Je tanden witter in 2 weken met Carbon Coco?

kimmetjekims

Het is misschien alweer een wat langere tijd geleden dat ik een review heb geschreven. Maar wanneer ik dit doe, wil ik dit ook écht goed doen. Onlangs mocht ik een product ontvangen via Carbon Coco. Namelijk een product die er voor zorgt dat je tanden witter worden. Tanden is een deel van de mens die ik echt heel erg belangrijk vind. Het duurde iets langer tot dat ik dit artikel online kon zetten, want het moet wel eerst even 7 tot 14 dagen getest worden wil je resultaat zien. Een beetje geduld is dus wel nodig, maar goed, als je dan een wit gebit hebt, heb je het er dubbel en dwars voor over, toch? Zijn jullie helemaal klaar met de strips en andere producten die niet helpen, lees dan verder, want ik laat weten of dit product misschien wél helpt.

kimmetjekims

Het is fijn om te weten dat Carbon Coco een 100% natuurlijk product is. Dat maakte mij enthousiast en ik denk dat veel mensen het tegenwoordig fijn vinden als iets 100% natuurlijk is. Maar, het is een zwarte poeder en een zwarte tandpasta, wat bevat deze tandpasta dan? De activated charcoal booth polish is een zwarte poeder die biologische kokosnoot, houtskool, bentoniet-poeder en citroen bevat. Het zit in een potje waar je het product zo uit kunt halen. Je krijgt ook een tandenborstel bijgeleverd, dus je hoeft je eigen tandenborstel niet te gebruiken.

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekimsVoor, tijdens, na

Hoe ga je aan de slag met deze poeder? Je dipt met je tandenborstel in de pot en zorgt ervoor dat er wat op de borstel zit, zodat je je tanden er mee kunt gaan poetsen. Je doet dit ongeveer 30 seconden en zorgt ervoor dat je al je tanden meeneemt. Wanneer de 30 seconden ongeveer voorbij zijn, mag je je mond weer spoelen en zorg je dat je alles weg spoelt. Daarna mag je verder met het poetsen van de tanden met de speciale activated charcoal toothpaste om helemaal de juiste werking te ervaren. Dit deed ik iets langer, gewoon 1 a 2 minuten. Gewoon hoe lang je normaal je tanden ook poetst en wanneer ze voor jou schoon aanvoelen.

Na al deze foto’s en review zijn jullie natuurlijk wel benieuwd of het werkt. Voor mijn gevoel werkt het dus wel degelijk, wat ook wel naar mijn idee te zien is op de foto’s. Wat ook leuk is: mijn nichtje testte tegelijkertijd met mij deze producten en zij is er ook enthousiast over. Zij geeft ook aan: je moet het wel echt eerst een aantal dagen doen tot je iets resultaat wilt zien. Het is lastig te zien op een foto, maar je voelt je er echt wel beter door want je tanden zijn toch voor je eigen zicht in de spiegel wel echt witter. Zelf wil ik nog toevoegen dat dit dus zeker zo is, maar ook niet nep-wit. Het blijft wel natuurlijk en dat vind ik het allerbelangrijkst.

kimmetjekims

Dus, zijn jullie net zo enthousiast als dat wij zijn en wil je graag wat wittere tanden? Zorg er dan voor dat je deze producten snel aanschaft via de site van Carbon Coco. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar in de webshop met verschillende producten er in. Voor mij werkte deze poeder en tandpasta heel goed.

Wie wil dit product ook wel proberen?

Liefs, Kimberley

3 Reacties

  1. 31 januari 2018 / 09:28

    Ik heb ooit een soortgelijk product geprobeerd en vind het zo raar dat het werkt haha. De zwarte tandpasta geeft je tanden zo’n rotte uitstraling maar uiteindelijk zie je wel echt verschil.

  2. 31 januari 2018 / 11:43

    Ik gebruik af en toe een zo’n poeder van een ander merk. Ik heb niet echt het idee dat het iets doet, maar mijn vriend ziet wel verschil bij mij. Het ziet er alleen niet uit terwijl je aan het poetsen bent, haha!

  3. 2 maart 2018 / 14:39

    Ohh dit zou ik ook wel willen proberen.. mijn tanden zijn namelijk wel aan de gele kant en ik weet niet zo goed wat ik ermee moet, hihi. Fijn dat het zo goed werkt bij jou en je nichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

86 + = 90