Spam je blog!

kimmetjekims

Iedereen heeft gister waarschijnlijk Koningsdag gevierd, groot gelijk; want dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Ik ben naar Kingsland Groningen geweest en dat was echt super. Vandaag mogen jullie je blog spammen op mijn blog. Vertel waarover je blogt, hoelang je dit al doet en waarom je zo graag je blog hier wilt spammen.

Ik vind het super leuk om nieuwe blogs te leren kennen en ik vind het ook super leuk om steeds meer blogs te lezen. Ik ben benieuwd!

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 28 april 2016 / 10:31

  Altijd leuk om te mogen spammen! Ik heb sinds februari een blog, waar ik vooral make-up looks post!

 2. 28 april 2016 / 10:42

  Heel leuk om te mogen spammen hihi! Ik ben Janneke, ik blog sinds 2014. Maar heb sinds november 2015 mijn nieuwe blog Crafty Time. Ik blog over lifestyle, beauty en fashion. Ik vind bloggen super leuk want via mijn blog kan ik heerlijk mijn inspiratie kwijt! Xx

 3. 28 april 2016 / 10:58

  Super leuk dat we mogen spammen! Ik ben Mila, ik weet niet precies wanneer ik ben begonnen met bloggen, maar ik vind het echt super leuk om te doen. Ik schrijf over Lifestyle fashion en allemaal andere dingen die ik leuk vind.
  Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog x Mila

 4. 28 april 2016 / 11:13

  Lief dat we mogen spammen. Ik ben Monica en heb een persoonlijke blog http://www.littlebyme.nl sinds augustus vorig jaar. Op mijn blog deel ik van alles waar ik mij mee bezig houd. Ook veel beauty en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Xx

 5. 28 april 2016 / 13:31

  Leuk dat we mogen spammen! Op http://bellamandy.nl blog ik over beauty, fashion en lifestyle, maar de laatste tijd vooral over mijn leven op Curacao!

 6. 28 april 2016 / 14:18

  Kingsland Groningen zag er gaaf uit!! Was vast een heel groot feest. Hopelijk heb je het niet al te koud gehad.

  Ik blog, naast mijn fulltime job, sinds begin dit jaar op http://www.evelinefleur.nl over vanalles en nog wat: boeken, nagellak, receptjes, health. Het leek me leuk om dit met je te delen, mocht je het leuk vinden om te lezen of je een keer vervelen haha. 😉

  Doeiii Xx

 7. 28 april 2016 / 14:27

  Hoi meiden! Wij zijn Bernadet en Kim, 22 en 21 jaar oud. Vanaf April 2016 zullen wij bloggen op onze nieuwe blog http://perfectlittlemoments.nl, beter bekend als PLM. Wij schrijven beide over beauty, lifestyle en fashion. Bernadet zal hierbij skincare & fotografie bij brengen. Kim schrijft daarnaast nog over haar leven als jonge moeder en zal outfit posts laten zien.

 8. 28 april 2016 / 15:10

  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik misde het schrijven ontzettend en ben nog niet zo lang geleden een blog begonnen. Op http://www.thecasualdoll.blogspot.nl schrijf ik over mijn persoonlijk leven en vooral veel over beauty en mode.

 9. 28 april 2016 / 17:19

  Super leuk dat we nog eens mogen spammen. Hey ik ben Femke en ik blog op mijn persoonlijke beauty , fashion en lifestyle blog http://www.femque.be . Sinds kort maak ik hier ook soms youtube video’s voor!

 10. 28 april 2016 / 19:00

  Lief dat we mogen spammen haha! Ik blog al een aantal jaar maar sinds een paar maanden blog ik weer op http://www.lifestylelieke.blogspot.com ik blog over dingen die ik mee maak, dingen die mij interesseren of dingen die ik leuk vind. Dus neem een kijkje!

 11. 28 april 2016 / 20:01

  Jeej, hier maak ik graag gebruik van!
  Ik ben Silke, en ik heb een beautyblog die ik aanvul met een snuifje fashion, een beetje lifestyle, wat food en een korreltje travel.
  http://www.silkeblogs.com

 12. 28 april 2016 / 20:58

  Wat lief dat we mogen spammen! Daar maak ik dan ook graag gebruik van! Als naamgenootje kan ik het niet laten, haha. Ik ben dus Kim en blog nu 3 maanden op mijn eigen blog. Voor die tijd heb ik bijna 1,5 jaar met een vriendin samen geblogd. Ik blog voornamelijk over beauty, maar van persoonlijke artikelen ben ik ook niet vies op z’n tijd :)

 13. 29 april 2016 / 07:39

  Wat leuk! Mijn naam is gea, en blog met veel plezier over de onderwerpen lifestyle, fashion, beauty, health en travel op mijn blog http://www.glamview.nl. Ook sinds een paar maand maak ik video’s die aansluiten bij mijn blog. Neem zeker een kijkje :) liefs gea

 14. 30 april 2016 / 12:59

  Op allaboutbertina.nl neem ik je mee in mijn passie voor beauty, fashion en lifestyle.
  Elke dag komt er een nieuw artikel die beauty, fashion of lifestyle gerelateerd is.
  Maar je zult voornamelijk veel reviews vinden van beautyproducten, van high-end tot low-budget.
  Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 15. 30 april 2016 / 14:19

  Hoihoi, dankjewel dat we mogen spammen! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads. Ik ben een beginnende blogger en ik schrijf over van alles en nog wat. Mijn leven als chronisch zieke (HS), festivals, mode, muziek, series & films, make-up etc. Ik ben nogal blijven hangen in de jaren 90 en dat is duidelijk te zien aan mijn blog. Ik schrijf ook over mijn 3 hondjes, Manson, Dita en Bundy, al komen die voornamelijk op mijn Instagram account voor.
  Liefs,

  https://marategendraads.wordpress.com/

 16. 30 april 2016 / 15:31

  Wat leuk dat je dit doet! Zelf heb ik een personal, beauty, fashion en lifestyle blog genaamd yaraloveshealthy. Ik blog hier over vanalles dat mij bezighoudt. http://www.yaraloveshealthy.com maar momenteel ga ik helaas een korte break moeten nemen van het bloggen door persoonlijke omstandigheden. :(
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

56 − = 46