, het is maar net waar je dichtbij woont of waar je naar toe wilt reizen.

Moet je nog een leuk cadeautje aanschaffen? Het is natuurlijk het leukst als je met iets origineels komt. Geurtjes zijn altijd een goed idee, maar goed, als het zo origineel is weet ik niet. Daarom laat ik jullie graag een aantal sites zien waar je leuke cadeautjes kunt kopen en ook een aantal waar je het zelfs erg persoonlijk kunt maken.

scarlett-pafrum

Your Surprise is een cadeaushop met meer dan 1000 persoonlijke en vooral unieke cadeaus. Op deze website heb ik al een aantal keer iets besteld; niet alleen voor Valentijnsdag maar ook gewoon zo. Dit is een site waar je cadeautjes heel persoonlijk kunt maken en de levertijd is behoorlijk snel. Je kunt zelfs gepersonaliseerde onderbroeken, reiskoffers en Tony Chocolonely laten bedrukken!

toursurprise-valentijn

– Greetz is een webshop met de wereld aan verschillende soorten kaarten die je naar iemand toe kan sturen, je zoekt een kaart uit, bewerkt deze, doet er een cadeautje bij (optioneel) en je hebt een super leuk cadeautje. Het leukste hier aan is; het is een complete verassing, je kunt het zo naar de geadresseerde toe sturen! Meestal voor 22:00 besteld, is de volgende dag al in huis.

greetz-valentijn

– Versier een potje en schrijf op allemaal verschillende papiertjes leuke herinneringen aan je valentijn en doe deze in dit potje. Super leuk om later nog eens terug te lezen!
– Koop een grote fotolijst waar je meerdere foto’s in kwijt kan en doe hier allerlei foto’s in van jullie samen. Of allerlei plaatjes met leuke quotes.
– Maak een persoonlijke kaart met jullie lievelingsliedje erin; ook dit is te maken bij Greetz, super leuk en mega persoonlijk.

Eigenlijk kan ik hier wel een mega lang artikel van maken, want ik zit vol met ideeën! Maar het moet wel leuk blijven om te lezen he. Op Valentijnsdag heb ik zelf geen bijzondere plannen, ik ga dan lekker met mijn familie een dagje naar Amsterdam! Hebben jullie al plannen? Ik hoop dat jullie iets aan dit lijstje hebben!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

13 Reacties

 1. 9 februari 2016 / 06:07

  Hele leuke tips, ik denk dat mensen hier zeker wat aan hebben. Ik ga op Valentijnsdag naar een musical, ook leuk!
  Liefs,
  Elles

 2. 9 februari 2016 / 07:54

  Super veel leuke en originele ideetjes Kimberley, daar hebben we echt wat aan! Mijn vriend en ik gaan op Valentijnsdag naar Utrecht, maar wat we daar gaan doen is nog een verrassing, spannend!

 3. 9 februari 2016 / 08:44

  Wat een leuke ideetjes allemaal! Ik vind je receptjes echt heerlijk. Ik ga binnenkort ook maar een receptje uit proberen!

 4. 9 februari 2016 / 09:58

  Hele leuke tips Kimberley, hier hebben vele zeker wat aan! De receptjes zien er heel goed uit, die wil ik zeker eens gaan maken.

 5. 9 februari 2016 / 10:05

  Leuke tips ik heb alleen geen vriend haha x

 6. 9 februari 2016 / 10:37

  Super leuke ideetjes! Samen iets koken of bakken vind ik zooo leuk. Een uitje doet het ook altijd goed!

 7. 9 februari 2016 / 12:47

  Leuke tips! Samen bakken is altijd gezellig om te doen!

 8. 9 februari 2016 / 13:08

  Leuke ideeën allemaal zeg! ik weet niet wat ik ga doen hahaha

 9. 9 februari 2016 / 17:10

  Super handig! Ik zit namelijk nog steeds met het dilemma wat ik mijn vriend zal geven hihi.

 10. 9 februari 2016 / 19:31

  Wat een leuke ideeën! Vorig jaar heb ik mijn vriend zo’n pot met met briefjes gegeven!
  Veel plezier met je familie in Amsterdam!
  Ik ga mijn vriend thuis verrassen, met een bed vol rozenblaadjes haha :)

 11. 9 februari 2016 / 20:00

  Leuke tips, vooral samen koken vind ik wel romantisch voor te doen :)
  X

 12. 13 februari 2016 / 18:43

  Wat een leuk artikel, ik ga iets simpels doen met valentijn! Toch is het wel ook bijzonder haha <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =