Met deze Sinterklaas cadeautjes maak je iedereen blij!

Processed with VSCO with s2 preset

Zie de maan schijnt door de bomen.. Het is weer bijna zover: 5 december, pakjesavond! Dit jaar vieren wij het een aantal dagen eerder, maar wij vieren het eigenlijk elk jaar nog. Dan wel anders, wij trekken lootjes en dan moet je voor één iemand een cadeautje kopen. Dit jaar kies ik er ook voor om niet alleen een familielid te verwennen die ik heb dit jaar, maar ook om een aantal van mijn relaties/samenwerkingen te verwennen. Dit doe ik door het geven van een chocoladereep, een doosje chocoladebolletjes of een giftset. En wat zo leuk is: de chocoladereep en het doosje chocoladebolletjes is helemaal gemaakt naar mijn smaak.

Processed with VSCO with s2 preset

Want hoe leuk is het om een gepersonaliseerde chocoladereep aan iemand te geven? Ik heb er dus voor gekozen om één te maken die ik eventueel weg zou kunnen geven aan een samenwerking. Dus aan bedrijven waarmee ik heb samengewerkt, of waar ik mee samenwerk op dit moment. Ik vind dat gewoon een erg leuk gebaar en het maakt het zo speciaal en persoonlijk omdat mijn naam erop staat, het is niet zomaar een chocoladereep of een doosje chocolade. Je kunt er ook voor kiezen om er een foto op te zetten, het is maar net wat je zelf wilt!

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Surpreza is een webshop waar je verschillende producten kunt bestellen waar ik heel vrolijk van wordt. Feestartikelen als ballonnen en gepersonaliseerde wijnflessen, maar dus ook chocolade, kaarten, giftsets met lekkere geuren en nog veel meer. In een vorig artikel, die je hier kunt lezen, schreef ik over een ander gepersonaliseerd artikel. Namelijk een wijnfles die ik gaf aan één van mijn beste vriendinnen. Ze was er zo blij mee! Ik vind het geweldig om zulke persoonlijke cadeau’s weg te geven, dat vind ik altijd toch wat specialer.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Om het allemaal nog net wat leuker te maken, kun je er ook één van de giftsets bij geven van Surpreza. Hier kun je kiezen uit verschillende merken, voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ik koos voor het pakketje van Dove, deze geuren vind ik altijd heerlijk!

Processed with VSCO with s2 preset

Vieren jullie Sinterklaas?

Liefs Kimberley

4 Reacties

 1. 23 november 2017 / 08:40

  Wat leuk, ik wist helemaal niet dat je een chocoladereep kon personaliseren!
  Liefs,
  Yara

 2. 23 november 2017 / 11:03

  Lief dat je ook een aantal relaties verrast! Ze zien er mooi uit, die gepersonaliseerde zoetigheden. :-)

 3. 23 november 2017 / 12:52

  Leuk zn persoonlijke chocolade reep! Ik zou ook voor dove set kiezen heerlijke hè die dove geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 25 = 27