Supertrash iPhone 6 case van smartphonehoesjes.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cases voor mijn iPhone, ik vind het zo leuk om af en toe het hoesje van mijn telefoon te veranderen. Daarom heb ik er tegenwoordig ook best wel veel. Hoe leuk is het dan als je een nieuwe case mag ontvangen van smartphonehoesjes.nl? Ik koos na een eerdere samenwerking gehad te hebben dit keer voor een Supertrash case, waar je ook nog eens pasjes in kunt bewaren, hoe handig?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smartphonehoesjes.nl is een webshop waarbij je voor en van verschillende merken telefooncases kunt kopen. Maar dat niet alleen, ze verkopen naast de telefooncases ook andere accessoires voor je smartphone en laptop. Denk onder anderen aan geheugenkaarten, accu’s, speakers en headsets. Het aanbod van deze webshop is erg stijlvol, ze hanteren eerlijke prijzen en een goede service. Bij Smartphonehoesjes.nl geldt daarom ook voor 21:00 besteld, direct verzonden. Daarnaast is de verzending gratis en wanneer het product niet goed is kun je je geld terug krijgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb nu al ongeveer anderhalf jaar mijn iPhone 6 waar ik dus heel graag verschillende cases voor heb. Bij Smartphonehoesjes.nl hebben ze heel veel verschillende telefoon accessoires. Toen ik rond keek op de website wist ik al snel welk case het moest worden. Ik koos voor de SuperTrash Barclay Phone Bag. Een mooie zwarte iPhone bag met erg subtiel Supertrash erop in gouden letters, helemaal mijn ding! Ik heb veel kleding en schoenen van Supertrash, dus deze past er zo goed bij! Daarnaast heeft deze case ook nog eens ruimte voor meerdere pasjes en eventueel een beetje kleingeld. Wanneer je op stap gaat of een dagje te shoppen is dit dus een ideaal tasje om mee te nemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn case is te koop op de webshop van Smartphonehoesjes.nl voor € 29,95. Deze was eerst € 38,95, deze is nu dus afgeprijsd. Dat is natuurlijk nog veel leuker! Ze hebben voor veel meer telefoons cases, zo is de Sony Xperia X Compact hoes ook erg leuk, maar de Note 7 cover ook. Het is zeker de moeite waard om even op deze site rond te kijken.

Gebruiken jullie liever een gewone case of is een bag case ook wat voor jullie?

Liefs Kimberley

11 Reacties

 1. 30 september 2016 / 06:06

  Wauw, dat is nog eens een onwijs mooie en stijlvolle iphone-case! Past helemaal bij jou Kimberley <3

 2. 30 september 2016 / 06:41

  Wat een leuk hoesje! Ik gebruik eigenlijk helemaal geen case, zo vind ik mijn telefoon juist het mooist!

 3. 30 september 2016 / 07:05

  Wauw wat een prachtig en stijlvol hoesje! Vind hem echt super tof. <3
  ook super leuk te combineren natuurlijk!

  Liefs,
  Evelien

 4. 30 september 2016 / 07:35

  Wat een leuk tasje/hoesje! :) Super handig voor als je uitgaat ofzo :) X

 5. 30 september 2016 / 08:09

  Jaloers! Ik wil dit hoesje ook haha! Hij is echt prachtig en ideaal. Love it! <3

 6. 30 september 2016 / 15:39

  Wat een onwijs mooi hoesje is dit. Ziet er super stijlvol uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 4