Sunny autumn day outfit

kimmetjekims-autumn

Afgelopen zondag was het echt weer eens heerlijk weer. Om van te genieten! Ik ging samen met een vriendin even wat drinken op het terras en samen shooten tussen de kastanjes en de herfstblaadjes, en jawel, in de zon! Heel fijn om nog even een zondagmiddagje te kunnen genieten van de zon. In deze post kunnen jullie mijn outfit zien van deze dag met mijn nieuwe jas, waar ik zoo blij mee ben!

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims

De jas die ik draag is van de Only, en de ketting is van de H&M, deze items heb ik afgelopen zaterdag nieuw gekocht tijdens het shoppen. Deze 2 items heb ik gecombineerd met items die ik al in mijn kast had hangen.

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims

Jas – Only | Rok – The Sting | Schoenen – Onbekend | Tas – Lost & Found | Horloge – Michael Kors | Ketting – H&M

kimmetjekims

Hebben jullie ook nog genoten van het zonnetje?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

14 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / 07:58

  Wat een prachtige outfit Kim! Ik zoek nog precies zo’n jas! Denk dat ik dus maar even bij Only ga kijken <3

 2. 18 oktober 2017 / 09:08

  Wat een leuke herfstoutfit! Perfect voor de herfst.
  Liefs,
  Yara

 3. 18 oktober 2017 / 10:42

  Wauw wat een mooie outfit! Die jas staat je echt zo mooi, love it <3

 4. 18 oktober 2017 / 13:07

  Wat een leuke foto’s. Het was inderdaad heerlijk met het zonnetje! :)

 5. 18 oktober 2017 / 16:56

  Wat een prachtige outfit & foto’s lieverd!

 6. 18 oktober 2017 / 20:00

  Leuke outfit heb je aan! En die jas is echt super leuk!

 7. 19 oktober 2017 / 07:25

  Wat een classy outfit, heel mooi. Staat je goed. Die kleurrijke bloemen maken de foto’s helemaal af!

 8. 19 oktober 2017 / 08:53

  Echt een mooie outfit kim! Prachtig! Helaas moest ik die dag werken niet veel gemerkt van de zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 2