Recept | Smoothie #3

groene-smoothie
Het is weer tijd voor een… Jaaaa, smoothie! Ik vind een smoothie heerlijk en probeerde weer een nieuwe combinatie. Dit maal met allemaal groene stukken fruit. Ik deed er kiwi, galia meloen, witte druiven en stevia suiker in.

kiwi-meloen-druif-smoothie

Ingrediënten voor deze smoothie:
– Schaaltje Griekse yoghurt
– Klein trosje druiven (10/15 druiven)
– Galia meloen 1/4
– Kiwi, 1 stuks
– Lepel stevia suiker

IMG_0291

Het was opzicht best een lekkere smoothie, alleen naar mijn mening iets té gezond. Ik heb liever een smoothie die een iets zoetere smaak heeft door toevoegingen zoals banaan of aardbei. Gelukkig had ik er nog wat stevia suiker aan toegevoegd, dit maakte de smoothie wel iets wat zoeter. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe die zal zijn zonder kiwi, omdat ik door kiwi altijd zulke ongelofelijke prikkels in mijn mond krijg. Dus dat zou een optie zijn voor de volgende keer.

IMG_0293

Dus, voor de volgers die van een groene, gezonde smoothie houden; maak deze!

Welke smoothie maken jullie het liefst?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

13 Reacties

 1. 10 januari 2016 / 06:32

  Oeh, wat lijkt dit me lekker zeg, goede combi! Ik zou denk ik wel de suiker weglaten, in het fruit zit namelijk ook al een boel suiker. Enne, heb je weleens geprobeerd om er ook groente doorheen te doen? Zoals spinazie bijvoorbeeld? Ook heel lekker, en onwijs gezond! Leuk receptje dit :)

  • 10 januari 2016 / 09:53

   Zeker ook eens het proberen waard! Bedankt voor de tip, er staan nog veel probeersels op mijn lijstje, hihi! X

 2. 10 januari 2016 / 09:29

  Oeh, jij hebt ook al zo een lekker smoothie recept <3 Deze variant klinkt lekker fris! Ik ga de combinatie absoluut een keertje proberen, ben erg benieuwd!

 3. 10 januari 2016 / 12:12

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik hou er ook van als mijn smoothies toch wel e zoet zijn. -x-

 4. 10 januari 2016 / 13:20

  Zulke bekers heb ik ook, zijn zo fijn! En leuk 😀 Lang geleden dat ik een smoothie heb gemaakt. Ik vind sinaasappelsap met mango altijd wel een lekkere basis!

 5. 10 januari 2016 / 16:46

  Ziet er echt heel lekker uit! Ik houd echt enorm veel van smoothies maar ik heb echt van die periodes. De ene keer maak ik er 5 op een dag en dan weer maandenlang geen. Ik vind aardbei altijd heerlijk! Leuk artikel!

 6. 10 januari 2016 / 19:04

  Ah hij lijkt me heerlijk! ik maak vaak eentje met bosvruchten of met mango! Ik heb toevallig net een blender gevraagd voor mn verjaardag haha!

 7. 11 januari 2016 / 06:50

  Smoothies met aardbei zijn hier favoriet! Al maak ik niet zo vaak smoothies omdat ik eigelijk nooit veel fruit in huis heb (oeps, haha). Reminder om toch weer eens smoothies te maken, kan namelijk ook prima met fruit uit de diepvries!

 8. 11 januari 2016 / 11:06

  Deze combi heb ik nog niet gezien, ziet er lekker uit!

 9. 11 januari 2016 / 11:48

  Ziet er heel erg lekker uit! Eigenlijk drink ik bijna nooit smoothies, moet ik toch echt vaker doen want als ik er een maak en drink, zijn ze altijd ongelofelijk lekker! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

80 − 73 =