Q&A / Personal | Ik heb vragen voor jullie beantwoord!

q-en-a-kimmetjekims

Via Instagram zette ik vorige week een Q&A online. Ik vroeg of jullie vragen voor mij hadden en ik kreeg wonderbaarlijk veel vragen voor mijn eerste Q&A. Nooit verwacht, maar zo super leuk! En ik ga ze gewoon allemaal beantwoorden voor jullie.

Een aantal vragen leken op elkaar dus dan heb ik beide namen erbij gezet.

@allaboutbertina: Wie is jou favoriete blogger en YouTuber?
Dit vind ik best wel een lastige vraag; ik volg namelijk heel veel bloggers en YouTubers die ik ontzettend leuk vind. Maar mijn favoriete blogger is momenteel Lindsey Beljaars, ik vind het super fijn dat ze elke dag een artikel plaatst. Daarnaast zijn haar reviews ook nog eens heel erg goed. Mijn favoriete YouTuber is Lieke Biemans van WhatLiekeLoves. Ik vind het altijd jammer als haar vlogs of video’s weer zijn afgelopen, zo leuk en zo inspirerend.

@lindseybeljaars & @lifebyrosie & @3llesmulder: Wat is jouw droomreis? Naar welk land zou je nog graag naar toe gaan?
Waar heel veel zon, zee, strand en cocktails zijn. Ik zou graag nog eens in mijn leven naar de Maldiven willen.

@mirthespassion: Wat was voor jou de doorslag dat je dacht: ik ga bloggen?!
Ik had een website gebouwd omdat ik wilde weten hoe websitebouw werkte. Heel saai klinkt het allemaal, maar ik vind dat dus erg interessant. Voordat ik het wist stond mijn website er al en moest ik er wat mee gaan doen. Toen bedacht ik me om een blog te maken, en ik doe het nog steeds met zoveel plezier! Ik zou er stiekem niet meer zonder kunnen.

@sharonnavarro & @matteshimmer: Wanneer begin je een YouTube kanaal?
Aaaah het lijkt me zooo leuk! Maar ik wil dan eerst een goede camera hebben. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of mijn lezers het leuk lijkt als ik een YouTube kanaal begin, het lijkt me namelijk wel een super leuke aanvulling op mijn blog. Soms is het zoveel makkelijker om iets te filmen!

@laviededaphne: Als je één wens kon laten vervullen, wat zou die dan zijn?
Wensen, die heb ik er heel veel! Maar toch is mijn grootste wens om gezond te blijven, en stiekem lijkt het me mijn hele leven al gaaf om mijn eigen onderneming te starten, in iets met fashion!

@lookingudrun: Als je een eigen make-up product op de markt mocht brengen, wat voor product zou dat zijn en hoe zou je het noemen?
Een roze lipstick! En dan zal ik mijn naam ‘kimmetjekims’ er in verwerken.

@ikhouvanbeauty: Als je iemand in het zonnetje mocht zetten, wie zou je dan kiezen?
Mijn ouders en mijn broertje. Gewoon omdat ze zo lief zijn!

@blogbydominique: Wat vind jij het leukste aan bloggen?
Foto’s maken en heel veel leuke artikelen tikken is natuurlijk super, maar daarnaast vind ik de samenwerkingen en contacten met andere bloggers ook écht super. Al die leuke contacten doen me erg goed!

@britteliznl: Als je 1 Disney prinses mocht zijn, wie zou je willen zijn en waarom?
Rapunzel! Die vind ik zo schattig, zo’n mooie jurk en die lange blonde haren. Rapunzel zou ik echt wel voor een dagje willen zijn!

@byfrancoise: Wat hoop je met je blog te bereiken?
Ik hoop natuurlijk steeds groter te worden en steeds meer mensen te leren kennen. Het lijkt me echt tof om van mijn blog mijn eigen bedrijfje te maken!

@chelsey.naomi: Als je ooit een YouTube kanaal zou beginnen, wat zou dan je eerste video zijn?
Heel eerlijk lijkt het me gewoon best wel leuk om een leuk dagje weg te vloggen! Gewoon om het later zelf weer terug te kijken maar het lijkt me ook leuk om voor mijn lezers en dan kijkers leuke video’s in elkaar te zetten. Maar ik weet echt niet of ik hier aan moet beginnen.. Daarom wil ik ook graag jullie mening hierover weten. Ik ben er namelijk zelf best wel enthousiast over!

@glamviewnl: Wat is jou favoriete beauty merk? / wat is tot nu toe jou leukste samenwerking die je hebt gehad?
Mag ik voor elk product en ander merk noemen? Ik ben eigenlijk fan van heel veel beauty merken, MAC, Bobbi Brown, Catrice, Chanel.. Klinkt allemaal wel erg cliché he? Maar het zijn zo mijn favorieten! Ik heb eigenlijk voor elk product weer een andere favoriet. Maar momenteel gebruik ik veel producten van MAC waar ik zeer tevreden over ben. De leukste samenwerking.. Ik ben eigenlijk blij met elke samenwerking als het aansluit op mijn blog, ik had namelijk nooit verwacht dat ik zoveel samenwerkingen zou krijgen. Daar ben ik al heel erg blij mee.

@blushingbrunetteblog: Wat is echt not done voor jou? Waaraan heb je een supergrote hekel?
Mensen die achterbaks zijn, niet te vertrouwen zijn en mensen die liegen. Dat vind ik allemaal zo verschrikkelijk! En vissen, ja ik heb een ‘hekel’ aan vissen. Of beter gezegd, ik ben gewoon echt bang voor die beestjes.

@craftytimenl: Heb je door het bloggen ook mensen leren kennen of ontmoet?
Ja, super veel lieve meiden! Ik heb samen met al deze meiden ook nog eens een groepsapp. Heel erg gezellig! Ik vind het zo ontzettend leuk dat deze meiden eigenlijk exact dezelfde interesses hebben, je kunt het over van alles met ze hebben. Love you girls!

@plm_kim: Als je nog maar 1 roze item mag houden, welke zou dit dan zijn?
Kim, wat doe je me aan!? Haha! Over deze vraag moet ik serieus nadenken. Ik ga dan denk ik voor mijn Victoria’s Secret toilettas. Hmpf, lastig hoor! Maar dan wil ik die graag behouden.

@marushi_lifestyle: Als een andere favoriete kleur dan roze zou moeten kiezen. Welke zou je dan nemen?
Goud!! Ik ben dol op roze en goud, niks kan roze overtreffen natuurlijk, maar als ik moet kiezen ga ik voor goud.

Wat willen jullie nog meer van mij weten of wat voor artikels willen jullie vaker van mij zien, of lijkt het jullie misschien leuk dat ik een YouTube kanaal begin?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

27 Reacties

 1. 24 mei 2016 / 06:11

  Super leuk als je erbij gaat Youtube’en! Ik stem voor 😀 Die roze lipstick verbaast me helemaal niks, zou wel super gaaf zijn 😀

 2. 24 mei 2016 / 06:14

  Wat leuk dat je eerste Q&A zo goed bevallen is! En ik zou het ook heel leuk vinden als je een YouTube kanaal begint, maar daar moet je natuurlijk ook zelf volledig achter staan.

 3. 24 mei 2016 / 06:33

  Aaah vond het al superleuk dat je mijn vraag erin hebt gezet, noem je mij ook nog eens als favoriete blogger. Mega lief Kim, heel erg bedankt x

 4. 24 mei 2016 / 06:45

  De Malediven staat zeker op mijn verlanglijstje. Een groepsapp is super handig en een ideale manier om in contact met elkaar zijn.

 5. 24 mei 2016 / 07:22

  Aah lief dat je familie in het zonnetje moet staan! Jaa, gewoon beginnen met Youtube! Lijkt me hartstikke leuk.

 6. 24 mei 2016 / 07:26

  Youtube- kanaal beginnen is een goed idee! leuk je antwoorden op de vele vragen die zijn binnen gekomen.

 7. 24 mei 2016 / 07:58

  Ik zou in ieder geval vaste kijker worden als je gaat beginnen met YouTube’en!

 8. 24 mei 2016 / 08:04

  Wat heb je de vragen leuk beantwoord Kinberley! Ook super leuk dat je mijn vraag beantwoord heb, ik ben ook meer van de zon!
  Liefs,
  Elles

 9. 24 mei 2016 / 08:05

  Ik zou het ook super leuk vinden als je een youtube kanaal zou beginnen! Leuk ingevuld alle vragen, naar de Malediven zou ik ook graag willen.

 10. 24 mei 2016 / 08:31

  Wat leuk om te lezen! Ik denk dat het zeker een leuk idee is om een YouTube kanaal te beginnen. Als je er genoeg tijd voor vrij kunt maken zeg ik doen!!!

 11. 24 mei 2016 / 08:47

  Wat heb je de vragen leuk beantwoord! En wat betreft je eigen fashion onderneming starten, ik zou zetten go for it. Dat was ook altijd een wens van mij. Ik heb het gedaan, het liep uit op niets, maar ik kan wel zeggen I did it. Ik hoef me nooit af te vragen ‘Wat als?’.

 12. 24 mei 2016 / 08:51

  Aw super leuk dat je m’n vraag hebt beantwoord. Ik ben ook echt gek op Rapunzel! Oh en we love you to Kimmie <3

 13. 24 mei 2016 / 09:07

  Jaa Youtube! Het lijkt me super leuk om je filmpjes te zien! Ik zou dat ook wel willen maar durf dat echt niet haha! xx

 14. 24 mei 2016 / 09:21

  Wat een leuke vragen! Ik ben ook niet zo weg van vissen. Sowieso vind ik alles wat in de zee zwemt een beetje eng, haha! Het is zo een compleet andere wereld.

 15. 24 mei 2016 / 10:18

  Je hebt de vragen leuk beantwoord, echt helemaal zoals ik jou in gedachten had! Video’s zijn leuk, ben benieuwd wat je ermee gaat doen.

 16. 24 mei 2016 / 11:15

  Hele leuke vragen heb je gekregen! Leuk ingevuld -x-

 17. 24 mei 2016 / 12:33

  Wat leuk al die vragen en antwoorden! Ik zou het wel heel leuk vinden als je een YouTube kanaal begint, ik hou er namelijk echt van om video’s te kijken. Het liefste vlogs maar beauty video’s vind ik ook echt heel leuk om te kijken.

 18. 24 mei 2016 / 13:14

  Haha leuke vragen, erg goed beantwoord ook. Ik moest wel lachen om de vraag van Kim, die is moeilijk he? jaaa dat heb je als je zo van roze houdt hihi x

 19. 24 mei 2016 / 14:15

  Wat een boel vragen, hihi. Altijd leuk als je zo veel vragen ontvangt als je een oproep doet! Grappig dat jij ook wilde weten hoe websites bouwen precies werkte. Ik was hier vroeger al veel mee bezig en dat heeft eigenlijk ook best wel meegespeeld om op het idee te komen om te gaan bloggen. Grappig om zoiets ook bij jou tegen te komen!
  Ik zeg JA op een YouTube kanaal hoor! Lijkt mij leuk. Gewoon doen! :)

 20. 24 mei 2016 / 14:16

  Aah wat een leuk antwoord!! Een youtube kanaal lijkt me heel leuk. Ik zal zeker abonneren! <3

 21. 24 mei 2016 / 15:12

  Zo leuk om alle vragen te lezen met jou antwoorden :) Roze is ook echt jouw ding, dat is echt tof. Zeker een YouTube kanaal beginnen lieve kim <3 Dat gaat jou zeker heel goed bevallen denk ik, en creatief ben je zeker voor video's !

 22. 24 mei 2016 / 18:02

  Wait what, heeft Lieke Biemans YouTube? Dat ga ik gelijk even checken! Ik ken haar sinds kort via haar blog en Instagram en ik vind haar nu al geweldig :)

 23. 24 mei 2016 / 18:57

  Altijd leuk om op deze manier wat meer aan een blogger te weten te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 76