Travel | Naar een vriendin in Engeland

endeland-reis-kimmetjekims

Vandaag vlieg ik vanaf Schiphol voor een midweek naar een vriendin van mij die momenteel in Engeland is. Het is alweer een tijdje geleden dat ik haar heb gezien, want ze is momenteel aan het werk in Engeland. Super leuk natuurlijk, en ook nog eens erg leerzaam. Nu ik bijna klaar ben met mijn opleiding is het tijd om haar een aantal dagen te gaan opzoeken!


Voor zo’n tripje neem ik niet heel veel mee, dus het is niet zo bijzonder om te laten zien. Ik neem mijn dagelijkse make-up mee, wat leuke broeken met topjes en een leuk jurkje. We hebben al veel leuke dingen op te planning; zo gaan we een dagje winkelen en een avond op stap. Omdat wij daar echt gek op zijn. Het kan zijn dat ik iets minder actief ben, omdat ik niet elk moment van de dag kan reageren. Maar ik doe mijn best om alles zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk heb ik wel gewoon artikelen op de planning staan, dus lezen kunnen jullie zeker!

endeland-reis-kimmetjekims

Liefs Kimberley

16 Reacties

 1. 6 juni 2016 / 07:44

  Oh wat leuk dat je haar gaat opzoeken! Heel veel plezier :)

 2. 6 juni 2016 / 08:59

  Ontzetten leuk Kimberley! Heel veel plezier in Engeland! <3
  Liefs,
  Elles

 3. 6 juni 2016 / 12:16

  Wat heb je een leuk jurkje aan zeg! Heel veel plezier daar! -x-

 4. 6 juni 2016 / 18:40

  Veel plezier meid! Dat jurkje is echt super schattig.

 5. 6 juni 2016 / 20:17

  Wat super gaaf! Heel veel plezier gewenst meis.
  Ik ga in augustus een weekje op vakantie naar Engeland ( Londen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 84