Primerwater & I love my nudes lipgloss van Etos

kimmetjekims-etos

Onlangs mocht ik weer een leuk pakketje ontvangen van Etos omdat ik één van de Etos Friends ben wat ik nog steeds ontzettend leuk vind. Ik kreeg een pakketje binnen met maar liefst vier producten, waarvan ik gelijk erg nieuwsgierig werd naar twee producten. Namelijk de Primer water en de Nude Lipgloss I love my Nudes. Een lipgloss -ofcourse- en een prep & prime. Tijd om deze eens te gaan testen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Primer water prep & prime – € 5,99 – 75 ml
Etos omschrijft dit als een product die je op verschillende manieren kunt gebruiken en dragen. Je kunt het namelijk voor het aanbrengen van je make-up opsprayen, maar ook daarna. Maar dat niet alleen: je kunt het ook gebruiken als een lekkere, heerlijke verfrissing in de zomer.

Ik had nog nooit eerder een soortgelijk product getest, en deze bestaan er ook niet zoveel. Want dit is natuurlijk wel echt een alles in één. Eerder had ik wel eens zelf een spuitbus met water, en als ik dan mijn foundation of poeder had aangebracht, deed ik wel eens een paar sprays met een beetje water. Ik moet toegegeven: dit vind ik ook nog steeds helpen. Als je een bak met water over je hoofd krijgt door de regen, dan is het natuurlijk niet fijn om water over je make-up te krijgen. Maar een paar sprays wil echt helpen, daardoor ging mijn make-up echt mooier zitten.

Maar vind ik dit product helpen? Ik heb deze primer water een aantal keren getest om echt een goede conclusie te kunnen geven. Ik heb hem zelf nog niet als refresher gebruikt, omdat het op het moment met deze temperaturen niet nodig is. Wel heb ik hem voor het doen van mijn make-up getest en na het doen van mijn make-up. Voor de tijd vind ik het iets minder fijn dan na de tijd, dit komt misschien ook omdat ik dit niet gewend ben in de vorm van een spray en ik draag ook niet elke dag foundation, dus een primer is ook niet altijd nodig. Wel vind ik het echt een vervanger voor mijn gewone water, die ik dus op doe na het aanbrengen van mijn make-up. Hierdoor lijkt mijn make-up egaler en blijft deze langer zitten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nude Lipgloss I love my nudes – € 1,99 – 5 ml
Nude, nude, nude! I love my nudes. Ik ben echt dol op alle kleuren nagellak, lipgloss en lippenstift die nude zijn. Maar dat niet alleen, ik wil ook heel snel een nude-kleurig shirtje kopen, ik vind de kleur gewoon heel neutraal en kan echt overal bij. Daarom was ik ook zo blij met deze kleur. Zelf moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo’n fan ben van lipgloss, maar toch moest ik deze natuurlijk gelijk proberen omdat de kleur zo mijn ding is.

kimmetjekims kimmetjekims

De lipgloss is een kleur die je opdoet, waarvan je eerst denkt: wow! Dit maakt mijn lippen echt heel erg licht van kleur. Gelukkig valt het daarna mee, de lipgloss droogt namelijk bij mij een beetje op, zodat deze matt uitvalt op mijn lippen. Hier ben ik erg tevreden over, omdat ik niet erg houd van lipgloss wat té erg glimt. Ik moest eerst wel een beetje wennen aan het kleurtje, maar na een paar keer deze op gedaan te hebben, ben ik er eigenlijk best wel tevreden over. Deze blijft ook gewoon wel een aantal uurtjes zitten, daarna moet je hem wel weer bijwerken. Maar ik vind dat dat ook wel mag voor zo’n prijsje.

Ik vind de lipgloss dus erg mooi zitten en blijft voor de prijs ook lang genoeg zitten op mijn lippen. Zelf moest ik dus wel even wennen aan de kleur, maar dat komt vanzelf. Ik ben fan!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ben ik blij met mijn nieuwe producten? Ja, zeker! Ik ga de water primer zeker dagelijks gebruiken. De lipgloss zal ik er niet altijd bij pakken, omdat ik dan toch liever mijn lippenstift pak. Maar ik ben zeker niet ontevreden over de nieuwe producten. De water primer zou ik iedereen aanraden en de lipgloss ook wanneer je van een wat niet opvallende kleur houdt.

Hoe lijkt jullie de water primer?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

8 Reacties

 1. 19 september 2017 / 06:18

  Wat een fijne review! Ik vind de primerwater heel erg fijn, ik gebruik hem nu elke dag <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 19 september 2017 / 07:18

  Wat een toffe producten voor zo’n laag prijsje zeg! :)

 3. 19 september 2017 / 07:44

  Wat een leuke producten! De lipgloss staat je goed hoor :) Ben erg benieuwd naar de primer water! Liefs, Sija

 4. 19 september 2017 / 12:38

  IK heb zo een primerwater nog nooit geprobeerd, maar klinkt goed. Dat nude kleurtje is echt perfect!

 5. 19 september 2017 / 13:19

  Fijne producten! Ik vind de lipgloss heel mooi, perfect voor een basic look wanneer je toch wel een lipgloss op wilt doen!
  Liefs, Nathalie

 6. 19 september 2017 / 17:01

  Ooh ik vind die lipgloss best mooi! Primer water blijft bij mij ook altijd een dingetje.Vind het altijd lastig te bepalen of het nou werkt of niet haha.

 7. 20 september 2017 / 09:25

  Bij mij bleef die lipgloss juist zo glanzen en hij was er zo weer af, mweh.. tegenvallertje. Bij mij komt de review volgende week online!

 8. 20 september 2017 / 20:01

  Ik ben wel al een tijdje opzoek naar een lekkere refreshing spray om mijn huid gedurende de dag te hydrateren. Daarom ben ik wel nieuwsgierig geworden naar deze van Etos inderdaad! Heeft de spray een geurtje of niet echt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4