Therme Skincare Cleopatra’s Secrets lijn

kimmetjekims

Heb je zin in een spa-feestje thuis? Dat kan zeker, dan hoef je écht niet een spa op te zoeken. Want geloof me: de nieuwe Therme Skincare geeft je echt het gevoel dat je in een spa bent beland. De nieuwe Cleopatra’s Secret lijn heeft een heerlijke geur. Therme heeft mij verrast met deze verschillende producten, maar vooral met de geur; deze gaat vast en zeker snel op zijn en dit is misschien ook wel een fijne lijn voor jullie!

De kleur van de verpakking maakt mij eigenlijk al blij: van dit soort kleuren word ik eigenlijk al vrolijk. Het doet me denken aan zon, bloem en fruit. Dat klopt ook van de geur bevat honing, perzik en bloemen. Daarnaast bevat het ook een klein beetje frisse sinaasappel. De productlijn van Therme is volledig gemaakt op de normen en waarden van Cleopatra, denk hierbij aan slapen met een gouden masker en baden in melk en honing.

kimmetjekims

Cleopatra’s Secrets – Foaming Showergel (200ml)
Showergel komt altijd goed van pas. Ik vind het heerlijk dat dit een soort mousse is, dat geeft een nog leukere beleving bij het douchen. Wat ook super cute is: deze bevat kleine glitters, en ik ben dol op glitters!

kimmetjekims

Cleopatra’s Secrets – Shimmer Bodybutter (250gr)
Een bodybutter, mmm! Altijd goed rond deze tijd van het jaar, maar in de zomer ook natuurlijk. Ik heb vooral last van droge benen dus dan is het heerlijk om deze aan te brengen. Deze ruikt exact hetzelfde als de andere producten dus ik ruik straks helemaal alsof ik net uit de spa kom. Ik vind het product erg voedend en is goed te gebruiken na de rest van de producten van deze lijn.

kimmetjekims

Cleopatra’s Secrets – Shower Scrub (100ml)
Scrubben, scrubben, scrubben. Een heerlijk goed gevulde pot die je zo in je douchecabine zou kunnen plaatsen. Scrubben doe ik zelf echt veel te weinig maar met deze geur mag ik hem zeker niet laten staan. Deze scrub bevat aloë vera, arganolie en honingextract.`

kimmetjekims

Cleopatra’s Secrets -Shimmer oil (100 ml)
Ook is er een shimmer oil te vinden in dit geweldige pakketje. Eentje die verzorgend is maar ook voedt. Hij is voor lichaam, maar ook voor haar. Ik gebruik hem zelf voor mijn lichaam en ik moet zeggen dat hij mij goed bevalt! Ik gebruik liever nooit olie in mijn haar, daar houd ik niet zo van.

kimmetjekims

Cleopatra’s Secrets – Shower Satin (200ml)
Zoals ik al zei heb je echt het idee dat je bij de spa bent, vooral als je deze na de shower scrub gebruikt. De geuren zijn echt overheerlijk en ik vind het ook een hele fijne toevoeging aan de scrub. Ik kan zeker wel zeggen dat mijn huidje hier zachter van wordt en lekkerder van gaat ruiken.

kimmetjekims

Heb jij ook zin om je douche thuis om te toveren in een mini-spa? Dat kan wanneer je deze producten aanschaft. Ze zijn dus gewoon verkrijgbaar op de site. Dit is zeker en van de lekkerste geuren die ik ooit heb mogen ontvangen, en ook zeker eentje die lang blijft hangen, ook niet onbelangrijk.

Liefs Kimberley

5 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 18:39

  Zien er fijne producten uit!
  Liefs,
  Yara

 2. 19 februari 2018 / 19:13

  Ja deze lijn lijkt mij goddelijk!

  Ps op mijn tablet zit er ongeveer 10 cm tussen je header en de tekst! Zo lijkt het als je op je blog komt alsof er niks te zien is!

 3. 20 februari 2018 / 07:02

  Oehhh klinkt heerlijk meis! Ik vind de geuren van Therme altijd heerlijk en stiekem een van de lekkerste geuren die je ‘gewoon’ bij etos of kruidvat kunt kopen. Ik vind bali flower en hammam ook heerlijk, maar Cleopatra’s secrets klinkt erg verzorgend moet ik zeggen. <3

 4. 20 februari 2018 / 09:30

  Deze producten lijken me zo fijn, ik heb er al veel goeds over gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =