Summer tag

kimmetjekims

Summer tag, gewoon omdat het wel weer eens tijd was om een tag in te vullen. De zomer is mijn favoriete seizoen en wanneer dit artikel online komt, ben ik dan ook op vakantie. Heerlijk aan het genieten van de zon en de zee! De summer tag bestaat uit 10 zomerse vragen die ik allemaal ga beantwoorden.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Schepijs vind ik heerlijk in de zomer, en dan vooral de smaken: citroen, mango en aardbei! Maar een softijsje gaat er ook prima in. Maar het allerliefst heb ik bij de warmste dagen toch een verfrissend waterijsje, en vooral calippo’s vind ik dan heerlijk.

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
Jurkjes, rokjes, bikini’s, korte broekjes en leuke topjes. Maar wat is eigenlijk niet onmisbaar? Ik kan ook echt niet zonder slippers namelijk. Maar jurkjes vind ik wel echt voor de zomer, al ben ik tegenwoordig ook helemaal fan van playsuits. Ik denk dat ik dus kies voor een playsuit! Super handig. Behalve wanneer je naar de wc moet, haha.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Gewoon een frisse ice tea green vind ik lekker, maar een cocktail of een mixdrankje vind ik ook erg lekker!

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
Gewoon lekker in de zon liggen, als dat een activiteit is. Terrassen vind ik ook een leuk activiteit, haha! Nee ik kan wanneer het super warm is niet echt heel veel doen. Een dagje naar het strand, naar het zwembad of naar een pretpark vind ik dan wel super leuk. En dan de dag afsluiten met een terrasje, heel fijn!

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Wanneer het echt een zomerse dag is, doe ik vaak alleen een beetje mascara (of niet), en meestal een beetje concleaner onder mijn ogen.

Wat is je favoriete zomerse liedje?
Summer on yooou! Er komen vast dit jaar nog meer bij, maar dit is echt zo mijn favoriet van vorig jaar. Deze blijf ik gewoon leuk vinden.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Ik vind bbquen in de zomer echt iets gezelligs, maar ook nog eens super lekker. Maar wanneer het zomer is, heb ik nooit echt overdreven veel honger en dus al helemaal geen zin in warm avondeten. Wat er altijd wel in gaat is dan bbq met verfrissende etenswaren, of pizza.. Dat is mijn lievelings, dus dat lust ik altijd wel!

Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
Zelf ijsjes maken in de vriezer. Iets wat je vroeger ook deed, en wat ik nu eigenlijk soms nog steeds wel doe. Heel simpel, maar het kan gewoon zo lekker zijn!

Wat voor geur draag je `s zomers?
In de zomer draag ik veel Victoria’s Secret bodymists. Daarnaast vind ik Hugo Boss Ma Vie ook heerlijk om te dragen en anders pak ik gewoon een mini-parfum van de Primark erbij die ook makkelijk mee te nemen is in mijn tas.

Welke plannen heb je voor de zomer?
Wanneer deze tag online komt, ben ik op vakantie naar Lanzarote. Dat is dus één van mijn plannen. Verder wil ik nog vaak het terras op met mijn vriendinnen en heb ik een aantal festivals op de planning staan, met onder andere Tomorrowland en Mysteryland. Heel erg veel zin in!

Wat vinden jullie het leukst aan de zomer?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 9 juni 2017 / 05:36

  Ik moet echt meer playsuits aanschaffen haha! Nog heel veel plezier met je vriend op vakantie lieverd! <3

 2. 9 juni 2017 / 08:50

  Superleuke tag! Heel toepasselijk ook met het regenachtige weer in Nederland haha. Geniet nog van je vakantie op Lanzarote <3

 3. 9 juni 2017 / 08:53

  Toffe tag! Ik heb nog nooit een playsuit gedragen! Misschien een ideetje voor deze zomer. 😉

 4. 9 juni 2017 / 17:10

  Leuke tag is dit! een playsuit zit altijd echt heel erg leuk

 5. 9 juni 2017 / 22:02

  Heerlijk zo’n zomerse tag!
  Zelf draag ik ook niet zoveel make-up met de warme dagen, zeker niet op vakantie!
  Genietse in Lanzarote!

  Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

50 + = 60