Pink dotted case van RR Commerce (+ WINACTIE!)

rr-commerce-kimmetjekims

Cases voor mijn iPhone, ik heb er inmiddels heel erg veel maar nooit genoeg. Want ik zie keer op keer weer een leuk hoesje die ik dan weer super graag wil hebben. Is dit herkenbaar voor jullie? Onlangs ontving ik via RR Commerce en de webshop iPhone2day.nl een nieuwe case van het merk MobiGear. Ik vind het zo leuk om een hoesje uit te zoeken uit allerlei  iPhone hoesjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik denk dat al mijn volgers het wel weten: ik ben dol op roze en heb het liefst alles in het roze. Daarom wist ik al snel welke case het moest worden voor mijn iPhone, namelijk de Polka Dot Case. Deze case is geschikt voor de Apple iPhone 6 of 6s, beschermt de mobiel tegen krassen en bij vallen of stoten, is gemaakt van stevig en robuust materiaal en alle knoppen en functies blijven gewoon bereikbaar. Wanneer je zelf niet dol bent op roze is deze case ook nog te verkrijgen in heel veel andere kleuren, onder andere geel, blauw, groen en nog veel meer. Wat deze case nog leuker maakt is dat deze maar € 9,95 kost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de website van iPhone 2 day zag ik ook super veel leuke hoesjes voor de iPhone 7. Maar daar mag ik nu eerst nog even over dromen. Ik moet nog een jaartje met mijn iPhone 6, en ik weet dan wel bijna zeker dat ik voor de iPhone 7 ga. Nu moet ik het eerst nog eventjes doen met de hoesjes voor de iPhone 6 en hoesjes voor de iPhone 6s, maar dit vind ik ook helemaal niet erg want hier zijn ook heel veel verschillende hoesjes voor verkrijgbaar.

rr-commerce-kimmetjekims

WINACTIE
En weet je wat nu nog leuker is? Ik ga een winactie organiseren! Ik mag namelijk 2 van jullie blij maken met een case van MobiGear. Laat hier onder in de comments even weten of je mee doet!

Wat kun je winnen?
Een gratis telefooncase van het merk MobiGear.

Hoe kun je meedoen?
Like de Facebook pagina van RR Commerce
Like mijn Facebook pagina Kimmetjekims

Tot wanneer loopt de winactie?
De winactie begint 2 november 2016 en eindigt 25 november 2016. Dan maak ik de winnaar 26 november bekend op mijn blog, en stuur ik deze persoon een persoonlijk e-mailtje. Houd dus je mailbox goed in de gaten en zorg ervoor dat je binnen 48 uur reageert. Bij geen reactie binnen 48 uur zoek ik een nieuwe winnaar uit.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe case? Ga je ook mee doen aan de winactie? Good luck!

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

16 Reacties

 1. 2 november 2016 / 06:35

  Wat mooi lieverd! Hij past inderdaad heel goed bij je. Ik sla deze winactie even over aangezien ik een nieuwe telefoonhoesje krijg binnenkort haha.

 2. 2 november 2016 / 08:25

  Je hebt echt een heel leuk hoesje uitgekozen, past inderdaad goed bij je!

 3. jia-feng
  2 november 2016 / 08:25

  Leuke hoesjes zijn dat allemaal, ik doe mee met de winactie, kan er geen genoeg van krijgen! 😀

 4. 2 november 2016 / 09:25

  Wat een toffe hoesjes allemaal! Als er iemand verslaafd is aan telefoonhoesjes, dan ben ik dat wel hihi. Ik doe mee! Ik had je uiteraard al geliked op Facebook en heb RR Commerce ook geliked :)

 5. 2 november 2016 / 10:53

  Oeh, die met die barokke print vind ik erg mooi! Ik moet dringend een voorraad hoesjes inslaan, al heb ik de indruk dat er niet zo veel leuks voor mijn Motorola Moto G te verkrijgen valt. :-(

 6. Marian
  2 november 2016 / 12:52

  Mooi hoesje heb je gekozen! Lijkt mij ook wel wat om er eentje uit te mogen kiezen 😉 dus ik doe mee.

 7. 2 november 2016 / 13:50

  Echt hele leuke hoesjes hebben ze zeg! Jammer dat ik geen iphone heb.

 8. 2 november 2016 / 16:32

  Ik doe super graag mee met deze winactie om een mooi telefoonhoesje te winnen!

  Ik volg beide pagina’s via facebook (lieke van veen)

 9. 2 november 2016 / 16:53

  Wat een leuk telefoon hoesje, hij doet mij gelijk aan Victoria’s Secret denken.

 10. Chantalle
  3 november 2016 / 09:42

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Je hebt echt een super leuk hoesje uitgekozen! Ik heb beide Facebookpagina’s geliked.

 11. Jolijn
  3 november 2016 / 12:19

  Leuke hoesjes! Ik maak graag kans en like beide facebookpagina´s (:

 12. 4 november 2016 / 13:53

  Wat een leuk artikel! Ik heb er toevallig ook een in de planning staan, maar dan specifiek voor hoesjes voor de iPhone 6 Plus (want die hebben een stuk minder leuke hoesjes, dus ze zijn lastig te vinden!) Hihi. Ik vind het zelf ook heerlijk om lekker te kunnen wisselen met mijn hoesjes. Xx

 13. Jealy van den Aker
  4 november 2016 / 14:24

  Oehhh superleuke hoesjes, ik doe zeker mee! De hoesjes die ik nu heb zijn van Aliexpress en allemaal een beetje versleten vanwege de barre kwaliteit dus een nieuwe zou zeker van pas komen!!

 14. nancy van der kamp
  8 november 2016 / 15:09

  mijn nieuwe aanwinst , iphone 7 kan wel een mooi jasje gebruiken :)

 15. Anita te Gussinklo
  8 november 2016 / 22:16

  Altijd handig een nieuw hoesje, ik doe graag mee en volg je ook op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

55 − 49 =