Q&A | Heb jij een vraag? Stel hem!

Q&A-kimmetjekims

Omdat ik dit nog nooit heb gedaan op mijn blog, lijkt het me leuk om binnenkort een Q&A online te zetten! Maaaar, hier heb ik natuurlijk wel eerst vragen voor nodig van jullie. Via Instagram kunnen jullie vragen stellen aan mij en wie weet beantwoord ik hem binnenkort in een artikel. Ik plaats het ook hier, omdat ik soms andere volgers op mijn blog heb dan op Instagram. Zo krijgt iedereen de kans om een vraag te stellen. Hier kun je je vraag stellen: Instagram Q&A!

Wat wil jij nou écht van mij weten??? Het lijkt me super leuk om heel veel vragen te beantwoorden voor jullie! Ik ga hem volgende week online zetten.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

 1. 20 mei 2016 / 10:20

  Super leuk! Ik ga meteen even naar je Instagram!
  Liefs,
  Elles

 2. 20 mei 2016 / 13:47

  Haha leuk! Ik heb een vraag achtergelaten, ben benieuwd. :)

 3. 20 mei 2016 / 14:05

  Ik heb al vragen achter gelaten op jouw instagram :)! Ben benieuwd naar al je antwoorden Kim <3

 4. 20 mei 2016 / 19:55

  Als je nog maar 1 roze item mag houden, welke zou dit dan zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

20 − 11 =