Recept | Smoothie #2

Smoothie-appel-kimmetjekims

Nadat mijn vorige smoothie zo goed is bevallen, bedacht ik vanmiddag weer even een nieuwe combinatie. Dit keer niet met aardbei of banaan, maar met appel. Ik vind een appel zo altijd super lekker, daarom besloot ik hiermee een lekkere smoothie te maken.

Smoothie-steviasuiker-kimmetjekimsIMG_8498

Ingrediënten:
– 1 appel
– 1 klein kommetje magere yoghurt
– 1 eetlepel stevia suiker
– 1 eetlepel kaneel

Smoothie-kimmetjekims Smoothie-yoghurt-steviasuiker-kaneel

De combinatie van suiker, kaneel en appel vind ik al super lekker. Als ik appeltaart maak snoep ik ook altijd van deze combinatie en bedacht nu deze in een smoothie te doen. En dit is wel net zo lekker als wat in een appeltaart zit. Heerlijk de yoghurt, appel, kaneel en steviasuiker samen.

Smoothie-steviasuiker Smoothie-steviasuiker-appel

Wie van jullie wil deze smoothie ook gaan proberen?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

26 − 18 =