Shoplog | Engeland Shoplog – Victoria’s Secret, Michael Kors en meer!

shoplog-engeland-kimmetjekims

Shoppen.. Ik kan het bijna mijn hobby noemen. Ik vind het ge-wel-dig om te doen, ik kan er echt bijna nooit genoeg van krijgen. Het is alleen een beetje jammer dat het mij altijd zoveel geld kost, ik zie altijd zoveel leuke spulletjes. In Engeland heb ik natuurlijk ook geshopt met mijn vriendin, en dat was zo ontzettend leuk, dat ik vandaag al mijn gekochte items in een shoplog aan jullie laat zien. Kijk je mee?

De winkels in Engeland zijn echt prachtig; je hebt daar net wat meer van alles dan in Nederland, heb ik altijd het gevoel. Grotere winkels en meer exclusievere items. Mijn vriendin is ook helemaal gek op shoppen dus dat kwam helemaal goed uit. Daarbij houdt zij ook nog eens van dezelfde items en merken als ik, dus we huppelden zo dezelfde winkels in.

real-techniques-brushes real-techniques-brushes real-techniques-brushes

Real Techniques by Sam & Nic
Welke beauty en/of fashion blogger heeft deze kwasten tegenwoordig niet in haar bezit?! Ik heb er eigenlijk altijd alleen nog maar positieve dingen over gelezen en gehoord en vorige week was het zover; ik moest ze ook maar eens aanschaffen. Ik heb best wel veel kwasten, maar als ik ze een aantal keren heb gereinigd vind ik het ook wel weer prettig om nieuwe aan te schaffen. Vandaar deze nieuwies, nieuwe frisse kwamen van Real Techniques! In deze verpakking van de Real Techniques brushes zitten de duo fiber face brush, de duo fiber eye brush en de duo fiber contour brush. Deze kocht ik bij de TK Maxx in Southampton en kostte 16,99 pond. Dat is ongeveer omgerekend € 21,50.

iphonecase-victoriassecret iphonecase-victoriassecret

Victoria’s Secret telefoonhoesje goud met print
Victoria’s Secret en goud, wauw! Een leuker hoesje kon ik niet vinden. Inmiddels heb ik geloof ik een beetje een verslaving aan telefoonhoedjes, ik vind het zo leuk om er af en toe een andere om heen te doen. Twee weken terug kreeg ik nog een nieuwe van mijn ouders, maar deze kon ik niet laten liggen. Nu kan ik lekker veel afwisselen. Ik was direct al compleet verliefd op dit telefoonhoesje en ik weet ook zeker dat deze heel vaak om mijn telefoon heen zal zitten. Dit telefoonhoesje kocht ik bij de Victoria’s Secret store in Southampton en kostte 18 pond. Dit is ongeveer € 23,00.

yankee-candle-pink-sands yankee-candle-pink-sands

Yankee Candle Pink Sands
Yankee Candle, awh ik ben er DOL op! Het zijn echt mijn favoriete kaarsjes en ik vind het ook geen enkel probleem om hier wat extra geld aan uit te geven. De vormgeving vind ik ook prachtig en daarom kocht ik in Southampton in de Yankee Candle store dit keer de Pink Sands. Ik wil dolgraag de Cotton Candy, maar helaas hadden ze deze niet; dan maar de Pink Sands, want deze ruikt ook te lekker. Heerlijk lief en zoet. Deze kocht ik voor 8,99 pond wat omgerekend ongeveer € 10,- is. Had ik er maar meer meegenomen, ik vind ze echt te fijn!

victoria's-secret-lingerie victoria's-secret-lingerie

Victoria’s Secret lingerie
Oke, normaal als ik shoplogs laat zien, laat ik eigenlijk nooit mijn lingerie zien. Maar deze kleurtjes vond ik zo leuk, dat ik alleen dat eventjes met jullie wil delen. Ik heb al vaker ondergoed gehad van Victoria’s Secret, je betaald er dan wel wat voor, maar het zit heerlijk en de kwaliteit is ook gewoon erg goed. Ik kocht er 5 voor 25 pond in de Victoria’s Secret store in Southampton wat omgerekend ongeveer € 28,- is.

michael-kors-card-case-pink michael-kors-card-case-pink michael-kors-card-case-pink michael-kors-card-case-pink

Michael Kors Carry All Card Case Leather
Say hello to my new MK baby!! Ik ben zo’n ongelofelijke fan van de items van Michael Kors, oeps. Ik zocht oprecht al een aantal weken naar een pasjes houder waar ik zowel pasjes als visitekaartjes in kan bewaren. Ik kon maar nooit de perfecte vinden, tot dat we een warenhuis binnenliepen in Southampton. Merken als Dior, Michael Kors, Armani, Ted Baker, DKNY, alles kwam voorbij. Mijn vriendin wist dat ik een pasjes houder zocht en zag dit pareltje in de vitrine liggen. Ik vond hem zo mooi, dat ik eigenlijk gelijk al wist dat ik deze moest kopen.. Maar zoveel geld, dat vind ik dan altijd wel weer jammer. Maar oké, ik heb hem uiteindelijk toch meegenomen omdat ik al zo lang opzoek was en ik van mezelf toch wel weer dat ik deze veel zou gaan gebruiken. Deze Card Case kostte 75 pond wat afgerond € 85,- is. Helemaal blij!

hm-sandaletten

H&M sandaletten
Het leek wel of ik tegen alle items aan liep die ik zocht. Deze sandaletten van de H&M waren telkens uitverkocht in mijn maat op de webshop; super vervelend want ik vond ze al erg lang zo leuk. Tot dat ik in de mega H&M van Southampton er tegen aan liep, die moest ik passen! En ja hoor, net zo leuk als verwacht natuurlijk. Ik wist niet hoe snel ik ze moest afrekenen. Wat zo handig is aan de H&M; hier staan ook gewoon de europrijzen op vermeld, dus hoefde ik het niet om te rekenen. Deze sandaletten kocht ik voor € 19,99.

shoplog-engeland-kimmetjekims

Oke, volgens mij kan ik wel zeggen dat ik goed ben geslaagd in Engeland! Welk item vinden jullie het leukst?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 05:10

  Wat heb je een leuke spulletje gescoord Kimberley! Echt heel leuk! Ik kan wel m’n favoriet opnoemen maar ik vind ze allemaal stuk voor stuk prachtig!
  Liefs,
  Elles

 2. 13 juni 2016 / 05:33

  Wat een leuke items. Mijn favoriet zijn jouw sandaletten :-)!

 3. 13 juni 2016 / 06:42

  Wat heb je heerlijk geshopt! En OMG MK is natuurlijk altijd goed <3

 4. 13 juni 2016 / 06:45

  Prachtige items lieverd. Vooral je telefoohoesje van VS en portemonnee van MK vind ik geweldig! <3

 5. 13 juni 2016 / 06:56

  Wat een leuke items! Ik ben verliefd op je telefoonhoesje, wauw!

 6. 13 juni 2016 / 07:15

  Wat een mooie items heb je gescoord! Love it!

 7. 13 juni 2016 / 07:50

  Wat een mooie items heb je gekocht. Ik ben helemaal verliefd op het hoesje van VS!

 8. 13 juni 2016 / 08:09

  Leuke aankopen! Die schoenen zijn echt prachtig <3

 9. 13 juni 2016 / 10:11

  Wat een gave items heb je gekocht. Zo een setje van Real Tecniques wil ik ook nog kopen!

 10. 13 juni 2016 / 10:40

  Super leuke aankopen heb je gedaan in Engeland! Ik wil er ook nog super graag heen! Ik ben momenteel ook verslaafd geworden aan Real Techniques. xx

 11. 13 juni 2016 / 12:12

  Wat een super leuke items heb je gekocht! Pink sands ruikt inderdaad echt super lekker, deze heb ik ook.

 12. 13 juni 2016 / 18:15

  Wauw prachtige aankoopjes, de sandalen van de H&M heb ik ook maar dan in het licht grijs :)
  X

 13. 18 juni 2016 / 19:54

  Michael kors is mijn favoriete merk! Dat kleurtje van de portemonnee vind ik erg mooi.

 14. 21 juni 2016 / 11:03

  Prachtige aankopen. Ik vind de hakken echt heel erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

33 − 26 =