Pink winter outfit + mijn nieuwe glimmertjes!

mostertjuweliers-kimmetjekims

Wie geniet er niet van de sneeuw nu het even in Nederland is? Ik wel! Zo genoot ik ook toen deze nieuwe oorbellen binnen kwamen. Ik zocht nog de perfecte oorbellen voor kerst, maar ook oorbellen die ik op een ‘gewone’ dag kan dragen. Dus eigenlijk feestelijk, maar tegelijkertijd heel basic. Ik mocht afgelopen week deze nieuwe creolen ontvangen van Mostert Juweliers, ik moest ze gewoon gelijk combineren met mijn outfit. En zo zie je maar.. niet een feestelijke kerstoutfit, maar gewoon eentje in de sneeuw. Eerlijk gezegd vind ik het wel net zo leuk als bij mijn kerstjurkje! Het kan dus allebei.

kimmetjekims
kimmetjekims
kimmetjekims
Waarom koos ik voor deze outfit? Gewoon omdat het koud was, en ik dol ben op roze, wit en op glimmertjes. Dat is ook waarom ik koos voor deze zilveren creolen met zirkonia. Zelf heb ik nooit creolen, dus ik vond het wel leuk om een keer wat anders te hebben dan een standaard knopje. De creool is 14mm, wat er voor zorgt dat de oorbel niet strak om mijn oor heen zit. Hier heb ik specifiek voor gekozen, omdat ik het wel leuk vind als de oorbel een beetje ‘hangt’, dit maakt het speels. Ik vond mijn roze muts wel heel leuk staan naast deze oorbel, goede combi dus!
kimmetjekims kimmetjekims
kimmetjekims

Jas – H&M | Trui – Takko | Wanten – Scapino | Muts – Scapino | Tas – Mango | Oorbellen – Mostert Juweliers | Broek – Pieces | Horloge – Michael Kors | Laarsjes – Tommy Hilfiger

kimmetjekims

Wat vinden jullie van de combi? Hoe zouden jullie de oorbellen combineren?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 19 december 2017 / 06:07

  Wat een prachtige oorbellen en een supermooie outfit! Heerlijk winters en lekker roze zo :) Het staat je prachtig.

 2. 19 december 2017 / 08:23

  Super leuke foto’s zo in de sneeuw! Wat een mooie oorbellen draag je ook <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 19 december 2017 / 11:51

  Het staat je zo mooi! En prachtige foto’s.

 4. 19 december 2017 / 13:51

  Wauw wat een prachtige foto’s! Deze outfit staat je super leuk <3 En wat een schattige oorbellen!

 5. 25 december 2017 / 08:25

  Wat een mooie foto’s! Echt een hele mooie outfit. <3 love it! Ik vind de oorbellen echt prachtig

 6. 28 december 2017 / 10:09

  Wat een super leuke foto’s en outfit meis. Ik vind het stiekem zo jammer dat ik net in het buitenland zat toen er sneeuw lag in Nederland, want ik vind het zo gezellig. Maar ja ik heb wel heerlijk van de zon genoten dus ik mag verder niet klagen natuurlijk.. 😉 Ik vind je oorbellen erg mooi. Heel classy!

 7. 1 januari 2018 / 16:38

  Leuke winterse outfit! Ik hou helemaal niet van ‘bling’ maar je oorbelletjes vind ik echt supermooi! Heel subtiel en strak maar toch ook met een beetje extra. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 30 = 39