New in | Starbucks beker customized by Modemusthaves

Customized-starbucksbeker-kimmetjekims

Jeeeej, na twee weken wachten zijn mijn customized Starbucks bekers van Modemusthaves (www.modemusthaves.com) eindelijk binnen. Een aankoop waar ik echt super blij mee ben. Nu kan ik ‘s morgens mijn kopje koffie of thee meenemen in de trein, in deze mooie hardplastic beker.

Starbucks-beker-customized-van-modemusthaves

Mijn naam paste er helaas niet op; Kimberly staat er daarom op. Ik vind het wel jammer dat mijn naam nooit ergens op past, hij is meestal net iets te lang. Maar deze bekers moest ik hebben dus dan maar mijn naam verkort en geen Kimberley. Ik heb gekozen voor de roze en de gouden coffee en frappuccino, omdat ik deze drankjes het liefst koop bij de Starbucks. Deze customized bekers kosten € 14,95 per stuk.

Starbucks-customized-coffee-frappuchino

De customized bekers van Modemusthaves zijn in verschillende kleuren en soorten dranken te verkrijgen. Zo zijn er de kleuren; lichtroze, fuchsia, goud, groen en zwart. En de dranksoorten chai tea, coffee, frappuchino, latte, soja latte, tea, espresso, cappuccino. Over de kwaliteit ben ik ook erg tevreden! Ik krijg de bekers weer goed schoon na het drinken van een drankje en de kwaliteit blijft ook prima.

Starbuck-customized-modemusthaves

Zeker een aanrader dus, zouden jullie ook een customized Starbucks beker willen aanschaffen?

Liefs Kimberley

4 Reacties

 1. Mandy
  23 december 2015 / 09:42

  Pff, ik kan ook niet wachten tot ik hem heb! Maar wacht ondertussen al een maand.. word nog steeds verwerkt. Helaas geeft modemusthaves amper reactie hierop..
  Wil hem ook zo graag!!

  • 23 december 2015 / 21:52

   Wat super vervelend dat je al een tijdje wacht, want ze zijn echt zo leuk! Ik had gelijk reactie, omdat ik het eigenlijk toch wel jammer vond dat mijn naam niet oke was. Ze hebben het netjes afgewerkt en wacht nu op nieuwe bekers, met wel een correcte naam erop.. Dit duurt inderdaad wel wat langer, maar ik hoop ook zeker dat jij je beker snel hebt!! :)

 2. 9 januari 2016 / 23:25

  Zo leuk! Ik zag ‘m al op je Instagram voorbij komen. Helaas zijn ze niet meer te krijgen bij ModeMusthaves. Er stond eerst tijdelijk out of stock en nu staat er gewoon ‘uitverkocht’. Ik heb er zefls nog een mailtje aan gewijd en ze kunnen niet garanderen dat ie nog terugkomt dus helaas. Ik zag op Etsy ook wel zulke bekers waar je een eigen naam op kunt kiezen, maar vaak met torenhoge verzendkosten vanuit Amerika. Nog even verder zoeken dus!

 3. 9 januari 2016 / 23:44

  Een tip voor mensen die ook zo’n beker willen: BIj ModeMusthaves dus niet meer verkrijgbaar, maar bij de webshops Topz.nl en Fashionlover.com zijn ze nog wel te bestellen, precies dezelfde en nog iets goedkoper ook! Ik weet niet hoe het daar zit met levertijden, maar ik heb de mijne inmiddels besteld. Bij beide shops krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste aankoop als je je inschrijft op de nieuwsbrief. De beker is bij Topz 20 cent goedkoper dan bij Fashionlover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

68 − = 65