Mijn roze Grace Flowerbox: bloemen voor 3 jaar!

kimmetjekims

Het is nu ongeveer een maand geleden toen ik werd benaderd door Grace Flowerbox. Dit bedrijf verkoopt prachtige bloemen waar je -gelukkig- langer van kunt genieten dan een aantal dagen. Deze te leuke flowerbox had ik al veel vaker op Instagram voorbij zien komen en ik wilde hem eigenlijk elke keer al bestellen. Een roze box, vol roze bloemen.. wie wilt die nou niet hebben? Ik vind het zo leuk staan op mijn kamertje, maar ik vind het als blogger en Instagrammer ook geweldig om er gewoon mee op de foto te gaan. Niet alleen ik vind de box geweldig, ook mijn kleine puppy van bijna 14 weken. Wanneer ik foto’s ging maken van deze bloemenbox werd ze zoo nieuwsgierig, dat ze ook even wilde showen naast deze box. Deze foto’s vond ik ook zo lief, dat ik het niet kon laten om deze ook te plaatsen.

kimmetjekims
kimmetjekims

Voor mij was het niet heel moeilijk om een Grace Flowerbox uit te kiezen, gewoon omdat eigenlijk iedereen wel weet dat roze mijn lievelingskleur is en dat ik dan ook zeker weten voor roze bloemen zou gaan kiezen. Ik koos voor de Bridal Pink, een kleine Flowerbox -small-, en hoe Grace hem omschrijft: ”Bridal Pink doet haar tint alle eer aan en betovert met haar zachte suikerroze.” Daar ben ik het zeker mee eens, het is exact dezelfde kleur als die van een suikerspin! Echt mijn kleur en deze matcht dan ook precies met alle kleuren die ik op mijn kamer heb.

kimmetjekimskimmetjekims

De Grace Flowerbox is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten. Voor ieder wat wils dus! Je kunt ze bestellen via www.graceflowerbox.nl. De prijzen zijn heel erg variërend, het is maar net welke grootte box je wenst. Mijn box is dus een small, deze kost € 99,-.

Wie zou nog meer zo lang willen genieten van bloemen?

Liefs, Kimberley

€€€

   Verstuur artikel als PDF   

8 Reacties

 1. 28 januari 2018 / 08:49

  Wat superleuk ziet dit eruit en wat is die box ook mooi! De foto met je puppy’tje is ook echt mega schattig. Malou x

 2. 28 januari 2018 / 09:19

  Ah wat super leuk! Ik wist niet dat je ze zo lang kon bewaren, echt een geweldig concept. Die foto met de puppy, zo lief <3

 3. 28 januari 2018 / 14:50

  Wauw, super mooi, ook de kleur! Prachtig om productfoto’s mee te maken!
  En ideaal dat ze zo lang goed blijven! Dat vind ik vaak wel jammer met verse bloemen, het weggooien…

 4. 28 januari 2018 / 15:21

  Wat leuk dat je zo’n flowerbox mocht uitkiezen! Ik heb de Grace flowerbox inderdaad al vaker voorbij zien komen op instagram.
  Liefs,
  Yara

 5. 28 januari 2018 / 18:57

  Echt heel mooi! Ik denk niet, ik weet het niet trouwens, of ik het leuk zou vinden. Ik koop wel graag bloemen.

 6. 29 januari 2018 / 18:43

  Onwijs mooi zo’n box! Prachtige foto’s ook <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

44 − 39 =